Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu da ilave edeyim, sizleri kışkırttığını, hakaret ettiğini, mesleklere saldırdığını söylediğiniz kişilere ağzının payını vereceğim derken sitede ilkokul mezunu insanlar olduğunu, ev kadınları olduğunu, her kültürden kadın olduğunu unutuyorsunuz sanırım çünkü maalesef kötü içeriklere bakarken gördüğüm yazılar çok çok üzücü, birilerini güya kendinizce paylarken ilkokul mezunlarını yermeyin, mesleklerinizle övünürken de ev kadınlarını küçümsemeyin, burada hiçbirinizin maddi durumunun, statüsünün, eğitim seviyesinin, kültürünün önemi yok, burası kadınlar kulübü, burada hiçbir kadını ötekileştiremezsiniz.

Gerçekten öyle mi hiç farketmedim kastettiğim o değildi şu fiyat artışı konusuydu sanırım neyse önemli değil bunca ağır söze nasıl devam edebildi ben ona şaşırdım
Ararın 155'i mevzusu mu? E o da o konuda olmamış, konulardaki gerginliği gideremezsiniz çünkü bir kere kıvılcım çakıldı mı ortalık sakinleşmiyor alev alıyor, onun yerine ne olur hepinizden rica ediyorum şikayet et butonuna basarak bildirin, olur insanız anında bakamayabiliriz, ki bugün evde gerçekten yapılacak çok işim vardı, şu an çok yorgunum ama sırf sizlere karşı sorumluluklarımı yerine getirebilmek, kötü içeriklere bakabilmek ve yeni üyeliklere onay verebilmek için siteye girdim, bir sürü kötü içerik ve an itibariyle 63 adet onaylanması gereken üyelik var.

Neyse, ricamı yineliyorum, şikayet et butonuna basıp bize yardımcı olun, bizimde site dışında bir hayatımız olduğunu, sorumluluklarımız olduğunu, bazen hasta, bazen yorgun olabileceğimizi unutmayın bu bize yeter

Evet o yorum şaşırmıştım bazen bile bile lades oluyo da o ilginç gelmişti. Olsun napalım en azından kimsenin kalbini kırmadan banlanmışım.

Daha fazla kelle gitmeden yetiştin yine de kan gövdeyi götürebilirdi yoksa. Kendi adıma teşekkür ediyorum çirkin yorum sahiplerine haklıyım banlanmadım da dedirtmediğin için.

Rica ederim ama teşekkürlük birşey yok aslında, olması gerekeni yapıyoruz, bazen kötü yorumlar gözümüzden kaçabilir, fark edemeyebiliriz çünkü tüm site genelinden sorumluyuz ve bütün bölümlerde her gün binlerce yorum yazılıyor, fark edemediklerimiz, gözden kaçırdıklarımız için yardımlarınızı esirgemeyin, basın şikayet et butonuna, tekrar tekrar yazıyorum ama yinelemek gerekiyor çünkü biz açılmış onbinlerce konuya yazılmış yorumları tek tek okuma imkanı bulamayız, sitede binlerce editör olsa yetişemez her bir konuyu okumaya, bu sebeple şikayet et butonu bizim için cidden çok önemli, hem her bölüm ve konudan haberdar olmamız için önemli, hem de aynı sebeple uyarı alan kişilere haksızlık olmaması için önemli, anında işlem yapamamışsak da bilin ki sitede olmadığımız içindir, yoksa hele ki uygunsuz üsluplar, hakaret, küfür pas geçilecek kural ihlallerinden değildir kesinlikle.

Niye cocuklari doven insan olmayan bir yaratikla konusmaya calisayim ki? Tek sebep gösterin bana. Yine iyi video cekin demisler; ben, benim cocuguma herhangi bir sekilde vuran o öğretmeni doğduğuna pişman ederim video ne ki?

Öğretmenlik zor falan da değil. Her meslegi abartmaya bayılıyorsunuz.

Öğretmenlikte yüreğin de mesai yapar 7/24 zorluğu burdan gelir. Seneler geçer ama duyduğu gördüğün bir öğrenci hikayesi çıkmaz aklından.
6 aydır okulda değilim öğrencilerimi görmedim ama bugün daha esimle birinden konuştuk,andik, tekrar üzüldüm onun için ve ailesine yardım ayarlamaya çalışıyorum tekrar. (İlgilenenler için İstanbul Bağcılar erkek bebek kıyafeti lazım kardeşi oldu durumları kötü.)
Şikayet konusuna gelince 147 i aramanız yeterli. 2 gündü sanırım 1 süre için araştırma yapılır sonuçlanır. Artık öğrenci değerli.
Okul idaresine gitmedik çünkü falan sene önce beni de döverdi duymamalari imkansız dersiniz ki bişey demeye gerekte yok.
Size yaptırımı ne olur derseniz ;diğer mesleği kötüye kullanan ahlaksızlar varsa sizin çocuğa daha dikkatli olurlar,bulaşmazlar.

Bu arada hayatımda sadece 1 kere tokat yedim matematik öğretmenim olacak kisiliksizden,6.sınıfta, ne lise ne üniversite de matematikle ilgilendim. Sözel alan seçtim ve abartı gelecek ama 6 dan 8 e matematikle ilgilenmedigimden temelim olmadı lisede zorunlu mat derslerinde uyudum. Tokatin sebebi ise ne acı ki ödevi herkesten daha fazla yapmış olduğum için cocukca arkadaşlarıma hava atmamdi. (Ders kitabını baştan sona yazın demişti A4 e anlamsizca)
Öğretmenlik hayatlara dokunmaktir kutsalliği burdan gelir. Tatil kısmına gelince içiniz rahat etsin okul bitince de açılmadan da bir süre gelinir okula da ne alaka ? Tatili çok diye vicdan yapıp öğretmen mi olmadiniz hayırdır?

Bir densize yorum yazcam derken,kadına siddetiniz?!Kadın olunca ilk laf elin iste gözün oynasta,meslegin belli oldu demek falan?Aynı densizliktesiniz...

Rehber öğretmenin herhangi bir yaptırımı yok ki ne yapabilir. Ben şikayet edilmesi konusunda veli ve öğrenci yönlendiririm

Ne yapabilir soyler misiniz ? Somut olarak görev tanımı içind e ne yapabilir?

Bir öğretmen olarak yazıyorum,derhal şikayet edin hatta keşke sınıfta biri videoya ceksede sosyal medyada falan paylaşsa bakalım bir daha yapabiliyor mu

Oncelikle sizi duyarli bir abla oldugunuz icin taktir ediyorum. Insanlarin en temel ve hak ozgurluklerinin basinda fiziksel dokunulmazlik gelir. "Sebebi her ne olursa olsun" kimsenin fiziksel dokunulmazlik hakkinizi ihlal etme yetkisi yoktur. Yasalar ve kurallarda tam bunun icin vardir. Problem cikaran bir ogrenci icin disiplin kurulu ceza verir ve verilecek cezada fiziksel siddet asla iceremez! Milli egitim bakanligina dilekce yazin,okul muduruyle bu konuyu konusun ve okul mudurunun yaninda ilgili ogretmen ilede gorusmeyi talep edin. Kendisinden sikayetci olacaginizi ve bu durumu sosyal medyada paylasacaginizi bildirin. Ifsa olma korkusunuda yasasin. Ne kadar rahatsiz ederseniz kendisini, o kadar iyi.

Sosyal medya buyukbi guc.. haricinde direkt nilli egitime sikayette bulunurdum ben. Okul idaresi o adamin nasil biri oldugunu bilmiyolar ni yillardir? Biliyolar. Ondan taraf olabilirler

Ne yapabilir soyler misiniz ? Somut olarak görev tanımı içind e ne yapabilir?
Dayakçı öğretmeni uyarabilir. Dayak yiyen öğrencileri yüreklendirip şikayetçi olmalarını sağlayabilir. Müdürle o öğretmen hakkında konuşabilir.

Rehberlik; öğrenci ayağıma gelsin, iki pışpış bir yallah değildir herhalde

Konuya geçmeden önce, öğretmenlerin tatiline takan zihniyete bir iki lafım olacak. Yıllar önce oğlumun öğretmeni derse 5-10 daikka gecikeceğini, oğlumu bırakırken sınıfa bu süre içinde göz kulak olup olamayacağımı sordu ben de memnuniyetle kabul ettim. Ne olacaktı ki alt tarafı 2. sınıf öğrencileriydiler. Hayatımda öyle zorluklarla savaştım ki, bu çocuklar bana vız gelir tırıs giderdi. Sonuç; öğretmen gelir gelmez daha günaydın demeden kendimi sınıftan dışarı attım. Resmen cinnet geçiriyordum.

Hele ki, nöbetçi öğretmenle geçirdiğim bir teneffüs vardır (ben kızımı bekliyordum) resmen o öğretmene tapasım geldi.

Milletin ağzında bir tatil teranesidir gidiyor. Okuyup öğretmen olaydınız da o tatili siz yapaydınız. Bütün gün oturup, ense yapıp maaş alan yani çalıştığı yerde tatil yapanlara laf sıralayın.

Benim için öğretmenlik mesleği çok saygındır ve tabi bu mesleği icra edenlerde.

Ama her meslekte olduğu gibi bu meslekte de işe yaramazlar var ve olacakta.

Konu sahibi arkadaşım, yapacağınız tek şey şikayet merciilerine müracaat etmektir. Bu okul müdüründen başlayıp CİMER-BİMER'e kadar olan tüm merciileri kapsar. Kardeşinizin sınıfındaki velilerle görüşün. Bu dertten muzdarip olan tüm veliler birleşin ve gerekli yerlere başvurun. Mutlaka bir sonuç alacaksınız.

Bana kalırsa gider arabasını çok güzel çizer markete bakkala giderken güzel bir sevip bırakırdık bak bakalım nasıl kedi olacak

Şu yoruma ve beğenen öğretmenlere de inanamıyorum. Yil olmuş 2018 şiddeti şiddetle bastirmaya çalışan bir öğretmen takdir ediliyor.

Çocuklar görüntüleri çeksin. Tv kanallarının ana haber whatsapp hattına atsınlar. Ayrıyeten yetkili mercilere şikayet edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…