Şiddet, evlilik, çaresizlik

Demek ki 1 ay herkese 30 gün değil Siz sanırım Avrupa'da staj yapmadınız ondan görelilik teorisini bilmiyor olabilirsiniz

Allah beni bildigi gibi yapsin, benim stajlar hep Yeni Gine'de.

Bu arada Maldivler kapi komşusu gibi olmus artik, keyfine yurt disina cikan aileyi nasil zorlamista olaylara sebebiyet vermis, onu da bi anlat hele konu sahibi? Vizyonsuzsun onu anladik da iki tatil rezervasyon sitesi kurcala baslik acmadan once.

Bütün tuşlara basmış

Bu evlilik er geç biter kagit ustunde devam ederse bile adam disari takilir bi yerden sonra.
2 ayda neye cildirdininiz bu kadar, dayakli evlilikten hic bisey olmaz bitirmişsiniz.

Böyle donanimli doktor kocan olsaydi, balayına Marsa bile giderdin 17 yaşında staj yapmaya başlamış adam, yakında Nobel ödülü falanda alır belki kimbilir?
Vallah cok komiksiniz. Sizin esiniz bir bka yaramadigi icin dediklerine bak.

Benim aynı böyle hemşire bir arkadaşım vardı. Eşinin işi de çok iyiydi. Kız huysuzdu uyumsuzdu böyle kavga çıkarıp bağırıp deliriyordu. Adam iki sene dayandı arkasına bakmadan kaçtı boşandı. Yani onun da şiddete başvurması çok yanlış ama madem o kadar birbirinizi tanıyorsunuz on senedir, nasıl oldu da iki ayda o noktaya geldiniz anlamadım.

Abla ya, ben yardım bekliyorum sen bana kizip duruyorsun

dördünsü sınıftan itibaren staj yapabilen tıp öğrencilerini düşünürsek eşiniz nasıl 17 yaşında staj yapabildi? öğrenci olunan dönem içerisinde yapılan intörnliği eşiniz almanya'da ve isviçre'de nasıl akredite olarak yapabildi? lütfen soruları yanıtlayınız.

Canım eşinin sana vurması tabiki çok yanlış ama sende eşine psikolojik şiddet uygulamışsın boş yerine kendini kinlendirme sende bir o kadar hatalısın benim fikrim bir ilişki terapisine gitmeniz evliliğinizi hemen bitirmeyin derim

yani bunun yolları var da bu bakalım ne cvp verecek, ben de bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…