Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
Ay yazık öğretmen olacak basitlikte değilmiş , ezik kompleksli seni, bayılıyorum var ya sizin gibi ezik vasıfsız kişilerin bizleri kıskanmasına :)))))Yazııık siz de tatilde boğuluyorsunuz.
Siz de aşırı iş yoğunluğundan burada millete cevap yetiltiriyorsunuz(!) Ha ha ha! Öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim neyse ki. Olsaydım da sizin gibi yatmazdım. İlk önce tatilin kısalmasını talep ederdim ama siz hak yemeyi seviyorsunuz. Aldığınız eğitim de verdiğiniz eğitim de ortada. Ülkede kendi dilini anlayan yok. Öğrenciler dünya çapında bütün sınavlarda sonuncu. Kalitesizsiniz. Tek işiniz yatmak, kitaptan iki satır okuyup maaşı yemek. Ülkedeki kapasite bu kadar maaleaef.
Burada da kişiliği oturmamış bir meslektaşınız var. Bakın gurur duyun.
Madem öyle darp raporuyla ispatlanicak. Bu ayarsizlarin cezalarni çekmeleri sartGayet suç. Haberlerdekinin bir tanesini veli videoya almıştı. Bir öğretmeni daha videoya almışlardı yıllar önce, videoyu çekenler okuldan atıldı. Haberlere çıkması suç olmadığını göstermiyor.
şiddet meyilli bazı ögretmenlerimiz var..Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Canım idari sırayı izleme zorunluluğu "hizmet veren içindir".Ben öğretmen olarak milli egitime kendim/isimle ilgili bir durumu bildirirken bu silsileyi izlemeliyim.Ama vatandasin ,hizmet alanin boyle bir zorunlulugu yok.Sinif arkadaslarindan konuyu teyit edip gidip darp raporu alıp suç duyurusunda bulunabilir velisiZaten korkmuyorum. Korksam bu soruyu sormazdim öğretmendir döver der gecerdim de mi ama??
Ama bu işler böyle idari bir sira var yapilanma var. Ben sadece sorun olur mu dedim, aman bizi döverler mi hapse atarlar mi demedim ki. Anlamaya calişalim lutfen
Kk da her konuda biri gelip konuyu böyle rezil ediyor yanında da bir kaç kişiyi götürüyor buna bence mudahale edilmeli ve hiç bir meslek grubu böyle cahilce söylemlere kinlere kiskancliklara alet edilmemeliBende bu genellemelerden nefret ediyorum ve sizinle aynı fikirdeyim.
Cahil heryerde cahil işte, ne yaparsın!..
Kk da her konuda biri gelip konuyu böyle rezil ediyor yanında da bir kaç kişiyi götürüyor buna bence mudahale edilmeli ve hiç bir meslek grubu böyle cahilce söylemlere kinlere kiskancliklara alet edilmemeliMune bi bakar mısınız
garantili çözümSosyal medyaya yayın bence.
Söyleyin kardeşinize, düzeneği hazırlasin. Adam şiddet gösterip hakaret etmeye başlayınca kaydetsin. Siz de anahaberlerin WhatsApp ihbar hattına gönderin.
Meslekten uzaklaştırma garantili :)
Okula söyleseniz ne olacak? Bunca yıllık öğretmenleri,sanki bilmiyorlar ne mok oldugunu
Siz iyi misiniz ?bu nasil yorum boyle. Bu ogretmenin yaptigini kimse onaylamaz da siz yorum yaparken bu kisiye değil direk ogretmenlere yonelik cok cirkin yorumlar yapmissiniz .mesleginiz ne merak ettimDilekçeli şikayette bulunun bence. Milli eğitime şikayet edin hatta daha iyi olur. Öğretmen kim ki çocukları dövüyor. Aylarca yat yat sonra da gel milletin çoluğuna çocuğuna tokat at. Meslekten atmak lazım böylelerini.
Ne alaka oyle birsey dememis ki @belinaytugce_34 coluk cocuk dövüyor demis
Ogretmendir hakkidir tabiki dövecek diye birsey yazmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?