• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlarin hiç birinin işlemediği çocuklar oluyor
Elbette burada öğretmenin yaptığı savunulamaz gidip şikayet etsinler

Ama bazi çocuklar okulda yaptığı her sey cezasiz kaldığı için evde yaşadığı her şeyin acısını arkadaşından öğretmenden çıkarmak istiyor
Örneğin arkadaşının ağzına öyle bir yumruk atıyor ki çocuğun 3 tane disi birden dökülüyor süt disi değil üstelik
Yada kiz arkadaşına bakarak mastürbasyon yapıyor

Okuldan atilacaksin dediğinde ooo hocam biz cok gittik idareye diyor mesela gerçektende gidip hiç bir sey olmadan dönüyor siz söyleyin ne yapabilir öğretmen
Yada disi dökülen çocuğun kendisine bakılarak mastürbasyon yapılan kızın velisi olun

okuldan atilmak kesinlikle yasak
Sınıftan atamazsin
İsterse 10 zayıfı olsun geçirmek zorundasın
Değil kendi evinde sokakta yapamayacağı şeyleri okula gelip yapanlar var
Gidip spora yönlendirelim diyorsun cocuk bu defa aynı şeyleri spor kulübünde yapıyor
Güzellikle konuşuyorsun tabii hocam tabii deyip kendince dalga geçiyor
Öğretmenin tüm yetkisi elinden alınıp velinin idarenin öğrencinin oyuncağı olmuş durumda ve eğitimin tüm suçlusu öğretmen
Çocuğu o hale getiren ailenin ,hocam başıma is açmayın idare edin gitsin diyen idarecenin içi iyice boşaltılmış eğitim sisteminin tamamıyla velinin öğrencinin yanında olan disiplin kurullarının hiç suçu yok

Bunun elbette farkındayım. Tedavisi şart olan öğrenciler ve veliler var. Lise öğrencilerini idare etmek çok zor.
Çünkü çok yaş değiller.
Yinede vurma hakkına sahip değil. Ne yapılır , çözüm nedir bilmiyorum.

Öğretmene yetki verilse bunu kötü kullanacak öğretmenler çok. Uzaklaştırma verilse çözüm değil.

Bu söz ettiğimiz 6. Sınıf öğrencisi. Onları yönlendirmek daha kolay diye düşünüyorum.

Bunun elbette farkındayım. Tedavisi şart olan öğrenciler ve veliler var. Lise öğrencilerini idare etmek çok zor.
Çünkü çok yaş değiller.
Yinede vurma hakkına sahip değil. Ne yapılır , çözüm nedir bilmiyorum.

Öğretmene yetki verilse bunu kötü kullanacak öğretmenler çok. Uzaklaştırma verilse çözüm değil.

Bu söz ettiğimiz 6. Sınıf öğrencisi. Onları yönlendirmek daha kolay diye düşünüyorum.
Tabiki bu çocuklar için söylemedim
Büyük ihtimalle bu öğretmen bunu alışkanlık haline getirmiş biri
Kesinlikle şikayet edilmeli

Aralarinda konuşmuşlar, ki kardeşimden biliyorum ergen falan değik baya baya çocuk. Çocuk konuşur tabi
İlkokul çocuğu değil sonuçta. Etrafta hoplayıp zıplayan çocuk evresinden çıktı kardeşin farkettiysen. Gayet ergenliğe girdi girmek üzere. Ayrıca her çocuğu kendi kardeşin gibi zannetme. Ne aileler ne çocuklar var biraz etrafına bakarsan

Ben anlamiyorum ben Avrupada yasiyorum burda ögretmenler dövmeyi birakin elini bile vuramaz cocuga. bu nasil istir bilemedim burda okudum yaramazlikta yaptim okulda herseyide yaptim ögretmenim bana elini kaldiramadi hele bi denesin. Burda kiyamet kopar.

İlkokul çocuğu değil sonuçta. Etrafta hoplayıp zıplayan çocuk evresinden çıktı kardeşin farkettiysen. Gayet ergenliğe girdi girmek üzere. Ayrıca her çocuğu kendi kardeşin gibi zannetme. Ne aileler ne çocuklar var biraz etrafına bakarsan
Çokk teşekkür ederim tavsiyeniz için ne kadar incesiniz.
Sizin çocuğunuzu öğretmeni 6. Sinifta dövünce boyle teselli bulursunuz öyleyse. O cocuk değil o ergen, o hoplayip ziplayan ilk okul çocuğu değil dövebilir dersiniz.
Hayirlisi olsun...

Öğretmenim, şikayet edin. Anlattığınız gibiyse olay deli zaten adam.

Öğretmenim, şikayet edin. Anlattığınız gibiyse olay deli zaten adam.
Pazartesi ilçe milli eğitime dilekçe vereceğim.
Ama yok o ergenliğe girmek uzere, çocuk değil derler de dilekçeyi kabul etmezlerse bilemem tabi..

Çokk teşekkür ederim tavsiyeniz için ne kadar incesiniz.
Sizin çocuğunuzu öğretmeni 6. Sinifta dövünce boyle teselli bulursunuz öyleyse. O cocuk değil o ergen, o hoplayip ziplayan ilk okul çocuğu değil dövebilir dersiniz.
Hayirlisi olsun...
Düzgün okusan en başta dayağı hoş karşılamadığımı yapmaması gerektiğini söyledim. Evet kardeşin artık küçük çocuk değil. Onun yaşıtı ne hayatlar var okudun burda birsürü öğretmen yazdı dimi. Her çocuk senin kardeşin karakterli değil şunu anlasan keşke

Düzgün okusan en başta dayağı hoş karşılamadığımı yapmaması gerektiğini söyledim. Evet kardeşin artık küçük çocuk değil. Onun yaşıtı ne hayatlar var okudun burda birsürü öğretmen yazdı dimi. Her çocuk senin kardeşin karakterli değil şunu anlasan keşke
Tamam.hayatimin dersini verdiniz bana size minnettarim:KK9:

Öğretmenim...
Şiddeti kesinlikle onaylamıyorum sanki bahane bulup çocukları dövüyormuş gibi geldi bana ama video çekin gizli gizli falan diyenler olmuş birincisi sınıfta telefon bulundurmak yasak ikincisi bu hiç de hoş bir şey değil dayak atan öğretmeni düşünün demiyorum gerekirse şikayet de edin ama öğretmenlik mesleğini düşünün öğretmenlerin toplumdaki yerini ve değerini o yüzden lütfen video olaylarına girmeyin inanın biz o kadar çok saygısızlıkla karşılıyoruz ki video çekip göstermiyoruz çocuğa böyle bir yolun öğretilmesi çok yanlış

Ben de bu yorumunuza katılıyorum. Bir ara öğretmen videosu çekip atmak moda olmuştu. Bulunduğum yerde 6. Sınıf öğrencileri nöbetçi öğretmenin arkasından edepsizce hareketler yapıldı. Face e attılar. Çok kötü şeyler yaşandı.

Erkek öğrenciler kız öğrencileri koşarken altlarını çekerken yakalandı. Hoş değil

Ben de bu yorumunuza katılıyorum. Bir ara öğretmen videosu çekip atmak moda olmuştu. Bulunduğum yerde 6. Sınıf öğrencileri nöbetçi öğretmenin arkasından edepsizce hareketler yapıldı. Face e attılar. Çok kötü şeyler yaşandı.

Erkek öğrenciler kız öğrencileri koşarken altlarını çekerken yakalandı. Hoş değil
Evet kesinlikle bunu anlatmaya çalışıyorum bu yolu öğrenciye öğretmek çok yanlış.
Öğretmen sınıfta sessiz olun diye bağırdığında ve öğrenci sadece bu kısmı çektiğinde öğretmen öğrencilere bağırıyor olur şimdiki öğrenciler çok kurnaz ve akıllı işine geldiği yeri çeker işine geldiği yeri kırpar koyar internete

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back