Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya çok hoşsunuz güldürdünüz beni[/QUOTE]
Daha çok şey hakediyor da söyleyemiyoruz işte

Haklisiniz sizin de dediginiz gibi egitim ailede başlar keşke bunu herkes görebilse ve ogretmenleri yipratmaktan öteye gitmeyen o boş konusmalari bir kenara bırakıp kendilerini sorgusalar.Keske.Ayni kisi haram para yiyor öğretmenler demis birde utanmadan.Ne denilir ki bu cahile ve bunun gibi düşünenlere.Bilemiyorum.

Mune bunca hakarete rağmen iki gündür bu hanımefendi hiç şikayet almadı mı yoksa site kurallarına aykırı değil mi bu üslup?

Konu gerilmiş diye yaptığım espiriden bile konu dışı sebebiyle banlandım ben eğer öyleyse hakaret savurayım espiri yerine ban da yememiş olurum egom da tatmin olur.

Ya aileler sustuğu için adam burdan cesaret aliyor. Benim ailem bile şikayet etmemişti mesela zamanında. Ya da dayisi filan var arkası saglam.
Ama ben benim yaşadıklarımı unutmadm. Sınıfın ortasındaki utanma duygusunu ben unutamıyorum tokat neyse de.
Sadece kardesim için değil.diğer çocuklar için de elimden geleni yapmaya çalışıcam..

Ay öğretmenin tatilini konuşa konuşa bitiremedi şu insanlar.
Şu bir gerçek yatmak isteyen hangi işte çalışırsa çalışsın yatar. Tayin için milli eğitime gittigimde ordaki memurlarin hepsi ayagina geçirmiş bir tuvalet terliği, Önlerinde haber sitesi aylak aylak takiliyorlardi. Simdi bunlar iki ay tatil yapmıyor diye çok mu çalışmış oluyor.
Hangi kurum olursa olsun iş yapmayan yapmaz. Bari işini hakkıyla yapan öğretmenlerin günahını almayın. Ben de öğretmenim her okul çıkışı müthiş bir baş ağrısıyla geliyorum evime. Oturmadan saatler geçiriyorum. Hakkımıza giriyorsunuz, günah alıyorsunuz.

Konuyla ilgili olarak da adim adım gitmeniz iyi olur. Önce idareyle görüşün. Bir gelişme olmazsa milli eğitime dilekçeli başvurabilirsiniz.

Ya hayir olsun niye alevlendiniz böyle ? Ben iyim de siz bence bi kendinize gelin biraz sakin sakinnn.
Şikayet etmem gerektihger biliyorum, ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim diye sordum.
Yasak mi yaa bi konu açıyoruz herkes cani isistediği gibi yaziyor da yaziyor. Anlamak yok sadece çemkirmeyi biliyoruz millet olarak

Teşekkür ederim cevabinjz için. Nasil bir yol izlersem daha etkili olur üstü kapatilmaz diye sormuştum ben de

Şikayet edin o ögretmeni.bende ilkokul 1.sınıf ve 5.sınıfa kadar ara sıra ögretmenim elime cetvelle vururdu.ama annem bunu duyup ögretmenimle konustu oda bana karsı davranısını değiştirmişti.6.sınıftan 8.sınıfa kadar sınıfımda hasarı bi cocuk vardı müdürümüz onu duvardan duvara ata ata tekme tokat döverdi.babası gelirdi babasıda döve döve götürürdü o çocugun akıbeti ne oldu acaba yazık oldu cocuga.eğitim böyle verilmemeli.

Üç dil biliyorsanız sevgi dilini de öğrenin..

Birini yereceksiniz diye , aynı kategoride bir çok kişiyi incitiyorsunuz.
Asla öyle bir amacım yok olmadı , olamazda. Ama lütfen kusura bakmayın karşımdaki kişi bana kalitesizsin, şöylesin böylesin derse cevabını alacaktır.Siz böylesiniz, siz şöylesiniz dememişim. Sen bana bunu dedin ama aslında busun demişim.

Ne demek istediğim gayet anlaşıldı bence. Ortalığı karıştırmaya gerek yok. Kimsenin alınmasına da gerek yok. Yazan kişiye cevap niteliğinde olduğu ve asla genele yayılmadığı net belliydi bence.

O tuvalet terliğini giyenleri allah bildiği gibi yapsın zaten varya . Bizde eşimle kimlik değişimine gittik allahım hepsinin ayağında tuvalet terliği aylak aylak geziyorlardı . İçimden şu insanlar burda bu halde devletten maaş alıyorlar ama ben evde oturuyorum olacak iş değil demiştim hala aklıma geldikçe sinir geliyor . Konu Sahibi sende şikayet edebileceğin her yere şikayet et buraya konu açıp zaman kaybetmenin. Ne alemi var yapman gereken açık net zaten.

Teşekkür ederim cevabinjz için. Nasil bir yol izlersem daha etkili olur üstü kapatilmaz diye sormuştum ben de
Idareye sizden bir sonuç alınmazsa milli eğitime gideceğim diye belirtin. Olayın milli eğitime tasinmasini istemezler diye düşünüyorum. Öğretmen devam ederse de direkt gidin.

Aynen öyle işini hakkıyla yapan ogretmenlerin günahını bari almasınlar. O kadar çok ki aksama kadar boş boş oturup her ay maaş alanlar.

Yalniz ben konuyu açtığımda da bu olayı öğrendiğimde de 6 buçuktu saat. Bildiğim kadarıyla o saatte resmi daireler acik değil, acil bolumu de yok?
Ee daha ne o zaman Allah aşkına ne zaman kaybindan bahsediyorsunuz? İstediğimiz konuyu açma özgürlüğüne sahibiz, siz de cevap vermeme özgürlüğüne sahipsiniz.

Terbiye ogretmekten söz etmiyorum ki , öğrenciye şiddet göstermemek , evdeki öfkesini öğrenciden çıkarmamak , sevgiyle göz teması kurmak , taktir etmek , rencide etmemek , yeteneğini kesf etmek , yönlendirmek ; bunlar için sihirli degnege ihtiyaç yok.
Insanlik , merhamet , insan sevgisi yeterli oluyor.

Siz benim mesleğimi ve bilgi birikimimi nereden biliyorsunuz? Öğretmen olmak isteyecek kadar basit bir insan değilim. Öğretmenliği seçenler bile yerim maaşı diye istiyor. Sanki bilmiyoruz. Boş insanlarsınız.

Siz böyle hakaret etme hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde.

" Boş insanlarsınız diye bağıran kişiler , genelde kendi boş taraflarından bagirirlar.

Madem öğretmenler boş kişiler , okumayın okutmayin.

Genel yargılar hiç doğru değil.

Ben dayak yemedim. Yeseydim eğer ortalığı ayağa kaldırırdım..

Sizin yavrunuza vursalar bu şekilde mi karsilarsiniz ; hepimiz yedik dayak , boşver yavrum.

Star tvde program kapatildi bu yuzden. Bu üye çoktan ban yemeliydi.
Ögretmenleri asagiladi emeklerini hıce saydi ayrica haram para yiyorlarmis ögretmenler. Mune

Hanımlar,

Bir üye geliyor birşeyler söylüyorsa yanında 3-5 kişi de gitmesin istiyorsanız o zaman o üyelere cevap yazmayacaksınız, Ojeli ejderha son uyarınızdan bahsediyorsanız siz konu gerildi diye değil zira konuda gerginlik yoktu, dalga geçme vardı, dalga geçenlerle birlik olup konu sahibesini tiye aldınız diye konu dışı uyarısı aldınız, bir uyarınız hariç tüm uyarılarınız konu dışı, ortam yumuşatmak için yazmak yerine, site kurallarına uymayan yorumları kötü içerik yapın lütfen.

Konu açılalı 24 saat olmamış, konuda yazdığı yorumlar nedeniyle banlansın diye şikayet ettiğiniz üye/üyeler 2 gündür banlansın diye beklemiyor, doğru bilgi veriniz ki bilmeyenler yanlış bilgileri okuyup doğru sanmasın, ayrıca sizler şahit olmamış olabilirsiniz fakat burada ne zaman herhangi bir meslekle alakalı konu açılsa ve konu kavgaya dönse kapatıyoruz.

Bir derdim var bölümünde öğretmen, doktor, ev kadını-çalışan kadın içerikli konuları tararsanız görürsünüz büyük bir kısmının kapandığını ve kapatırken yazdıklarımı.

Kaldı ki bizlerin sizlere uyarı verip banlamasına, kuralları hatırlatmasına gerek kalmaması lazım, kendi otokontrolünüzü kendinizin sağlaması gerekir, koca koca kadınlar burada "kurallara rağmen" geyik yapıyor, dalga geçiyor, hakaret ediyor, kendinize yakıştırıp küfür ediyor, aşağılıyor, hor görüyorsanız ve sonucunda uyarı alıyorsanız önce dönüp kendinizi sorgulamalısınız, nasıl ki toplum kuralları, trafik kuralları varsa ve bu kurallara uymadığınızda yaptırımı oluyorsa, buranında kuralları var, olmak zorunda, öyleyse hepimiz bu kurallara üye olurken kabul ettiğimiz üzere uymak zorundayız, hoş kurallar olduğu halde durum ortada.

Gerçekten öyle mi hiç farketmedim kastettiğim o değildi şu fiyat artışı konusuydu sanırım neyse önemli değil bunca ağır söze nasıl devam edebildi ben ona şaşırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…