+1Al bendende o kadar.
benım basıma gelse darp raporu, savcılık ve mıllı egıtım bu sekılde gıderdım. Müdürlerden nefret edıyorum . Bu kadar kurnazlarını hayatımda gormedım arkadas
Niye inanamadıniz?Size inanamıyorum, benim cocuguma biri gelip tokat atacak,yikarim o okulu tepelerine, hemen şikayet edin, üstüne medyaya verin rezil edin, bir çocuk ilk önce ogretmenini sevecek ki sonra dersi sevsin, benim oğlum matematikte başarılı, ogretmeniyle özellikle konuştum, sizi sevsin, sizden korkmasın ki, dersi daha çok sevsin diye
Ben zaten onlara ne oluyor anlamıyorum. Sonucta sıkayet edılen ogretmen olacak ama o sıkayete gıtmemek ıcın yengemlerı her gun tacız ettıler bıktırdılar doğrusu basedemeyınce aracı ogretmen gırdı araya fılan.+1
Kendi çocukları olsa o dayak yiyen çocuk, yine aynı şekildemi bakacaklar olaya onu çok merak ediyorum.
Soruşturma ve milli eğitimle uğraşmak istemiyorlar bence :)Ben zaten onlara ne oluyor anlamıyorum. Sonucta sıkayet edılen ogretmen olacak ama o sıkayete gıtmemek ıcın yengemlerı her gun tacız ettıler bıktırdılar doğrusu basedemeyınce aracı ogretmen gırdı araya fılan.
Neyse ıdareyı geren ne ben anlamadım, okul mudurunun bası belaya fılan mı gırıyor böyle bısı olunca. Sonucta elbette olaylara anında müdahale edemez onca ogrencı hepsinden haberdar olamaz e suçlananda o degıl. Velıye cemkırmek neden
Terbiye ogretmekten söz etmiyorum ki , öğrenciye şiddet göstermemek , evdeki öfkesini öğrenciden çıkarmamak , sevgiyle göz teması kurmak , taktir etmek , rencide etmemek , yeteneğini kesf etmek , yönlendirmek ; bunlar için sihirli degnege ihtiyaç yok.
Insanlik , merhamet , insan sevgisi yeterli oluyor.
İş müdürde biter çok şükür bizim bayan mudur kuş ucurtmuyor acikcada kayıt esnasında söyledi bu okulda çocuklara şiddet uygulanamaz hiç bir öğretmeni barındırmam dediMerhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Güncel:
Olayi dün öğrendim bugün gidip okul idaresiyle görüştüm. İdare çok ilgili davrandı, beklediğimden daha da iyidi. Bu öğretmen hakkinda daha önce de şikayetler olmuş uyarılmış. İdare kendine çekidüzen veridğini saniyormuş. Biz tekrar uyaririz ama siz takip edin eğer uyariya rağmen devam ederse gidin milli eğitime artık size kalmiş dedi...
Şimdiye kadar şikayet etmediğiniz ve haddini bildirmediginiz için, inanamıyorum dedim.Niye inanamadıniz?
yatan öğretmenlerle beraber çok değil sadece bir gün d er se girin nöbet tutun akşam servis kontrolü yapın biraz öğretmenler odasında oturun he bide iki üç veliyle muhatap olun sonra konuşunEe öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
Zaten dün akşam öğrendim ben olayi...Şimdiye kadar şikayet etmediğiniz ve haddini bildirmediginiz için, inanamıyorum dedim.
Dün akşam ogrendiyseniz, bugün neden şikayet etmediniz ya da o okulu başına yikmadiniz, sanırım sizin de yaşınız küçük, anne babanız neden bir şeyler yapmıyor, ben şoktayim valla, ben cocuguma bir defa bile tokat atmamisken, öğretmen o küçücük 11 yaşındaki çocuğa vuramazZaten dün akşam öğrendim ben olayi...
Sanirim konudaki gümcellememi okumaya zahmet etmediniz... Saygilarimla;-)Dün akşam ogrendiyseniz, bugün neden şikayet etmediniz ya da o okulu başına yikmadiniz, sanırım sizin de yaşınız küçük, anne babanız neden bir şeyler yapmıyor, ben şoktayim valla, ben cocuguma bir defa bile tokat atmamisken, öğretmen o küçücük 11 yaşındaki çocuğa vuramaz
Ayrica başına yıkmak ne demek maganda falan miyiz? Ben gidip medenice konuşmayi tercih ettim mesela.Dün akşam ogrendiyseniz, bugün neden şikayet etmediniz ya da o okulu başına yikmadiniz, sanırım sizin de yaşınız küçük, anne babanız neden bir şeyler yapmıyor, ben şoktayim valla, ben cocuguma bir defa bile tokat atmamisken, öğretmen o küçücük 11 yaşındaki çocuğa vuramaz
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Güncel:
Olayi dün öğrendim bugün gidip okul idaresiyle görüştüm. İdare çok ilgili davrandı, beklediğimden daha da iyidi. Bu öğretmen hakkinda daha önce de şikayetler olmuş uyarılmış. İdare kendine çekidüzen veridğini saniyormuş. Biz tekrar uyaririz ama siz takip edin eğer uyariya rağmen devam ederse gidin milli eğitime artık size kalmiş dedi...
Saygılı insana,medeni bir şekilde konuşmayı tercih ederim, gerçekten ogretmeniniz de kardesinize medeniyce tokat atmış, neyse ben sadece küçücük bir çocuğa içim yandı ve tepkimi ifade ettim, beni ilgilendirmez siz böyle hirpalanmasina göz yumduktan sonra bize bu kadar laf düşer , saygılarımlaAyrica başına yıkmak ne demek maganda falan miyiz? Ben gidip medenice konuşmayi tercih ettim mesela.
Diger meslekler onlari etkilemediginden sorun olmuyor ama 3 ay evde cocuk bakmak kolaymi okul acilinca gobek atiyorlar evde birine soz geciremezler ogretmen 30 cocuga laf anlatsin ama asla sinirlenmesin sabretsin zaten ogretmende kabahat anlatip gecsin dinleyen dinlesin dinlemeyen konusan ne yaparsa yapsin niye kendini riske atiyoki boyle ogretmenlere bende cok kiziyorum.Yoo gerçekleri duymak zoruma gitmez ama abartmalari duymak gider. İki ay tatili üç ay demek veya aylarca demek gibi. Ki az önce dedigime cevap vermediniz daha başka meslekler de var bizden çok tatili olan maaşları da bizden çok çok fazla olan. Var mı demiştiniz ya araştırın bı isterseniz. Bu konuda öğretmen haksız ve bir şikayete bakar zaten.
Elimde bir sihirli değnek olsa ve şu yorumu beğenen öğretmenlerin öğretmenlik yapmasını engellesemÖncelikle bu konuyu tek taraflı olarak dinlemek çok yanlış. Öğretmeni de dinlemek gerekir. Bilip bilmeden konuşmak çok güzel. kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz. Benim öğretmen arkadaşım bir çocuğa vurmuş, annesi geldi çocuğuma vurmuşsunuz dedi yanımda. Ben de merak ettim tabi. Peki neden vurmuş öğretmen, arkadaşına her gün şiddet uyguladığı için . Topla, cetvelle kafasına vuruyormuş. Defalarca uyarmış çocuğu, yapmadım, vurmadım diyormuş. Yalan söylüyor arkadaşım diyormuş.Öğretmen bir şiddetine rast gelince dayanamamış ve vurmuş bir tane. O çocuk da anne kuzusu. Okula annesinin emaneti.
Komiksiniz yaa. Neyse siz tartışmak için burdasiniz galiba?Saygılı insana,medeni bir şekilde konuşmayı tercih ederim, gerçekten ogretmeniniz de kardesinize medeniyce tokat atmış, neyse ben sadece küçücük bir çocuğa içim yandı ve tepkimi ifade ettim, beni ilgilendirmez siz böyle hirpalanmasina göz yumduktan sonra bize bu kadar laf düşer , saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?