Ararın 155'i mevzusu mu? E o da o konuda olmamış, konulardaki gerginliği gideremezsiniz çünkü bir kere kıvılcım çakıldı mı ortalık sakinleşmiyor alev alıyor, onun yerine ne olur hepinizden rica ediyorum şikayet et butonuna basarak bildirin, olur insanız anında bakamayabiliriz, ki bugün evde gerçekten yapılacak çok işim vardı, şu an çok yorgunum ama sırf sizlere karşı sorumluluklarımı yerine getirebilmek, kötü içeriklere bakabilmek ve yeni üyeliklere onay verebilmek için siteye girdim, bir sürü kötü içerik ve an itibariyle 63 adet onaylanması gereken üyelik var.Gerçekten öyle mi hiç farketmedimkastettiğim o değildi şu fiyat artışı konusuydu sanırım neyse önemli değil bunca ağır söze nasıl devam edebildi ben ona şaşırdım
Ararın 155'i mevzusu mu? E o da o konuda olmamış, konulardaki gerginliği gideremezsiniz çünkü bir kere kıvılcım çakıldı mı ortalık sakinleşmiyor alev alıyor, onun yerine ne olur hepinizden rica ediyorum şikayet et butonuna basarak bildirin, olur insanız anında bakamayabiliriz, ki bugün evde gerçekten yapılacak çok işim vardı, şu an çok yorgunum ama sırf sizlere karşı sorumluluklarımı yerine getirebilmek, kötü içeriklere bakabilmek ve yeni üyeliklere onay verebilmek için siteye girdim, bir sürü kötü içerik ve an itibariyle 63 adet onaylanması gereken üyelik var.
Neyse, ricamı yineliyorum, şikayet et butonuna basıp bize yardımcı olun, bizimde site dışında bir hayatımız olduğunu, sorumluluklarımız olduğunu, bazen hasta, bazen yorgun olabileceğimizi unutmayın bu bize yeter
[/QUOTE
Çok merak ettim hangi meslek öğretmenden daha çok tatil yapıyormuş acaba?Ben daha çok tatil yapanları biliyorum ama nedense onlar söylenmez hiç. Demek ki öğretmene laf söylemek daha kolay bu konuda. Yani gelip şöyle bir konuda bile tatile bağlamak ilginç zaten.
Rica ederim ama teşekkürlük birşey yok aslında, olması gerekeni yapıyoruz, bazen kötü yorumlar gözümüzden kaçabilir, fark edemeyebiliriz çünkü tüm site genelinden sorumluyuz ve bütün bölümlerde her gün binlerce yorum yazılıyor, fark edemediklerimiz, gözden kaçırdıklarımız için yardımlarınızı esirgemeyin, basın şikayet et butonuna, tekrar tekrar yazıyorum ama yinelemek gerekiyor çünkü biz açılmış onbinlerce konuya yazılmış yorumları tek tek okuma imkanı bulamayız, sitede binlerce editör olsa yetişemez her bir konuyu okumaya, bu sebeple şikayet et butonu bizim için cidden çok önemli, hem her bölüm ve konudan haberdar olmamız için önemli, hem de aynı sebeple uyarı alan kişilere haksızlık olmaması için önemli, anında işlem yapamamışsak da bilin ki sitede olmadığımız içindir, yoksa hele ki uygunsuz üsluplar, hakaret, küfür pas geçilecek kural ihlallerinden değildir kesinlikle.Evet o yorum şaşırmıştım bazen bile bile lades oluyo da o ilginç gelmişti. Olsun napalım en azından kimsenin kalbini kırmadan banlanmışım.
Daha fazla kelle gitmeden yetiştin yine de kan gövdeyi götürebilirdi yoksa. Kendi adıma teşekkür ediyorum çirkin yorum sahiplerine haklıyım banlanmadım da dedirtmediğin için.
Niye cocuklari doven insan olmayan bir yaratikla konusmaya calisayim ki? Tek sebep gösterin bana. Yine iyi video cekin demisler; ben, benim cocuguma herhangi bir sekilde vuran o öğretmeni doğduğuna pişman ederim video ne ki?tüm yorumları okuyamadim şöyle bir göz gezdirdim. Ögretmenlik meslegine hakaret edip konuyu yine yata yata para kazanmaya kadar getirmisler. Eminim cogu da evde aksama kadar 1 cocukla bas edemeyip okullar acildiginda göbek atan veli tipleridir..Ögretmen ayni sinifta 30-40 cocugu idare ediyor oysa diycem de yasamayana kolay...bunu anlamalari mumkun degil.
Bu konudaki ogretmenin yaptigi kabul edilemez evet ama önce okul idaresi esliginde ögretmenle konusulmalı...gizlice video ceksin diyen var ya...bubi tuzagi mi kuruyosunuz hayirdir..
he buarada eminim cogumuz okulda tokat yemisizdir savunmuyorum asla ama yok psikolojim bozuldu yok dersten sogudum..geciniz bunlari efendim..bahane.
Bir densize yorum yazcam derken,kadına siddetiniz?!Kadın olunca ilk laf elin iste gözün oynasta,meslegin belli oldu demek falan?Aynı densizliktesiniz...Keşke önce kendini geliştirsen
Sen kimsin kim oluyorsun da öğretmenlere hakaret ediyorsun ağzını topla
densizlik yapma,haram para mı kazanıyor öğretmenler terbiyesiz
Eğitim alamamışsın zaten belli ki yaran bundan dolayı
Kimbilir parayı nasıl kazanıyorsun ???
Senin işin belli oldu burdan
Yaran da amma büyükmüş senin
Cahil kalmanın sebebi belliki okul haritanın boyunca öğretmenini dinlemeyip elin işte gözün oynaşta olduğundan olmuş
Hadi bebeklerim öpüyorum banlanacam şimdi ama içim rahat
Bir kendini bilmez çirkefe iki laf ettim içine rahat
Rehber öğretmenin herhangi bir yaptırımı yok ki ne yapabilir. Ben şikayet edilmesi konusunda veli ve öğrenci yönlendiririmÖğretmenin yaptığının hiçbir şekilde gerekçesi olamaz elbette. Ancak konu sahibi Benim zamanımda da dövüyordu diyor bu öğretmen müdürden ziyade daha üst kişilerce korunuyordur zira bu zamana kadar muhakkak şikayet edilmiştir. Kaldı ki bunca yılda müdür değişmiştir hepsi mi korudu öğretmeni, bir de bu açıdan bakın lütfen müdüre ve rehber öğretmene okkalı bir ders lazım derken. Bir de merak ettiğim için soruyorum neden rehber öğretmen? Rehber öğretmen öğretmenlerin üstü mü acaba? Benim bildiğim kadarıyla diğer öğretmenlerle eşit ve herhangi bir yaptırımı Yok. Müdürden Sonra üst olarak müdür yardımcısı var benim bildiğim ama rehber öğretmen de mi idareci acaba
Ne yapabilir soyler misiniz ? Somut olarak görev tanımı içind e ne yapabilir?Rehber öğretmen çocuklardan sorumlu ve okuldaki şiddetten bihaber olması mümkün değil.
Çünkü o ruh hastası yıllardır şiddet uygulayan biriymiş. Dolayısıyla o okuldaki herkesin bu zulme göz yumduğunu düşünüyorum.
Bir öğretmen olarak yazıyorum,derhal şikayet edin hatta keşke sınıfta biri videoya ceksede sosyal medyada falan paylaşsa bakalım bir daha yapabiliyor muMerhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Dayakçı öğretmeni uyarabilir. Dayak yiyen öğrencileri yüreklendirip şikayetçi olmalarını sağlayabilir. Müdürle o öğretmen hakkında konuşabilir.Ne yapabilir soyler misiniz ? Somut olarak görev tanımı içind e ne yapabilir?
Darp raporuyla çok güzel çözülür çocuğa vurmak büyük suçÖğretmeni videoya almak suctur. Ayrıca ortaokulda okula telefon götürmek yasak
Öncelikle bu konuyu tek taraflı olarak dinlemek çok yanlış. Öğretmeni de dinlemek gerekir. Bilip bilmeden konuşmak çok güzel. kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz. Benim öğretmen arkadaşım bir çocuğa vurmuş, annesi geldi çocuğuma vurmuşsunuz dedi yanımda. Ben de merak ettim tabi. Peki neden vurmuş öğretmen, arkadaşına her gün şiddet uyguladığı için . Topla, cetvelle kafasına vuruyormuş. Defalarca uyarmış çocuğu, yapmadım, vurmadım diyormuş. Yalan söylüyor arkadaşım diyormuş.Öğretmen bir şiddetine rast gelince dayanamamış ve vurmuş bir tane. O çocuk da anne kuzusu. Okula annesinin emaneti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?