- 7 Mart 2021
- 140
- -191
- 18
- 27
- Konu Sahibi Sedakaya61
Ya alıntılayıp yorumlamak bile bu kadar zor olmamalıDerken sen ne yaşıyorsun belki beynin oksijensiz kalmış git biraz beyin deliklerini
aynen yat aşa afkurma fazla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya alıntılayıp yorumlamak bile bu kadar zor olmamalıDerken sen ne yaşıyorsun belki beynin oksijensiz kalmış git biraz beyin deliklerini
aynen yat aşa afkurma fazla
SendeYa alıntılayıp yorumlamak bile bu kadar zor olmamalıuyu bence sen ya o beyin deliklerini fazla yorma
![]()
Zorun seni zorlar
Ben ilk defa kullanıyorum bunu da 1500 kere söyledim bunu anlamak da bu kadar zor değildir beyinsiz
bütün konu boyunca yazdığın tek doğru şey dengin olmadığımKeko tarzı şeyler yazma bana defoldengim değilsin dengini bul
Niye kendine hakaret ettin gece gece çok ayıpBen ilk defa kullanıyorum bunu da 1500 kere söyledim bunu anlamak da bu kadar zor değildir beyinsiz
YaHangi kafayla bunu yazdın şaka mı bu ya
![]()
Tövbe yarabbi ya işin yokmu bacımbütün konu boyunca yazdığın tek doğru şey dengin olmadığımüstelik şu konu boyunca argomsu şeyler yazan tek kişi sensin bir de bana Keko diyorsun gram alınmıyorum. Bak hakaret etmeden, sinirlenmeden ne güzel kendimi anlatıyorum görüyor musun? Üstelik her defasında doğru kişiyi alıntılayabiliyorum senin aksine.
Aynen hastayım ilaç ol yaralarıma kanka sen o beyinle fazla yaşamazsınNiye kendine hakaret ettin gece gece çok ayıpkendi mesajını alıntılayıp hakaret edeni ilk kez görüyorum. Sorunlu galiba
![]()
Aynen öyleyimNiye kendine hakaret ettin gece gece çok ayıpkendi mesajını alıntılayıp hakaret edeni ilk kez görüyorum. Sorunlu galiba
![]()
Canım sıkılınca buraya gireceğim iyi vakit geçiriyorumNiye kendine hakaret ettin gece gece çok ayıpkendi mesajını alıntılayıp hakaret edeni ilk kez görüyorum. Sorunlu galiba
![]()
Ya sen gerçekten sen hem suçlusun, hem güçlü... fikrin yok, zikrin var... Geçen sene 1 milyonu alsaydınız da o para 1 milyon olarak kalmayacaktı. Sizde altına dövize en kötü vadeli tl de bile bıraksaydıniz katlanacakti. Şu an ev fiyatları enflasyonda değer kaybederken nakite kalanlar karda kalıyor. Bankalar kredi vermediği için evler satılmıyor. Geçen sene altının gramıni o gunun kuru ile 1000tl' den hesaplayyip abi 250bin lirasını 250 gr altın olarak odeyecekmjs. Bu günkü kur ile 500bin lira olacaktı o para. Ev fiyatları ise stabil artmadı. Para öyle bir şey. Eline aldığın kağıt değil. Ekonomik bir değer. Sen de o değer ile alışveriş yapabilirsin. 170 gr altin borcunuz var abiye özetle. Ki bu konu tartışmaya da kapali!.Beni alakadar etmez valla eşim aldığı parayı ödüyor o değil de evin piyasa değerinde sattım abisini verseydik zararı girerdik ahır bile alamazdık
Evet anlamışsınız ben özetleyerek yazdığım için karışık oldu biraz abisi vermiyor işte eltim tehdit ediyor
Aşkımsın yaTrilyon kelimesini kullanan konu sahibini haklı buldum inanılır gibi degil. Şimdi NŞA'da insaflı ve vicdanli Türk halkı olarak borcumuzu dövize veya altina endeksleriz. Ama burdaki köylü uyanığı abi ve çingen elti insanı itliğe zorluyor. 900bine anlaştılarsa 170 vermek neyin nesi, kaldı ki onu da peyderpey vermis kim bilir kactan verdi ne zamam verdi tüm bereketini kaçırmış. Ve belki kalan 730u vermek için senelerce bekletecekti konu sahibi ve eşini, nitekim daha evi almadan elti gelmis yatak odasinda ne halt yediyse evi kullanmaya baslamis. Böyle firsatci pisliklerin sonu zarardir. Hak ettiği zarara da ugramalari gerekir. Cok hakkaniyetli olsalar parayi verirken kendileri bi zahmet altin ya da doviz olarak verirdi zaten. Yalvarta yalvarta beş senede 900bini odeyeceklerdi muhtemelen veya hic odemeyeceklerdi.
Hayır arada wp ekran görüntüleri var adam paranın tamamını ay sonuna kadar ödeyeceğini söylüyorTrilyon kelimesini kullanan konu sahibini haklı buldum inanılır gibi degil. Şimdi NŞA'da insaflı ve vicdanli Türk halkı olarak borcumuzu dövize veya altina endeksleriz. Ama burdaki köylü uyanığı abi ve çingen elti insanı itliğe zorluyor. 900bine anlaştılarsa 170 vermek neyin nesi, kaldı ki onu da peyderpey vermis kim bilir kactan verdi ne zamam verdi tüm bereketini kaçırmış. Ve belki kalan 730u vermek için senelerce bekletecekti konu sahibi ve eşini, nitekim daha evi almadan elti gelmis yatak odasinda ne halt yediyse evi kullanmaya baslamis. Böyle firsatci pisliklerin sonu zarardir. Hak ettiği zarara da ugramalari gerekir. Cok hakkaniyetli olsalar parayi verirken kendileri bi zahmet altin ya da doviz olarak verirdi zaten. Yalvarta yalvarta beş senede 900bini odeyeceklerdi muhtemelen veya hic odemeyeceklerdi.
Veriyoruz diyoruz daYa sen gerçekten sen hem suçlusun, hem güçlü... fikrin yok, zikrin var... Geçen sene 1 milyonu alsaydınız da o para 1 milyon olarak kalmayacaktı. Sizde altına dövize en kötü vadeli tl de bile bıraksaydıniz katlanacakti. Şu an ev fiyatları enflasyonda değer kaybederken nakite kalanlar karda kalıyor. Bankalar kredi vermediği için evler satılmıyor. Geçen sene altının gramıni o gunun kuru ile 1000tl' den hesaplayyip abi 250bin lirasını 250 gr altın olarak odeyecekmjs. Bu günkü kur ile 500bin lira olacaktı o para. Ev fiyatları ise stabil artmadı. Para öyle bir şey. Eline aldığın kağıt değil. Ekonomik bir değer. Sen de o değer ile alışveriş yapabilirsin. 170 gr altin borcunuz var abiye özetle. Ki bu konu tartışmaya da kapali!.
Müthiş anatomi bilgisine sahip bir paramediksiniz. Beyninizde delik olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten?beyin deliklerini aç domestosla
İki kelime okuyup iki cümle cevap vermek için işsiz olmaya gerek yok. Okuduğun şeylere cevap veremiyorsun basma kalıp aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.Tövbe yarabbi ya işin yokmu bacım
Mesajlarda var adam altın olarak ödeyecekmis. Tapusunu da almamış ayrıca. Güvenip mağdur olan abiTrilyon kelimesini kullanan konu sahibini haklı buldum inanılır gibi degil. Şimdi NŞA'da insaflı ve vicdanli Türk halkı olarak borcumuzu dövize veya altina endeksleriz. Ama burdaki köylü uyanığı abi ve çingen elti insanı itliğe zorluyor. 900bine anlaştılarsa 170 vermek neyin nesi, kaldı ki onu da peyderpey vermis kim bilir kactan verdi ne zamam verdi tüm bereketini kaçırmış. Ve belki kalan 730u vermek için senelerce bekletecekti konu sahibi ve eşini, nitekim daha evi almadan elti gelmis yatak odasinda ne halt yediyse evi kullanmaya baslamis. Böyle firsatci pisliklerin sonu zarardir. Hak ettiği zarara da ugramalari gerekir. Cok hakkaniyetli olsalar parayi verirken kendileri bi zahmet altin ya da doviz olarak verirdi zaten. Yalvarta yalvarta beş senede 900bini odeyeceklerdi muhtemelen veya
170 gr altın olarak veriyor musunuz?Veriyoruz diyoruz da