Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size inanamıyorum, benim cocuguma biri gelip tokat atacak,yikarim o okulu tepelerine, hemen şikayet edin, üstüne medyaya verin rezil edin, bir çocuk ilk önce ogretmenini sevecek ki sonra dersi sevsin, benim oğlum matematikte başarılı, ogretmeniyle özellikle konuştum, sizi sevsin, sizden korkmasın ki, dersi daha çok sevsin diye

Al bendende o kadar.
benım basıma gelse darp raporu, savcılık ve mıllı egıtım bu sekılde gıderdım. Müdürlerden nefret edıyorum . Bu kadar kurnazlarını hayatımda gormedım arkadas
+1
Kendi çocukları olsa o dayak yiyen çocuk, yine aynı şekildemi bakacaklar olaya onu çok merak ediyorum.

Niye inanamadıniz?

+1

Kendi çocukları olsa o dayak yiyen çocuk, yine aynı şekildemi bakacaklar olaya onu çok merak ediyorum.
Ben zaten onlara ne oluyor anlamıyorum. Sonucta sıkayet edılen ogretmen olacak ama o sıkayete gıtmemek ıcın yengemlerı her gun tacız ettıler bıktırdılar doğrusu basedemeyınce aracı ogretmen gırdı araya fılan.
Neyse ıdareyı geren ne ben anlamadım, okul mudurunun bası belaya fılan mı gırıyor böyle bısı olunca. Sonucta elbette olaylara anında müdahale edemez onca ogrencı hepsinden haberdar olamaz e suçlananda o degıl. Velıye cemkırmek neden

Soruşturma ve milli eğitimle uğraşmak istemiyorlar bence :)

Fazla romantiksiniz. Tek başına öğretmen isterse melek olsun olmuyor olmuyor olmuyor.kardesim git bir meslek lisesinde sadece bir saat derse gir demek istediğimi anlarsın daha alıntı yapma lutfen

İş müdürde biter çok şükür bizim bayan mudur kuş ucurtmuyor acikcada kayıt esnasında söyledi bu okulda çocuklara şiddet uygulanamaz hiç bir öğretmeni barındırmam dedi
Asla sessiz kalma bekleme önce mudur sonra meb şikayet et hemen ilgilenirler

Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
yatan öğretmenlerle beraber çok değil sadece bir gün d er se girin nöbet tutun akşam servis kontrolü yapın biraz öğretmenler odasında oturun he bide iki üç veliyle muhatap olun sonra konuşun

Müdür çoktan tutanak tutmalıydı. Bence bunu yapmamış.

Direk milli eğitime dilekçe verin. O müdür gerekeni yapmayacak çünkü.

Zaten dün akşam öğrendim ben olayi...
Dün akşam ogrendiyseniz, bugün neden şikayet etmediniz ya da o okulu başına yikmadiniz, sanırım sizin de yaşınız küçük, anne babanız neden bir şeyler yapmıyor, ben şoktayim valla, ben cocuguma bir defa bile tokat atmamisken, öğretmen o küçücük 11 yaşındaki çocuğa vuramaz

Sanirim konudaki gümcellememi okumaya zahmet etmediniz... Saygilarimla;-)

Ayrica başına yıkmak ne demek maganda falan miyiz? Ben gidip medenice konuşmayi tercih ettim mesela.

Okul idaresi sorumluluk almak istememiş siz direk milli eğitime gidin ilçe meb'e bazen yönetmelikler vs de yetmiyor müdahale etmeye idare yetersiz kalabiliyor. İlçe meb'e dilekçe yazın müfettişler ilgilenir.

Ayrica başına yıkmak ne demek maganda falan miyiz? Ben gidip medenice konuşmayi tercih ettim mesela.
Saygılı insana,medeni bir şekilde konuşmayı tercih ederim, gerçekten ogretmeniniz de kardesinize medeniyce tokat atmış, neyse ben sadece küçücük bir çocuğa içim yandı ve tepkimi ifade ettim, beni ilgilendirmez siz böyle hirpalanmasina göz yumduktan sonra bize bu kadar laf düşer , saygılarımla

Diger meslekler onlari etkilemediginden sorun olmuyor ama 3 ay evde cocuk bakmak kolaymi okul acilinca gobek atiyorlar evde birine soz geciremezler ogretmen 30 cocuga laf anlatsin ama asla sinirlenmesin sabretsin zaten ogretmende kabahat anlatip gecsin dinleyen dinlesin dinlemeyen konusan ne yaparsa yapsin niye kendini riske atiyoki boyle ogretmenlere bende cok kiziyorum.

Elimde bir sihirli değnek olsa ve şu yorumu beğenen öğretmenlerin öğretmenlik yapmasını engellesem

Komiksiniz yaa. Neyse siz tartışmak için burdasiniz galiba?
Siz kendi çocuğunuza yapildiğinda gidip başına yıkabilirsiniz okulu, bu da ne demek oluyorsa artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…