• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

Kaynını çok sevdiğinden değildir. Çocuğuna seçtiği, sevdiği isim odur. Ben mesela ali ismini çok severim. Ailede bir sürü de ali var. Koymayayım mı kaynımın, eniştemin dıdının dıdısının ismi diye?
Cnm eşimin ismi Zeki şu devirde Zeki ismini koyan kimse kalmadı elti çok yalaka birisi kaynanam ve kayinpederime yaranmak istiyor neymiş eşi istiyormuş bir günden bir güne gelin çay içelim yada yemeğe buyurun denmedi eşime eve gelmemesini söylüyordu şimdi isimm koyacakmış... kayınbiladerimin ismini koyacağım diyor ortamlarda

Cnm eşimin ismi Zeki şu devirde Zeki ismini koyan kimse kalmadı elti çok yalaka birisi kaynanam ve kayinpederime yaranmak istiyor neymiş eşi istiyormuş bir günden bir güne gelin çay içelim yada yemeğe buyurun denmedi eşime eve gelmemesini söylüyordu şimdi isimm koyacakmış... kayınbiladerimin ismini koyacağım diyor ortamlarda
Yine sizi ilgilendiren bir mevzu göremedim. Çaya çağırsa isim koymaya hakkı mı olacaktı?

Bu kadar sevmediğiniz insanlarla neden tatile, kahvaltıya gidiyorsunuz? Uzak durmak çok güzel bir şey.

Birde evleriniz yakın değilse neden tatile gittiğinizi söylemiyorsunuz ki.

Kahvaltı günün en sevdiğim öğünü. Ben keyif almadığım insanlarla kahvaltı yapmayı hiç sevmem. Sizde hayır derseniz sorun çıkmaz.
Canım tatile ben onlarla gitmedim onlar ayrı yerde durdular yaptığımız bir öğün kahvaltı normal bence onun yazdığına bak ben niye kaynıma cocuk baktırayım ki erkek birine ..

Mahvetmek kelimesinin "maf etmek" şeklinde kullanıldığı konuları okuyorum okuyorum yine bir şey anlamıyorum hiç sekmiyor

Tamam cnnm sen ozman kaynının ismini koy.
Ben sizin canınız değilim, bu 1.

Hitap ve kendini ifade etme konusunda çalışmalısınız, bu 2.

Çocuğuma isim koyarken sizden izin almayacağım tıpkı eltinizin yaptığı gibi. Bu konuda kendi kocanız dışında kimse üzerinde hükmünüz yok. Kocanız üzerinde var mı o bile tartışılır. Bu da 3.

Tamam cnnm sen ozman kaynının ismini koy.

Kiskancliktan ziyade birileri o kizi sanki dolduruyor gibi geldi. Sahsen ugrasmam ve uzak dururum cünkü degmez. Yok ugrasiyim diyorsaniz biraz ezikleyebilirsiniz, ama bence bos verin bir daha ailecek tatile de gitmeyin böyle insanlarla
Valla canım uğraşmıyorum ama bizi beğenmeyen birinin eşimin ismini koymasına komik diye düşünüyorum

Ben sizin canınız değilim, bu 1.

Hitap ve kendini ifade etme konusunda çalışmalısınız, bu 2.

Çocuğuma isim koyarken sizden izin almayacağım tıpkı eltinizin yaptığı gibi. Bu konuda kendi kocanız dışında kimse üzerinde hükmünüz yok. Kocanız üzerinde var mı o bile tartışılır. Bu da 3.
Tamam canımm sen haklısın insan sevmediği saygı duymadığı kişinin adını neden koyacak komik değilmiii?

Pek birşey anlamadım ama uzak durun vıcık vıcık ilişkilere girmeyin, gerek yok ki ... Takılın çekirdek ailenizle 🪷🪷

Back