- 14 Ocak 2024
- 293
- -49
- 11
- 25
- Konu Sahibi Sedakaya61
-
Anlaşılmıyor ki. Ya da ben anlamadım anlayanlar gelir belki.
Evi sattınız mı, satmadınız mı? Parasını aldınız mı, almadınız mı?
Ev resmiYani siz gümüşhaneden Antep'e gittiniz. E wltide Antep'e değil mi? Gümüşhaneye nr ara gitti. Sonra eşiniz daha boşanma bile olmadan dellenip niye satmaya kalktı. Satışta tam olmamış 170 bin verilmiş Eee. Eşiniz dememiş mi paranın geri kalanı nerede
Evi sattınız mı, satmadınız mı? Parasını aldınız mı, almadınız m
evAnlaşılmıyor ki. Ya da ben anlamadım anlayanlar gelir belki.
Sadece aklıma gelenleri yazdığım için pek anlaşılmadımAnlaşılmıyor ki. Ya da ben anlamadım anlayanlar gelir belki.
Evet anlamışsınız ben özetleyerek yazdığım için karışık oldu biraz abisi vermiyor işte eltim tehdit ediyorEvi kardeşine resmi olarak satmadiysa ev sizin, kardesinin verdigi parayi da geri verin bitsin.
Ev resmi olarak satılmadı parasının 170000 binini sadece eşim almıştı barıştık abisi şimdi evi vermiyorAnlaşılmıyor ki. Ya da ben anlamadım anlayanlar gelir belki.
Evde anılarımız vardıEşiniz sizinle arası iyi değilken haldır haldır niye evinizi satmaya kalktı kardeşine bana tuhaf geldi
Kusura bakmayın ben hızlı hızlı içimi döktüm kullanamadımNoktalama işaretleri kullanın lütfen yazılarınızda. Hiç bir şey anlayamadım ben.
Ben Gümüşhane’de oturuyordum eşimden ayrılma aşamasına geldim babamın evine sonra biz bır yıl geçti barıştık eltim antep de Gümüşhane’deki evde resmî olarak benim benden habersiz satmaya kalktı ama ortada resmi bişey yok eşimde evde anılar var diye orda durmak istemedi 170 bin verdi abisi de dedi ona 170 bin lirayı bana gram altın olarak verirsen ev senin olur eşimde dedi öyle olmaz işler karıştı dedik ama evi geri almak istedik adam altını ver al dediYani siz gümüşhaneden Antep'e gittiniz. E wltide Antep'e değil mi? Gümüşhaneye nr ara gitti. Sonra eşiniz daha boşanma bile olmadan dellenip niye satmaya kalktı. Satışta tam olmamış 170 bin verilmiş Eee. Eşiniz dememiş mi paranın geri kalanı nerede
Evet anlamışsınız ben özetleyerek yazdığım için karışık oldu biraz abisi vermiyor işte eltim tehdit ediyor
İşte eşim abisini kırmak istemedi onu da zarara sokmak istemedi ben sıkıntılı süre geçirdim kayınbabama evin anahtarını verdim sana güveniyorum dedim anahtarı sana bırakıyorum dedim evde bişey olur bişey bozulur gider bakarsın dedim oda tamam dedi sonra abisi geldi bunların tatile Gümüşhane’ye kayınbabam hemen evimin anahtarını verdi ozaman bende Antep’e gidiyordum işte yatak odamı kullanmıştı o sıralar hırsız gibi girdiler evime kimin ne ettiği belli değil kime güvencz belli değilEv resmen sizinse abisinin verip vermemesinin ne onemi var?
Ev bu ya cebine sokup vermemezlik yapamaz ya koca evi. Girmek istiyorsaniz girin oturun, parasini da geri iade edin. Boşanmak isteyen de boşansin sallamayin.
Gerekirse polisle girin. 170bine evi kim satiyormuşta almiş.
Neden 170 bin verdi bana ben iki katını niye vereyim benim ne suçum var ben yokken girilen anlaşma da vermem ben ne verdi ise onu alır birde eğer eşinle barışırsan aynı parayı verirsin evi alırsın demişti ne kadar verdiysen onu adam şimdi döndü altına böyle konuşuyorsunuz ama yaşadığımı yasasan dersin zırnk bırakmaadam altin cinsinden odeyin demis dogru demis o zaman .enflasyon falan derken zarar girmek istememis odeyin konu kapansin evinizi alin
esiniz parayi almis ama almasiydi oda .tabi ki altin uzerinden oduceksiniz parayi alirken hayir dememissinizNeden 170 bin verdi bana ben iki katını niye vereyim benim ne suçum var ben yokken girilen anlaşma da vermem ben ne verdi ise onu alır
İşte bende anlamadım. Evin tapusu kime ait o önemliAnlaşılmıyor ki. Ya da ben anlamadım anlayanlar gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?