- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
Niye ki kız. Yanlış mi anladim ki:)) tam nickinin hakkını veriyorsun ha..
Kesinlikle.. benim için buyuk travmaydı onun dersleri mesela. Yaptiğim her yanliş da azar işittiğimden lise hayatimda fikrimi söylemeye korkuyordum. Şu an da içine kapanık birisiyim. Tabii ki tek sebep öğretmenim değildir ama büyük etkisi vardi bence.Kardeşinize çok üzüldümçocuk ergenlik çağında böyle şeyler travma etkisi bile yapabilir.öğretmenin sorunları vardır diye düşünüyorum ben.inş halledebilirsiniz konuyu.öğretmenlerimiz baş tacı ama keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa
hemen sikayetci olun eskidenmis o dayak yeni nesil cocuklar bizler annelerimiz gibi degil cocugu dersinden okuldan sogutmanin alemi yok kimseninde baskainin cocuguna ki bu tokat gururu incilir siddet uygulamaya hakki yok .Ister akraba olsun ister ogretmen biz opmeye kiyamiyoruz bunlar tokatliyorMerhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Dilekçeli şikayette bulunun bence. Milli eğitime şikayet edin hatta daha iyi olur. Öğretmen kim ki çocukları dövüyor. Aylarca yat yat sonra da gel milletin çoluğuna çocuğuna tokat at. Meslekten atmak lazım böylelerini.
Bu nasıl sacma sapan bi dusunce ne demek ögretmen kim ki . Ne demek aylarca yat yat gel çocuğu döv. Size okumayi yazmayi kim ogretti kimin sayesinde burda gelip yazi yazıyorsunuz. Bu öğretmen için demiyorum ama genelleme yapıp ogretmen kim ki falan demeniz hoş değil biraz saygı !!!!!!Dilekçeli şikayette bulunun bence. Milli eğitime şikayet edin hatta daha iyi olur. Öğretmen kim ki çocukları dövüyor. Aylarca yat yat sonra da gel milletin çoluğuna çocuğuna tokat at. Meslekten atmak lazım böylelerini.
Kimsenin kardeşinize ya da başka bir öğrenciye vurma hakkı yokMerhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Vayyy MEB politikalarına umutla bakan bir öğretmen. Gözlerim yaşardı. Değişen kadrolarımı da vizyonmuş da...Buralar yine toz duman olmus. Oncelikle gecmis olsun. Okula dilekce vermeniz etkili bir sonuc almanizi saglar mi bilemem.Once ogretmenle konusun yaninizda bir sahit de olsun. Bakalim ne diyor kabul edecek mi?
Sonra bagli bulundugunuz il milli egitimin teftis komisyonuna bir dilekce ile basvurun. Dogrusu silsile atlamamaktir ancak bazi arkadaslarin dedigi gibi ogretmen yillardir ayni yerde. Ne olur ne olmaz.
Ben ogretmenim. İsini cok guzel, layikiyla yerine getiren meslektaslarim oldugu gibi tukenmis kisiler de var. Tanimadan kimseyi savunamam siz de tum ogretmenleri lutfen genellemeyin. Ayrica MEB' in son yillarda getirdigi performans sistemi, yenilenen ve genclesen kadrolar, degisen vizyon ve kabuller sayesinde dayak atan ogretmen, yatan ogretmen devri kapaniyor. Daimicilik, esasicilik terk edileli cok oldu.
Komisyon sorusturma acar ak koyun kara koyun ortaya cikar.
Öğretmenin yaptığının hiçbir şekilde gerekçesi olamaz elbette. Ancak konu sahibi Benim zamanımda da dövüyordu diyor bu öğretmen müdürden ziyade daha üst kişilerce korunuyordur zira bu zamana kadar muhakkak şikayet edilmiştir. Kaldı ki bunca yılda müdür değişmiştir hepsi mi korudu öğretmeni, bir de bu açıdan bakın lütfen müdüre ve rehber öğretmene okkalı bir ders lazım derken. Bir de merak ettiğim için soruyorum neden rehber öğretmen? Rehber öğretmen öğretmenlerin üstü mü acaba? Benim bildiğim kadarıyla diğer öğretmenlerle eşit ve herhangi bir yaptırımı Yok. Müdürden Sonra üst olarak müdür yardımcısı var benim bildiğim ama rehber öğretmen de mi idareci acabaBakın ilk olsa hiyerarşiyi takip edin derdim.
Senelerdir böyle diyen bir mağdur da sizsiniz.
Müdür, rehber öğretmen bu adamın öğrencilerini dövdüğünü bilmiyorlar mı? Mutlaka bilirler. Ama sorun aynen devam ediyor.
Hepsine okkalı bir ders lazım.
O yüzden boşa vakit kaybı diyorum.
Bu yüzden darp raporu ve savcılık ilk seçenek. 2. Seçenek bimer ve cimer
Sen kimsin ki boyle konusuyorsun. Ne kadar da batmiş ogretmenler.Dilekçeli şikayette bulunun bence. Milli eğitime şikayet edin hatta daha iyi olur. Öğretmen kim ki çocukları dövüyor. Aylarca yat yat sonra da gel milletin çoluğuna çocuğuna tokat at. Meslekten atmak lazım böylelerini.
Rehber öğretmen çocuklardan sorumlu ve okuldaki şiddetten bihaber olması mümkün değil.Öğretmenin yaptığının hiçbir şekilde gerekçesi olamaz elbette. Ancak konu sahibi Benim zamanımda da dövüyordu diyor bu öğretmen müdürden ziyade daha üst kişilerce korunuyordur zira bu zamana kadar muhakkak şikayet edilmiştir. Kaldı ki bunca yılda müdür değişmiştir hepsi mi korudu öğretmeni, bir de bu açıdan bakın lütfen müdüre ve rehber öğretmene okkalı bir ders lazım derken. Bir de merak ettiğim için soruyorum neden rehber öğretmen? Rehber öğretmen öğretmenlerin üstü mü acaba? Benim bildiğim kadarıyla diğer öğretmenlerle eşit ve herhangi bir yaptırımı Yok. Müdürden Sonra üst olarak müdür yardımcısı var benim bildiğim ama rehber öğretmen de mi idareci acaba
hanfendi terbiyenizi takinin. muhtemelen o ogretmende sizin gibi anlayasi kit ogretmenligi yatmak olarak goren biri. vizyonunuz ayni yani..ogretmenler yatiyor ibaresi yobazlara ait. her meslekte kotuler illa ki var. ama ne desek bos. yazik cok yazikDilekçeli şikayette bulunun bence. Milli eğitime şikayet edin hatta daha iyi olur. Öğretmen kim ki çocukları dövüyor. Aylarca yat yat sonra da gel milletin çoluğuna çocuğuna tokat at. Meslekten atmak lazım böylelerini.
Sizinde derslerinize girdiyse bu ögretmen,eski versiyon.eskiler ögretmeyi dayakla bağdaştırıyodu.kişinin kendisiyle konuşun bence. Sizi nasıl etkilediğini anlatın. Anlamazsa şikayet edicenizi söyleyin.mesleginden olmasın kimse. Kaldıki evde 2 çocuğu baş edemiyo anne baba .öğretmen nasıl baş etsin onca çocuğuMerhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Evet, bu isin ne kadar icindesiniz bilemiyorum ama beni en cok umutlandiran yeni bakanimiz Ziya Selcuk. Kendisi iyi bir egitimcidir. Butun kitaplarini okudum. Kisa bir arastirma yapabilirsiniz beni anlamak icin. Ayrica gerek ulusal basinda gerek forumlarda ve hatta hic bilmedigimiz gitmedigimiz koselerde cok iyi isler yapan genc ogretmenlerimiz var. İyilere, iyi insanlara umutla bakmaliyiz.Vayyy MEB politikalarına umutla bakan bir öğretmen. Gözlerim yaşardı. Değişen kadrolarımı da vizyonmuş da...
Kendisi önceki konusunda çalışmadığını , işsiz olduğunu kendisini bile geçindiremeyecek durumda olduğunu ama sevgilisinin ondan saat istediğini yazmış ama bu hanım kızımız öğretmen olacak basitlikte değil :)))Siz iyi misiniz ?bu nasil yorum boyle. Bu ogretmenin yaptigini kimse onaylamaz da siz yorum yaparken bu kisiye değil direk ogretmenlere yonelik cok cirkin yorumlar yapmissiniz .mesleginiz ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?