Şiddet, evlilik, çaresizlik

sorularıma halen yanıt alamadım. ayrıca liseyi bitirdiğinde aklında bulunsun. 21 sayfalık cv'yi kimse okumuyor. hadi ödevlerinin başına

Kimse kusura bakmasın, benim eşim de kavgalarımızda avazı çıktığı kadar bağırıp bizi komşulara rezil etse ben de ona bir tokat yapıştırırım. Ses yükselebilir ,komşular bunu duyabilir sorun değil ama bu denli bağırırken hiç mi
utanmıyorsunuz?

Staji ama 17 yasinda hatta 16 yasinda bile yapti. Hatta supriz istanbul da 16 yasindayken medipol hastanesinde beyin cerrahisinde yapti. Sana hesap mi verecegim

Eşiniz sadece görmek için ziyaret etmiştir oraları, sizde bunları bize başarı diye yutturmaya çalışıyorsunuz.

Yani ben mi teşfik ettim vurmasina? Baska zaman herkes turkiyede post atiyor “ne olursa oksun şiddete hayir” diye. Simdi ben hak etmiş mi oluyorum avazim ciktigi kadar bagirsim diye. Oda kalp kirici cumleler kurmasaydi

Ben de onu affettim.
Olay burada başlıyor aslında. Erkek minnettar falan olmaz. Erkek, "Demek ki yine yapabilirim. Demek ki daha fazlasını yapabilirim." der.
Evet siz de sıkıntılısınız (eğer bu yönde manipüle edilmediyseniz yani)
Terapiste başlamalı, herifi de boşamalısınız. Bir kere vurana bir daha koca diye bakamazsınız. Çocuk yok galiba, kurtulun.
Doktor olduğu için rezil olmayı sevmemesi de kompleks.

Karsimda biri deli gibi bagirsa ortamı terk etmeme de müsade etmese sonunda eşyalara da zarar vermeye başlasa ben de galiba tokat atardım. O sinir ofke tek taraflı değil. Doğru mu değil ama o an için yapılır mı yapılır ? Siz hiç bagirmanizdan ofkenizden taviz vermeyeceksiniz ama adam tokat atiyor diye tripleneceksiniz ? Aynı şey eşiniz yapsaydı da söylerdim. Karşımda kocam deli gibi bagirsa eşya firlatsa ben de duvar gibi susup bekleyemezdim. Önce siz öfke kontrolü tedavisi olun ,sonra eşiniz.

Ben buldum aslında ya ama bana cevap vermiyor ki
bahsettiğin çocuk Maryland'da bebeğim -değil mi?

--onunla benzer alanlarda çalışıyoruz da oradan biliyorum--
Sonra gelmiş Türkiye'de doktor olmuş ve balayına maldivlere gidecek parasi mi olmamış? Skandal!

valla o hikayede anlattığı çocukla olması için bahsettiği kişiyle kıtalararası evlilik yürütmesi gerekiyor
sanal tokat atmış herhalde.

Sanırım evet detroit de yaşıyor

İnstada Amerika'da radyoloji uzmanligi yapan bir çocuk var, ondan mı bahsediyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…