Şiddet, evlilik, çaresizlik

Ne siz en ufak şeyde eşinize bağırabilirsiniz nede eşiniz bağırdınız diye size tokat atabilir. 10 yıllık ilişkide hiç mi böyle şeyler olmadı da eşinizin de kendinizin de farkına varamadınız evlendiniz ettiniz ilk aydan ortaya çıktı bunlar. bilemedim terapi alabilirsiniz ya da boşanabilirsiniz sağlıksız bi ilişki çünkü bu

İyide kusura bakmayın ama şiddeti başlatan sizsiniz farkındamısınız?
Maddi şiddet, olmadığını bile bile isteklerini yaptırmakla başlamışsınız.
Eşiniz haklı demiyorum ikinizde aynısınız.
Aile terapisi deneyin yoksa ayrılın gitsin.
Daha ilk aydan böyleyse kanlı bıçaklı olmanın manası yok.

Adamın tokat atması yanlış da,sen de bir yerini koparmışlar gibi bağırıp çağırıyorsan o da yanlış. Niye karşılıklı konuşmayı beceremiyorsunuz onu anlamadım. Bağırmadan iletişim kurmak çok mı zor?
Senin her olayda yaygara çıkarıp bağırıp çağırman da anormal, eşinin de tokat atması anormal
İkiniz de tuhafsınız
Yalnız böyle bağırmaya devam edersen ilişkiniz saçma bir hal alacak ikiniz de psikoloğa gidin bence
Kocan da artık tahammül kalmamış tavırlarına fiziksel şiddete dönüşmüş bunun ilerisi hiç hoş olmaz. Tokatla başlar evire çevire dövme ile biter. İkiniz de kendinize gelemiyorsanız yol yakınken boğaz boğaza gelmeden yolları ayırın.

Fake mi diyorsun bacım konuya

Eğer yalan söylemiyorsan eşin seni gerçekten çok güzel keklemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…