Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annelerin gelip gidip şu tarz sorulara boğması çok rahatsız edici. Benim annem de bunu çok yapıyor. Olumsuz cümleler, sorular, ortamın tadını kaçıracak şekilde durduk yere kafada kuruntular.
Sormayın, bir de cevap beğendiremiyorum. Evet anne deliler gibi seviyorum desem sen zaten hemen ilk gördüğüne kapıl der, daha mesafeli cevap versem e sen sevmiyorsun der. Şu hayatta şüpheci ve sorgulayıcı olmamın en büyük payı annem ve soruları alır
Tabi ki psikoloğumla uzun süredir terapi yapıyoruz. Sağlıklı bir sürece girmek, kimsenin hakkına girmemek en önemlisi. Benim kafamdaki soru işareti daha çok bu ilişki ile ilgili değil de evliliğe karar vermekle ilgili. Yaşım 29 bu arada hani benim kafamda artık takılmalık bi ilişki arayışı da yok. O nedenle evliliği bu kadar sorguluyorum