- 14 Ocak 2024
- 293
- -49
- 11
- 25
- Konu Sahibi Sedakaya61
-
Buraya yeni üye oldum ve sesli klavye ile hızlı hızlı konuştum o kadar dikkat etmeden paylaştım daha hatırlamadığım ne var bilmiyorum ama olaya ben sonra dan dahil oldum ben aynısını bana yapsalar doğru isterdim ama karşı mı taraf istemedikten sonra bu yorum yapanlara ne oluyor anlam veremedim gerçekten ben işin kurnazlığına da kaçmıyorum vermiş olduğum cevaplar almak istediğim cevaplar değildi o yüzden burdan kendimi daha iyi anlatabilirdim ama işim dolayı ise ile sadece sesli olarak yazdım amacım kötülük değil kötü biri de değilimKarışık ya düzenlesenizmi yazınızı okudum ama anlaşılmıyor dogru dürüst.
Anlatamıyorum değil hatırlamıyorum canımYa konu sahibini boşuna darlıyorsunuz. Anlatamıyor işte:))
Ben yukarıda anlattım. Evin tapusu ha eşinin Üzerine olmuş ha bunun fark etmez ki... Resmi olarak tapusunu vermemisler zaten. 1 yıl önce 170bin liralarini evi satıcaz diye almışlar. Geri öderken de 1 yıl önceki kurdan ödemeyi hak ve reva görüyorlar. Diger tüm yan konular boş muhabbet. Olay özetle bu. Baştan sona haksız konu sahibi. Ev 1 milyon degildi yok 2 milyondu bilmen neydi. Neyse ne... ( bu arada bence kayın haklı ev 1 milyon degerinde...) Sonuçta geçen yıl eşi, kardeşine evi 1 milyona satmak istemiş. İki taraf anlaşmış. Satıştan vazgeçmek de hukuksuz bir mevzu ama hadi kardeşim denmiş sineye çekilmiş. Bir de adamı hem mağdur edip üzerine dolandırmaya kalkıyorlar..yuh!
Ya konu sahibini boşuna darlıyorsunuz. Anlatamıyor işte:))
Ben yukarıda anlattım. Evin tapusu ha eşinin Üzerine olmuş ha bunun fark etmez ki... Resmi olarak tapusunu vermemisler zaten. 1 yıl önce 170bin liralarini evi satıcaz diye almışlar. Geri öderken de 1 yıl önceki kurdan ödemeyi hak ve reva görüyorlar. Diger tüm yan konular boş muhabbet. Olay özetle bu. Baştan sona haksız konu sahibi. Ev 1 milyon degildi yok 2 milyondu bilmen neydi. Neyse ne... ( bu arada bence kayın haklı ev 1 milyon degerinde...) Sonuçta geçen yıl eşi, kardeşine evi 1 milyona satmak istemiş. İki taraf anlaşmış. Satıştan vazgeçmek de hukuksuz bir mevzu ama hadi kardeşim denmiş sineye çekilmiş. Bir de adamı hem mağdur edip üzerine dolandırmaya kalkıyorlar..yuh!Host
Dolandırmayı sen yaparsın iyiYa konu sahibini boşuna darlıyorsunuz. Anlatamıyor işte:))
Ben yukarıda anlattım. Evin tapusu ha eşinin Üzerine olmuş ha bunun fark etmez ki... Resmi olarak tapusunu vermemisler zaten. 1 yıl önce 170bin liralarini evi satıcaz diye almışlar. Geri öderken de 1 yıl önceki kurdan ödemeyi hak ve reva görüyorlar. Diger tüm yan konular boş muhabbet. Olay özetle bu. Baştan sona haksız konu sahibi. Ev 1 milyon degildi yok 2 milyondu bilmen neydi. Neyse ne... ( bu arada bence kayın haklı ev 1 milyon degerinde...) Sonuçta geçen yıl eşi, kardeşine evi 1 milyona satmak istemiş. İki taraf anlaşmış. Satıştan vazgeçmek de hukuksuz bir mevzu ama hadi kardeşim denmiş sineye çekilmiş. Bir de adamı hem mağdur edip üzerine dolandırmaya kalkıyorlar..yuh!
Beni alakadar etmez valla eşim aldığı parayı ödüyor o değil de evin piyasa değerinde sattım abisini verseydik zararı girerdik ahır bile alamazdıkYa konu sahibini boşuna darlıyorsunuz. Anlatamıyor işte:))
Elhamdüllih kankaKendi kendini alıntılayıp kendine atar gider yapanı da görmüş olduk şükür.
Ben yukarıda anlattım. Evin tapusu ha eşinin Üzerine olmuş ha bunun fark etmez ki... Resmi olarak tapusunu vermemisler zaten. 1 yıl önce 170bin liralarini evi satıcaz diye almışlar. Geri öderken de 1 yıl önceki kurdan ödemeyi hak ve reva görüyorlar. Diger tüm yan konular boş muhabbet. Olay özetle bu. Baştan sona haksız konu sahibi. Ev 1 milyon degildi yok 2 milyondu bilmen neydi. Neyse ne... ( bu arada bence kayın haklı ev 1 milyon degerinde...) Sonuçta geçen yıl eşi, kardeşine evi 1 milyona satmak istemiş. İki taraf anlaşmış. Satıştan vazgeçmek de hukuksuz bir mevzu ama hadi kardeşim denmiş sineye çekilmiş. Bir de adamı hem mağdur edip üzerine dolandırmaya kalkıyorlar..yuh
Şu kadına yorum yapmayın ya. Sabaha kadar konuşsan anlatsan anlamaz. Adamlarda "lanet olsun yeter ki ver paramizi, düş yakamizdan" demiştir. Başka nasıl basedilir ki seninle. Kocanla birbirinizi bulmuşsunuz bence tencere kapak misali. Aklı sıra bize eltiyi kötületecek, haklıyım edalarinda insanların hakkına girecek. Hadi yürü canım bu kadar rezil olmak sana yeter. Bazı şeylerin evden maldan daha önemli olduğunu farkettigin vakit anlarsın daha olgunlasamamissin. Kendini ifade etmekten bile acizsi
aynen yat aşa afkurma fazlaŞu kadına yorum yapmayın ya. Sabaha kadar konuşsan anlatsan anlamaz. Adamlarda "lanet olsun yeter ki ver paramizi, düş yakamizdan" demiştir. Başka nasıl basedilir ki seninle. Kocanla birbirinizi bulmuşsunuz bence tencere kapak misali. Aklı sıra bize eltiyi kötületecek, haklıyım edalarinda insanların hakkına girecek. Hadi yürü canım bu kadar rezil olmak sana yeter. Bazı şeylerin evden maldan daha önemli olduğunu farkettigin vakit anlarsın daha olgunlasamamissin. Kendini ifade etmekten bile acizsin.
Onu bile yazamamışsın piiiiiElhamdüllih kanka
Zorum neresi benim? Hadi bana anlatır mısın azıcık?Aynen kanka yazamadım kısalttım zoruna mı gitti ahahahhha
Onu bile yazamamışsın pii
Zorun seni zorlarZorum neresi benim? Hadi bana anlatır mısın azıcık?
Burdan da şimdi bişey çıkarZorun seni zorlar
Başka bulamadın mı iş güç gece vakti yorum yapıyorsunBurdan da şimdi bişey çıkar
Beni zorlayabilecek bir şey düşünebileceğini sanmıyorum, yazamayacağından adım gibi eminim.Zorun seni zorlar
Beni zorlayabilecek bir şey düşünebileceğini sanmıyorum, yazamayacağından adım gibi eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?