- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.594
- 798
Bunlarin hiç birinin işlemediği çocuklar oluyor
Elbette burada öğretmenin yaptığı savunulamaz gidip şikayet etsinler
Ama bazi çocuklar okulda yaptığı her sey cezasiz kaldığı için evde yaşadığı her şeyin acısını arkadaşından öğretmenden çıkarmak istiyor
Örneğin arkadaşının ağzına öyle bir yumruk atıyor ki çocuğun 3 tane disi birden dökülüyor süt disi değil üstelik
Yada kiz arkadaşına bakarak mastürbasyon yapıyor
Okuldan atilacaksin dediğinde ooo hocam biz cok gittik idareye diyor mesela gerçektende gidip hiç bir sey olmadan dönüyor siz söyleyin ne yapabilir öğretmen
Yada disi dökülen çocuğun kendisine bakılarak mastürbasyon yapılan kızın velisi olun
okuldan atilmak kesinlikle yasak
Sınıftan atamazsin
İsterse 10 zayıfı olsun geçirmek zorundasın
Değil kendi evinde sokakta yapamayacağı şeyleri okula gelip yapanlar var
Gidip spora yönlendirelim diyorsun cocuk bu defa aynı şeyleri spor kulübünde yapıyor
Güzellikle konuşuyorsun tabii hocam tabii deyip kendince dalga geçiyor
Öğretmenin tüm yetkisi elinden alınıp velinin idarenin öğrencinin oyuncağı olmuş durumda ve eğitimin tüm suçlusu öğretmen
Çocuğu o hale getiren ailenin ,hocam başıma is açmayın idare edin gitsin diyen idarecenin içi iyice boşaltılmış eğitim sisteminin tamamıyla velinin öğrencinin yanında olan disiplin kurullarının hiç suçu yok
Bunun elbette farkındayım. Tedavisi şart olan öğrenciler ve veliler var. Lise öğrencilerini idare etmek çok zor.
Çünkü çok yaş değiller.
Yinede vurma hakkına sahip değil. Ne yapılır , çözüm nedir bilmiyorum.
Öğretmene yetki verilse bunu kötü kullanacak öğretmenler çok. Uzaklaştırma verilse çözüm değil.
Bu söz ettiğimiz 6. Sınıf öğrencisi. Onları yönlendirmek daha kolay diye düşünüyorum.