Allah daha fazla mutlu etsin
Ben yapsam aynen beni de bi sıkıntı bulur
Biraz risk ve çok şans....
oyun falan ne bileyim bi adam ev geçindirecek, eşini her şekilde dikkate alabilecek bilinçte ve olgunlukta olmalı bence vs vsAmin.
ayrıldım ama bir taraftan da hala yanlış mı yaptım acaba diyorum. beraberken birçok şey batıyordu ben bu çocukla nasıl geçinicem sevmiyorum diyordum. ayrıldım onunla evlenmediğime ileride pişman olur muyum acaba diye düşünür oldum. normal mi bu halim onu da bilmiyorum. onunla yaşıttık ama hiç yaşını göstermiyordu yakışıklıydı ben pek gösterişli değilim o kadar güzel de değilimdir yaşımı gösteriyorum fazla kilom da var. barmendi (işini değiştireceğine dair bana söz vermişti.) ben de memurum. o ön lisans okumuş ben de lisans okudum. evi arabası vardı.ev ailedendi. bana birkaç kere birikim ve maaş sordu.ev işi yapmam pek çocuk bakmam akşamları bilgisayar oyunu oynarım maç izlerim diyordu. bayan arkadaşları vardı sürekli sohbet ettiği normal arkadaş da olsa bana biraz garip geldi bu.bir de evlenilecek kız var eğlenilecek kız var diye konuşuyordu ve bu laf beni inanılmaz sinir eder. eski sevgilisi için ortam kızı yoldan çıkmış falan diyordu bu tarz abuk subuk lafları acayip sinirimi bozdu.bir taraftan da hayatıyla ilgili her şeyi olumsuz olanlar da dahil çekinmeden bana anlatabiliyordu ailesiyle ilgili problemleri vs. bu kız da bunlardan dolayı huzursuz olur beni istemez diye düşünmedi mi ne? bana aşık olduğunu bu saatten sonra ayrılamayacağını söyledi ama pek inanmadım gerçi ayrıldığımıza baya üzülmüş görünüyor. evlenince mutlu olamayacağımı onu da mutsuz edeceğimi düşündüm.şu profile bakıyorum bunun neresinde mantık var neresinde sevgi var? ve hala niye evlense miydim acaba diye düşünüyorum? gerçi ayrıldığım birçok kişiden sonra pişman olur muyum diyorum. belki de benim bi uzmandan destek almam lazım.
Olabilir belki bilemedimaşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Kimse icin evlenilmez ki. Siz istiyorsaniz ancak. Elaleme bakmayin,mesleki olgunlugunuz da size bunu soylemeli aslinda ama belli ki akliniz karisik. 36 yasinizda,ekonomik ozgurlugunuzde bir de yaninizda sevmediginiz adami tasimayin derimyaşım 36, mesleğim devlet memurluğu, maddi durumum gayet iyi. kolay kolay kimseye karşı sevgim oluşmuyor başta hoşlanıyorum sevebilirim diye düşünüyorum ama tam tersi tanıdıkça soğuyorum. tanıştıklarımın çoğunun konuşmaları sığ geliyor,anlaşamıyorum. son çıktığım çocukla dün ayrıldım. az önce annesi arıyor, biz mahvolduk, tansiyonumuz fırladı neden istemiyor ben onu çok sevdim falan diyor anneme. üzerimde inanılmaz bir baskı var, baskıdan bunaldım.halam bile o evlenmez boşuna onu birileriyle tanıştırmayın demiş akraba değil düşman mübarek.buna benzer zilyon tane laf geliyor ben başkasının lafını takmam ama bu dedikodulardan dolayı ve evlenemediğim için annem-babam-kardeşlerim üzülüyor.baskıdan kurtulmak, ailemi mutlu etmek ve anne olmak için sevmeden de olsa evlenecek noktaya geliyorum ama büyük bir korku içimi kaplıyor yapamıyorum. artık kendimi sorunlu görmeye başladım.
yapan çok. nasıl mutlu oluyorlar merak ediyorum.ask evliligi yapan bi arkadaşım evleneceksen mantık evliliği yap diyor ilginç.Bir kez flört denedim.
Herkes mantık evliliği yapıyor bu ara bakayım nasıl olacak diye merak ettim.
3 gün surdurebildim.
Elini tuttuğunu dusundugumde bile icimden tiksinme geliyordu.
Ve kirmamak için bitirdim.
Benlik değil
kafam çok karışık hala karışık...erkek kardeşim böyle evlilik yapılmaz ayrıca sen bu cocukla yapamazsın diyor. o bile durumu görüyor bense acaba diyorum halaKimse icin evlenilmez ki. Siz istiyorsaniz ancak. Elaleme bakmayin,mesleki olgunlugunuz da size bunu soylemeli aslinda ama belli ki akliniz karisik. 36 yasinizda,ekonomik ozgurlugunuzde bir de yaninizda sevmediginiz adami tasimayin derim
toplum baskısı, yaşım, anne olma isteğim.Sevmeden evlenirsen yemek yerkenki çıkardığı ses, kokusu her şeyi sana batar...Sevmediğin biriyle neden evlenmeyi düşünüosun onu da yazmamışsın
ya tersi olsaydi?Eşimle arkadaşlar aracığıyla tanıştırildim. Ustelik baska sehirde oturuyordu. İlk görüşmede sıcak geldi bana. Sonra hergun konusmaya başladık. 2. Buluşma da annemle tanıştırdım beğendi efendi çocuk dedi. 3. Buluşmada nisanlandik. 4. de evlendik:)) iyi ki diyorum. İyi ki evlenmisim. Yani aşık degildim. Ama konustukca, düşünceleri ve hareketleriyle kendini sevdirdi:)
Ama olmadı ?ya tersi olsaydi?
Amin.
ayrıldım ama bir taraftan da hala yanlış mı yaptım acaba diyorum. beraberken birçok şey batıyordu ben bu çocukla nasıl geçinicem sevmiyorum diyordum. ayrıldım onunla evlenmediğime ileride pişman olur muyum acaba diye düşünür oldum. normal mi bu halim onu da bilmiyorum. onunla yaşıttık ama hiç yaşını göstermiyordu yakışıklıydı ben pek gösterişli değilim o kadar güzel de değilimdir yaşımı gösteriyorum fazla kilom da var. barmendi (işini değiştireceğine dair bana söz vermişti.) ben de memurum. o ön lisans okumuş ben de lisans okudum. evi arabası vardı.ev ailedendi. bana birkaç kere birikim ve maaş sordu.ev işi yapmam pek çocuk bakmam akşamları bilgisayar oyunu oynarım maç izlerim diyordu. bayan arkadaşları vardı sürekli sohbet ettiği normal arkadaş da olsa bana biraz garip geldi bu.bir de evlenilecek kız var eğlenilecek kız var diye konuşuyordu ve bu laf beni inanılmaz sinir eder. eski sevgilisi için ortam kızı yoldan çıkmış falan diyordu bu tarz abuk subuk lafları acayip sinirimi bozdu.bir taraftan da hayatıyla ilgili her şeyi olumsuz olanlar da dahil çekinmeden bana anlatabiliyordu ailesiyle ilgili problemleri vs. bu kız da bunlardan dolayı huzursuz olur beni istemez diye düşünmedi mi ne? bana aşık olduğunu bu saatten sonra ayrılamayacağını söyledi ama pek inanmadım gerçi ayrıldığımıza baya üzülmüş görünüyor. evlenince mutlu olamayacağımı onu da mutsuz edeceğimi düşündüm.şu profile bakıyorum bunun neresinde mantık var neresinde sevgi var? ve hala niye evlense miydim acaba diye düşünüyorum? gerçi ayrıldığım birçok kişiden sonra pişman olur muyum diyorum. belki de benim bi uzmandan destek almam lazım.
Sevmedıgıniz adamdan çocuk yaptığınızda çocuk da sevgisiz ortamda büyüyecekmaddiyattan değil.benim maddi durumum iyi. toplum baskısı ve çocuk sahibi olma isteği
haklısınız.Sevmedıgıniz adamdan çocuk yaptığınızda çocuk da sevgisiz ortamda büyüyecek
Değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?