Şiddet, evlilik, çaresizlik

Nasıl yani eşinizin ailesi yurt dışından gelecek ve eşiniz her hafta anneme gidelim mi diyor tam anlamadım. Ne kadar süre kalacaklar merak ettim?

Yeni mezun adamın çevresi derken? Pratisyenlik çevresi ve kariyeri mi?

Pek ayrıntıya takılan biri değilim ama konu doğruysa bile meslekler kesinlikle uydurma.

Nasıl yani eşinizin ailesi yurt dışından gelecek ve eşiniz her hafta anneme gidelim mi diyor tam anlamadım. Ne kadar süre kalacaklar merak ettim?
Ailesi normlinde bizden 10 dk uzaklıkta kalıyor. Ama şuan gezi/ tatil amaçlı cıktılar yurt dışına. Temelli geri döndüklerinde her hafta en az yarım saatliğine gidecekmişiz. Am benim ailem benden 700km uzaklıkda kalıyor. Bu umrunda değil tabiki

Keşke evlenirken en başından ailenize daha yakın bir ev tutsaydınız. Her hafta görüşmek zorunda değilsiniz çok istiyorsa eşiniz gitsin görüşsün. Ama sinir krizi yaşayacak kadar büyük bir olay göremedim

Bir doktor eşi olarak bahsettiğiniz çevre ne kadar büyük merak ediyorum hayır yani, tüm şehir mi sizi tanıyor? Kocanizin alnında doktor, sizinki de hemşire mi yazıyor ki gittiğiniz her yerde sizi tanıyorlar.
Mesela İstanbul da kim kimi tanır Allah aşkına, taşrada kasabada falan yaşıyorsanız bir ihtimal orda da evlilik terapisti olmaz

Yeni mezun adamın çevresi derken? Pratisyenlik çevresi ve kariyeri mi?

Pek ayrıntıya takılan biri değilim ama konu doğruysa bile meslekler kesinlikle uydurma.
Niye fesatlık yapıyorsunuz. Eşim 17 yaşından beri almanya olsun, isviçre olsun gibi yerlerde staj yaptı, tüm gençliğini mesleğine adadı. İsmini versem bu genc yaşata dunyaca unlu “nature” dergisinde makalesi bile var. Bilip bilmeden konusmayin

Bu adamı bile delirtebilmişsin aferim sana o zaman

17 yaşında ne stajı yaptı acaba

aaa nasıl oldu bu? bize de anlatın. başvuru süreci nasıldı?

Ama 2 aylık karısına şiddet uygulayabilecek kadar da ... Eğitim bambaşka bir şey, insanlık bambaşka. Burada bunlarla övünmeniz bir şeye yaramaz, burada da yurtdışında okuyan/çalışan çok iyi kariyeri olan insanlar var.

2 aylık evliyiz dediniz, mezun olup evlendik dediniz. Sizin 4 yılınızın 4ü de stajda geçse ki mümkün değil, başhemşire olamazsınız. Kurgunuzu daha sağlam temellere oturtmanızı tavsiye ederim. Bir de bionuzda diş hekimi yazıyor.

Son düzenleme:
ablacım ben de almanya olsun isviçre olsun stajlar yaptım
nature lancet olmasa da benim de bi sürü makalem var, alanım tıp değil ama yakın.

dediğin dediğini tutmuyor ki
adam okul bitirdi evlendik, maldivlerde balayı istedim param yok dedi diyosun -ki hadi olabilir pratisyen hekim olarak maaşı olmaz. çok normal

ama sonra diyosun nature cell lancet makale ? stajerken makaleler yazacak kadar idealist araştırmacı adamdı ama tuttu seninle evlendi, ülkede duruyor ve senin sinir krizlerine başa çıkamayıp profesyonel yardımı da "çevresi duyar" diye reddediyor, öyle mi?

yani onu da geçtim de
"herşey harikaydı" diyorsun
o harikaydı dediğin 1 ay tam o wattpad mi diyolar ne diyolar o hikayeler, kore dizileri gibi bi anlatım.

Ay ben buldum sanki kocanı ama kocan değilse ya

Ben yeni mezun değilim ön yargı kadar saçma sapan birşey yok. Konu oda değil
Mezun olur olmaz evlendik ve 2 aylık evliyiz demişsin. Yani eşin 6 yıl tıp okuduğuna ve yeni mezun olduğuna göre 24 yaşında, başhemşirelik için de 4 yıllık lisans hemşirelik +8-15 yıllık tecrübe zorunluluğunu eklersek 30-35 civarında mısın?
Salla biraz daha konu açıcam diye

Valla şiddetin her türlüsüne karşı biri olarak şunu diyebilirimki adam kacsın kendini kurtarsın sizden. Çekilir çile değilsiniz şımarıksınız hadsizsiniz. Ne sinir krizi allasen liseli ergen kızlar bayılırdı sinir krizi geçirdi sevgilisinden ayrılınca aklınız lise birde kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…