- 15 Şubat 2013
- 24.894
- 94.317
-
- Konu Sahibi olanbizeoluyor
Yok tabii ki benim suçumBenim mu suçum?
Hanımefendiciğim eşiniz diyorum iki isimli miBenim mu suçum?
İki isimsiz doktor mu olurrr hiççEşiniz iki isimli mi?
Bilemem ki benim koca doktor değilİki isimsiz doktor mu olurrr hiçç
Biz dr değiliz ki aaa kocan dr ama onu bile delirttin dimi pardonAbla ya, ben yardım bekliyorum sen bana kizip duruyorsun
Boşanmalı mıyım
İki ismi yoktur ondanBilemem ki benim koca doktor değil
Benim mu suçum?
En hoşuma hiden baş ameliyat hemşiresi kısmıydıokul biter biter evlenmiş, daha 2 aylık evli yani okul haziranda bitse diyelim hemen evlendik dediği de ekim olsa diyelim -olabilir birkaç ay hemen sayılır. peki. 3-5 ay nişanlı kaldınız diyelim.
de...
hemşireliği bitirir bitirmez "baş ameliyat hemşiresi" olunan yer neresi tam olarak Madagaskar mı?
tıp 6 yıl olduğuna göre sizin okul önce bitmiş ve 2 senedir de çalışıyor olmanız lazım öncelikle
2 senede direkt ameliyathane stajına alıp sorumlu hemşire de yapmaz hiçbir yer.
"baş ameliyat hemşiresi" diye de bir şey yok.
Staj yapmasında sorun yok ki, tıp stajını 17 yaşındayken yapamazAy ama eğer bulduğum kişi ise gerçekten yurt dışında öğrenci iken stajlar yapmış
Hazırlık sınıfında Amerika’ya 9 ay dil kursuna gitmiş.İkinci sınıfta harvard da yaz stajına katılmışStaj yapmasında sorun yok ki, tıp stajını 17 yaşındayken yapamazyoksa yurtdışına staja giden tıp öğrencileri çok
Eşim doktor ailesinden geliyor- ki onların desteğiyle değil kendi hırsıyla ve cabasıyla bu günlere geldi. İlla staj yapmak için tıp okumak zorunda değilsin. Özgeçmişi de 21 sayfa türkiyenin bir çok yerinde staj yaptığı için ve cok iyi yerlere makale yazdigi icin. Asistanligin ilk yillinda doktorasini aldi. Ben esim oldugu icin degil, böyle bir insan olduğu icin, çok gurur duyuyorum. Siniri ve o şiddeti olmasaydi. Ama konu bu değil. Ben icimi acip size anlattım tavsiye ala bilmek icin. Turkiyede herkese “cahil” dediğiniz icin , ikimizde okuyup iyi yerlere geldiğimizden bahsettmek istedim. Sadece sizler BIRSEY başaramadıginiz icin bana yüklenmeyin. Ve konuya odaklanın.dördünsü sınıftan itibaren staj yapabilen tıp öğrencilerini düşünürsek eşiniz nasıl 17 yaşında staj yapabildi? öğrenci olunan dönem içerisinde yapılan intörnliği eşiniz almanya'da ve isviçre'de nasıl akredite olarak yapabildi? lütfen soruları yanıtlayınız.
Benimkinin iki ismi var ama bir bka yaramıyor dedi konu sahibiBilemem ki benim koca doktor değil
Staji ama 17 yasinda hatta 16 yasinda bile yapti. Hatta supriz istanbul da 16 yasindayken medipol hastanesinde beyin cerrahisinde yapti. Sana hesap mi verecegimStaj yapmasında sorun yok ki, tıp stajını 17 yaşındayken yapamazyoksa yurtdışına staja giden tıp öğrencileri çok
bu tür bir unvan ancak İngilizce bir metinden alıp direkt google translate yaptıysa çıkarEn hoşuma hiden baş ameliyat hemşiresi kısmıydı
tıp stajı olarak değil de liseler için üniversitelerin (ve yurtdışında bazı enstitülerin) yazın programları oluyor yaStaj yapmasında sorun yok ki, tıp stajını 17 yaşındayken yapamazyoksa yurtdışına staja giden tıp öğrencileri çok
Benim oglanda doktor ailesinden geliyor, babası amcası kuzenler vs hep doktor...bizimkide 15 yaşında cerrah olarak işe başlar artık, aksini asla kabul etmemEşim doktor ailesinden geliyor- ki onların desteğiyle değil kendi hırsıyla ve cabasıyla bu günlere geldi. İlla staj yapmak için tıp okumak zorunda değilsin. Özgeçmişi de 21 sayfa türkiyenin bir çok yerinde staj yaptığı için ve cok iyi yerlere makale yazdigi icin. Asistanligin ilk yillinda doktorasini aldi. Ben esim oldugu icin degil, böyle bir insan olduğu icin, çok gurur duyuyorum. Siniri ve o şiddeti olmasaydi. Ama konu bu değil. Ben icimi acip size anlattım tavsiye ala bilmek icin. Turkiyede herkese “cahil” dediğiniz icin , ikimizde okuyup iyi yerlere geldiğimizden bahsettmek istedim. Sadece sizler BIRSEY başaramadıginiz icin bana yüklenmeyin. Ve konuya odaklanın.
Aşk olsun iki isim her işe yarar bence ya üzdüBenimkinin iki ismi var ama bir bka yaramıyor dedi konu sahibi