Şiddet, evlilik, çaresizlik

Boşanmalı mıyım

Kusura bakmayın da boşanıp başkası ile evlenirsenizde, bu hareketleri yapmaya devam ettiğinizde bu defa tokat değil cok daha şiddetli dayak yersiniz.
Sergilediğiniz tüm davranışlarlar yanlış, böyle devam ederseniz o sizi boşayacaktır. İnsan ilişkilerini öğrenmek için terapi alın.

En hoşuma hiden baş ameliyat hemşiresi kısmıydı

Kusura bakmayın çok şımarıksınız.
Niye bağırıyorsunuz insan gibi konuşamıyor musunuz?
İkinizde iletişim konusunda birbirinden betersiniz, evliliginiz çok uzun sürmez nereye kadar böyle bağırıp çağırıp şiddet göreceksiniz.
Geleceği söyleyim, bir çocukla ayrılacaksınız

Buarada mesleklere bende inanmadım.

Eşim doktor ailesinden geliyor- ki onların desteğiyle değil kendi hırsıyla ve cabasıyla bu günlere geldi. İlla staj yapmak için tıp okumak zorunda değilsin. Özgeçmişi de 21 sayfa türkiyenin bir çok yerinde staj yaptığı için ve cok iyi yerlere makale yazdigi icin. Asistanligin ilk yillinda doktorasini aldi. Ben esim oldugu icin degil, böyle bir insan olduğu icin, çok gurur duyuyorum. Siniri ve o şiddeti olmasaydi. Ama konu bu değil. Ben icimi acip size anlattım tavsiye ala bilmek icin. Turkiyede herkese “cahil” dediğiniz icin , ikimizde okuyup iyi yerlere geldiğimizden bahsettmek istedim. Sadece sizler BIRSEY başaramadıginiz icin bana yüklenmeyin. Ve konuya odaklanın.

Staj yapmasında sorun yok ki, tıp stajını 17 yaşındayken yapamaz yoksa yurtdışına staja giden tıp öğrencileri çok
Staji ama 17 yasinda hatta 16 yasinda bile yapti. Hatta supriz istanbul da 16 yasindayken medipol hastanesinde beyin cerrahisinde yapti. Sana hesap mi verecegim

Staj yapmasında sorun yok ki, tıp stajını 17 yaşındayken yapamaz yoksa yurtdışına staja giden tıp öğrencileri çok
tıp stajı olarak değil de liseler için üniversitelerin (ve yurtdışında bazı enstitülerin) yazın programları oluyor ya
öyle bir şey olabilir

ama ondan da makale filan olmaz.

Benim oglanda doktor ailesinden geliyor, babası amcası kuzenler vs hep doktor...bizimkide 15 yaşında cerrah olarak işe başlar artık, aksini asla kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…