Şiddet, evlilik, çaresizlik

Şiddet için hiçbir bahane olmamalı. Erkeğin fiziksel gücü belli, isterse kapıdan iter yine çıkar. Hadi diyelim ki ilk kavgada çok korktu, cerrah (!) bey fırlatılan eşyalardan korktu. Peki ya diğer şiddet anları??
Adam, kadını önce cümleleriyle sinirlendiriyor ki konu sahibi de bağırıyor. Doktor diye terapiste gitmiyormuş, böyle doktor mu olur? Kompleksli halleri var belli ki. Tabii kadın da haksız ama o kadar gücünü bilen (!) erkeklerin şiddete gelince böyle bahaneleri olamaz.

Maldivle tokadın hiçbir alakası yok. Size uygulanan şiddetin hiçbir haklı sebebi yok adınıza çok üzüldüm kendinizi çok şey istedim o yüzden böyle oldu diyerek sakın üzmeyin ne olursa olsun kimse size vurmamali

Nereye gitti üye, ben kocasını da bulamadım

Siz iki “genuis”kendi derdinizi kendiniz çözün anacım birbirinizi tepeliyceğinize. Başbaş ameliyat hemşiresi ve Medipol beyin cerrahisi bölümüne15 yaşında başbaş cerrahı olarak iniş yapan doktor civanım

O ne ki teşvik etmek yerine teşfik yazmış başhemşire hanım.

Bana da, doktor asagi doktor yukari. Doktor olmakla rezil olmanin en alakasi var Allah askina, doktor olmayan insanlarin rezil olmaya eyvallahi mi var yani??
Aynen çok saçma. Doktor dışındakilerin normal yaşam standardı rezillikmiş gibi. Ayrıca orta okuldan bu yana 10 yıllık birliktelikleri varmış, 23-24 yaşında doktor ve baş ameliyat hemşiresi nasil olunacak ola?

Siz olgunlasmadan evlenmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…