sevgiliyken bilemedin, nişanliyken de mi goremedin?
nişanda olan anlasmazliklarda kimi tutuyordu mesela? o zaman da sizden yana mi olurdu yoksa tatli diliyle "kirmayalim ailemi" falan mi derdi? illa kendini belli etmistir. oyuncu mu bu adam 7 sene kendini saklasin? muhtemelen siz onca senenizi vermisken evlenmeden ayrilmak istemediginiz icin gormemeyi tercih etmissinizdir.
kocaniz ayrilik hakkinda ne düşünüyor?
bence bu adamdan koca olmaz, elleriyle kurdugu aileyi kök ailesinin önüne koymalıydi. ama ben olsam eger es kisisi de beni kaybetmek istemiyorsa en azindan 1 yillik bosanma süremiz dolana kadar aile terapisi almayi düşünürdüm. ama sertifikali - aile bakanligina bagli belediyeye bagli bir yerden degil. gercek psikolog birinden. çünkü KKda cok okudum, isinin ehli olmayan ya da sertifikayla danisman olmus kisiler genelde "olsun erkektir ne var yani , sen de alttan al. yuva bozulmaz" falan diye nene gibi konusup sacma yonlendirmeler yapiyorlarmis. siz iyi birini bulun - belki de sorun nasil birey olacagini bilmemesi, toksik ailesinin manipulasyonlarina kanmayacak kadar güçlü olmamasidir, terapi ona da kendi sınırlarını koruyacak yollari gösterir. yani cozulebilecek bir sey varsa herseyi yıkmadan önce son bir kez denemek daha iyidir