Eşimin kullandığı antidepresanlar

Aslında ilk azalttığında kendi kafasına göre azalttı sonra bir kere tek doktora gitti doktorun dediğini bir hafta kadar uyguladı sonra kendini daha iyi hissettiğini söyleyip tamamen bıraktı aslında bir nevi kendi kendine bıraktı gibi oldu ha kötü mü oldu dersen hayır çok iyi oldu ve şu an 25 gündür hiçbir şekilde ilaç yoksunluğu yaşamıyor sadece cinsel isteği yerine gelmedi. Ve ilaçları kullanırken yaşadığı cinsel problemler onu cinselliğe karşı korkuttu çünkü bir erkek olarak bunu gururunu yedirmediğini farkındayım ve bazen ilişki yaşamak istese bile tekrar sertleşenmez ve mahcup olur diye düşünüp korkuyor travma gibi oldu yani ona bu süreç
yani bilinçsizce kaba tabirle lap diye bıraktı

daha beter olmasın Allah korusun
heryerde söyleniyor kontrolsüz bırakılmaz daha kötü bir şekilde geri döner diye
eşinizin cinsel sorunları varmış ve örtbas etmiş hiç kusura bakmayın bu bir gerçek
ve sanırım ciddi psikolojik rahatsızlığı da var

Cinsellik dışında gayet mutlu olduğum bir ilişki böyle bir durumda bitirmek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü ben cinsellik konusu dışında onunla gayet mutluyum
Siz tüm suçu ilaçlara atmışsınız ama ilaçtan dahi olsa eşinizin bunu istememesi (dr gitmeyi) normal mi? Ayrıca iki lafla depresyona giren adam sağlıklı bir beyine sahip değildir. İlaçtan önce çok iyidi diyosunuz ama o iş öyle değil malesef. Evliliğinizden cinselliği çıkartırsanız iki arkadaştan öte olamazsınız, eşiniz doktora gitmeyelim diyerek bencillik yapıp evliliğini hiçe sayıyor.
Yada elini size tercih ediyor. Bu kadar basit aslında

Merhaba kızlar. 6 aylık evliyim ve eşim 9 ay boyunca yüksek dozda antidepresan kullandı. İlaçların etkisiyle de evliliğimizin ilk gününden beri hep tartışmalar yaşadık çünkü eşimin duyguları körelmişti, çok agresif ve anlayışsız birine dönüşmüştü. Oysaki ilaçlardan önce çok iyi biriydi. Artı evlendiğimizden beri cinsel problemlerimiz de vardı çünkü ilaçlar onda ne istek bıraktı ne de cinsel işlev… Ama yaklaşık 1 ay önce ilaçları tamamen bıraktı. Bıraktıktan birkaç gün sonra aramız duygusal olarak tekrar çok iyi oldu ve yine çok anlayışlı, sevgi dolu biri oldu. Aramız şu an çok iyi fakat cinsellikte hâlâ bir düzelme yok. İsteksiz olduğunu söylüyor ve zaten ereksiyon problemi yaşıyor. En son ne zaman birliktelik yaşadık hatırlamıyorum bile. Sizce bu konunun düzelmesi için hâlâ erken mi? Biraz daha zaman vermeli miyim? Yoksa ilişki yaşamak için ortamlar mı hazırlayayım? Benzer durum yaşayan var mı?
Antidepresan kullanımının yan etkilerinden biri de cinsel isteksizlik, bu normal. Ben kullanacağım zaman da doktor bu konuda uyarmıştı. Ancak ben yüksek dozda kullanmamıştım. Eşiniz eğer o şekilde kullandiysa belki vücudundan atması daha uzun sürebilir. Doktoru ne diyor?

Bana vücut seğirmelerim,istemsiz hareketlerim için psikolojik sorun olduğunu söyleyerek doktorum xanax yazdı ama bana uyku ilacı olduğunu söyledi. Yeşil reçeteli bir ilaçtır ileride iş hayatını etkileyebilir ve antidepresandır deseydi yazdırmazdım ama etki etti mi evet seğirmeleri anlık ve kısa süreliğine de olsa geçiriyordu. Ben aldıktan sonra öğrendim ağır bi ilaç olduğunu. Ha xanax gibi etken maddeleri aynı ama daha uzun süreli tedavi edici özelliği olan ilaç vermesini istedim doktorumdan vermedi. Öyle isteğe göre de vermiyorlar. Sen de sadece kaygı bozukluğu var diyip reçetesiz de satılabilen bi ilaç verdi. O kadar ısrarıma rağmen alamadım. Diğer üyelerin dediği gibi başka bi sorunu olabilir eşinizin.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. 6 aylık evliyim ve eşim 9 ay boyunca yüksek dozda antidepresan kullandı. İlaçların etkisiyle de evliliğimizin ilk gününden beri hep tartışmalar yaşadık çünkü eşimin duyguları körelmişti, çok agresif ve anlayışsız birine dönüşmüştü. Oysaki ilaçlardan önce çok iyi biriydi. Artı evlendiğimizden beri cinsel problemlerimiz de vardı çünkü ilaçlar onda ne istek bıraktı ne de cinsel işlev… Ama yaklaşık 1 ay önce ilaçları tamamen bıraktı. Bıraktıktan birkaç gün sonra aramız duygusal olarak tekrar çok iyi oldu ve yine çok anlayışlı, sevgi dolu biri oldu. Aramız şu an çok iyi fakat cinsellikte hâlâ bir düzelme yok. İsteksiz olduğunu söylüyor ve zaten ereksiyon problemi yaşıyor. En son ne zaman birliktelik yaşadık hatırlamıyorum bile. Sizce bu konunun düzelmesi için hâlâ erken mi? Biraz daha zaman vermeli miyim? Yoksa ilişki yaşamak için ortamlar mı hazırlayayım? Benzer durum yaşayan var mı?

Eski erkek arkadaşımda iktidarsızlık oluşmuştu o ilaçlar yüzünden. Hiç birlikte olamadık. Aseksüel olmadığına eminim, sapasağlam adamdı. Konu sahibi özelden sorarsa başka ayrıntılar da vereceğim

yani bilinçsizce kaba tabirle lap diye bıraktı

daha beter olmasın Allah korusun
heryerde söyleniyor kontrolsüz bırakılmaz daha kötü bir şekilde geri döner diye
eşinizin cinsel sorunları varmış ve örtbas etmiş hiç kusura bakmayın bu bir gerçek
ve sanırım ciddi psikolojik rahatsızlığı da var
Yok ilaçlar onda yan etki yaptı ve bırakınca çok şükür 1 aydır eskisi gibi iyi

Bana vücut seğirmelerim,istemsiz hareketlerim için psikolojik sorun olduğunu söyleyerek doktorum xanax yazdı ama bana uyku ilacı olduğunu söyledi. Yeşil reçeteli bir ilaçtır ileride iş hayatını etkileyebilir ve antidepresandır deseydi yazdırmazdım ama etki etti mi evet seğirmeleri anlıkta kısa süreliğine de olsa geçiriyordu. Ben aldıktan sonra öğrendim ağır bi ilaç olduğunu. Ha xanax gibi etken maddeleri aynı ama daha uzun süreli tedavi edici özelliği olan ilaç vermesini istedim doktorumdan vermedi. Öyle isteğe göre de vermiyorlar. Sen de sadece kaygı bozukluğu var diyip reçetesiz de satılabilen bi ilaç verdi. O kadar ısrarıma rağmen alamadım. Diğer üyelerin dediği gibi başka bi sorunu olabilir eşinizin.
Hayır gerçekten başka bir sorunu olmadığına eminim onu yıllardır tanıyorum ve ilaçlar onda yan etki yaptı

Antidepresan kullanımının yan etkilerinden biri de cinsel isteksizlik, bu normal. Ben kullanacağım zaman da doktor bu konuda uyarmıştı. Ancak ben yüksek dozda kullanmamıştım. Eşiniz eğer o şekilde kullandiysa belki vücudundan atması daha uzun sürebilir. Doktoru ne diyor?
Doktoruyla bu konuda görüşmedik ama görüştüğüm başka bir doktor bu sürecin geçici olduğunu ve etkisini vücuttan atmasının kişiden kişiye değiştiğini söylemişti

Siz tüm suçu ilaçlara atmışsınız ama ilaçtan dahi olsa eşinizin bunu istememesi (dr gitmeyi) normal mi? Ayrıca iki lafla depresyona giren adam sağlıklı bir beyine sahip değildir. İlaçtan önce çok iyidi diyosunuz ama o iş öyle değil malesef. Evliliğinizden cinselliği çıkartırsanız iki arkadaştan öte olamazsınız, eşiniz doktora gitmeyelim diyerek bencillik yapıp evliliğini hiçe sayıyor.
Yada elini size tercih ediyor. Bu kadar basit aslında
Onu ilaçlara biraz da ben ve ailesi itti maalesef. İki tane çok yakınını peş peşe kaybetti ve birkaç hafta içine kapandı ama biz bunu abartıp onu doktora gitmesi için zorladık. İlk başta gerek yok geçici dedi ama yaşadığımız tartışmayla gitti. Az önce de bu konuyu eşimle konuştuk ve her geçen gün kendini daha iyi hissettiğini, cinsellik konusunda da zamanla iyi olacağını söyledi

Bekârken mastürbasyona alıştığını ve bu yüzden de vajinanın ona geniş geldiğini söylemişti evet elleriyle istediği kadar sıkabiliyormuş ama ben bunu yaşadığı isteksizliğe bağlamıştım. Çünkü hiçbir erkek anasının karnından ilişki yaşamış şekilde doğmuyor ve her erkek ilk zamanlarda mastürbasyon yapıyordur. Bu yüzden söylediği şey bana mantıklı gelmedi. Ama ilaçlardan sonra mastürbasyon için de isteğinin kalmadığını söylemişti ki ereksiyon problemi yaşadığı için istese de mastürbasyon yapamaz.

Nişanlıyken mastürbasyon amaçlı erotik canlı yayınlar izlediğini itiraf etmişti ben de ona sen eski sevgilimin tırnağı bile olamazsın sana inat ona geri döneceğim onunla evleneceğim demiştim çünkü nedense mastürbasyon amaçlı da olsa başka kadınlara bakması benim canımı çok yakmıştı ben de onun canını yakmak için bu ve benzeri cümleleri kurmuştum ki zaten o olaydan sonra başladı ilaçlara…Ettiğim laflar kimine göre çok ağır kimine göre de ilaçlara başlayacak kadar ağır değil. Ama benim eşim aşırı içine atan ve lafları davranışları içine dert edip unutmayan biri. Tipik yengeç burcu
Bunlar çok ağır sözler. Burcu yengeç olsa ne ,olmasa ne. Söylediğiniz şeyler unutulacak gibi değilki

Bunlar çok ağır sözler. Burcu yengeç olsa ne ,olmasa ne. Söylediğiniz şeyler unutulacak gibi değilki
Canım çok yanmıştı ne dediğimi bilmiyordum. Bilinçli şekilde çıkmadı ağzımdan ama evet bu tarz cümleler kurdum ben de seni aldatacağım dedim gidip başka erkeklerle ilişki yaşayacağım sonra da eski sevgilimle evleneceğim dedim sen de git erotik şovlar izle kendini tatmin et dedim

Canım çok yanmıştı ne dediğimi bilmiyordum. Bilinçli şekilde çıkmadı ağzımdan ama evet bu tarz cümleler kurdum ben de seni aldatacağım dedim gidip başka erkeklerle ilişki yaşayacağım sonra da eski sevgilimle evleneceğim dedim sen de git erotik şovlar izle kendini tatmin et dedim
Sizinle evlenen adamda hata🫠 tuhaf bir adammış eşiniz.

geçen gün ihtiyacı olan birine kan verecektim
kullandığım cilt kremlerinden birinde steroit varmış
kremi bıraktıktan sonra bile değil, bıraktıktan altı ay sonra kan verebilirmişim
ilaçların etkilerini hafife almayın
elinde olmayan bir şey için adamı zorlamayın

Sizinle evlenen adamda hata🫠 tuhaf bir adammış eşiniz.
İyi hoş da hem sorunu olup hem tedaviye yanaşmayan adamın delirten bir özelliği var. Ben sorun çözüldüğünde bile bir müddet böyle konuları okumadım, durduk yere kuruluyordum, adam bu sefer elalemin ç.ksüzlüğünün şamarını yicekti. 😂🤣

çok ilginç ya
neye güveniyorsunuz bunları söylerken
sonsuzda kadar herkes size katlanır sevgileri asla bitmez mi sanıyorsunuz
kırk yıllık evliler boşanıyor bu ne cüret

İyi hoş da hem sorunu olup hem tedaviye yanaşmayan adamın delirten bir özelliği var. Ben sorun çözüldüğünde bile bir müddet böyle konuları okumadım, durduk yere kuruluyordum, adam bu sefer elalemin ç.ksüzlüğünün şamarını yicekti. 😂🤣
İyi de kadın bu lafı evlenmeden önce etmiş. Cinsel sorunlar yüzünden değil. Bu lafı duyup evlenen erkeği de hiç duymamıştım.

Biz eşimle daha sonra başka bir doktora da gittik birlikte doktor eşimle özel görüşme de yaptı ve doktor daha sonra bana eşimin gayet iyi olduğunu bu şekilde olmasını tamamen ilaçlara bağladı. Evet eşim biraz alıngan. Ama çevresine bakıyorum iş arkadaşlarına bakıyorum akrabalarına bakıyorum hepsiyle gayet güzel bir iletişimi var. Sadece işte ilaç kullandığı dönemde hepimizden herkesten uzaklaşmıştı ama şimdi tekrar mental olarak iyileşiyor iyileşti ben onu görüyorum. Evet ilk cinsel ilişkisini benimle yaşadı zaten ilk ilişkimiz de bunu çok belli etti yani çok acemi olduğu her halinden belliydi. Yani benim vajinamı başka bir vajina ile kıyaslamıyor sadece mastürbasyona alıştığını eliyle istediği kadar sıktığını ama vajinanın ana eline göre daha geniş ve kaygan olduğu için çok az bir şey hissetmesine sebep oluyormuş ama dediğim gibi ben bunu ilaçlara bağladım hani isteksiz olduğu için ne kadar dar olursa olsun zevk alamayacağını düşündüm
Vajinanın geniş gelmesi , yeterince sertleşemediği için . Kendi yaparken film, açık saçık videolar izliyordur, eliyle sıktığı için değil( amma da yalan uydurmuş, elle sıkma olayında) , o kadınlardan daha çok tahrik olduğu için sertleşiyor ama sizden gerektiği gibi tahrik olmadığı için sertleşmesi ya olmuyor ya da hemen sönüyor.
Sizi iyi kandırıyor. Sorunları çarpıtıyor, tedavi için uğraşmıyor, bahaneler buluyor. Ben söyleyeyim size, gelecek sene hala düzelmemiş olacak, 5 yıl sonrada , başta ne ise o.

Back
X