sevmeden evlilik

aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
eskiden herkes görücü usulüyle evleniyordu. olabilir yani neden olmasın? çok sevipte evlenenleride görüyoruz, herşey kader kısmet. Erkek evine bağlı , karısına saygılı sevgili, çocuklarına baba gibi baba olduğu sürece sevilir neden sevilmesin ki ? Kadınların öyle büyük beklentileri yok tek istedikleri sevgi saygı. Bunuda gördükçe herşey güzel olabilir. Kendimce fikrim bu , ama farklı düşüncelerde vardır elbette. Seçim sizin

iki evlilik yaptım birincisi askla.Gozumuz kör oldu evlendim.Hayata karşı düşüncemiz duruşumuz çok farklıydı.Zaten iki seneye o heyecan bitti.Catismaya başladık.Ustune aldattı.Bosandim.İkinci evliligimi bana çok uyan ,merhametli dünya iyisi i,ş arkadaşımla yaptım.Ask yok ama çektiklerimden sonra ona sevgiyle bağlandım.Her güzel davranışı kendini vazgeçilmez yaptı.Her ikisi bir arada olsa güzel olurdu tabi aşkım sevgiye dönüşürdü ama olmadı.Aski da yaşadım dibine dek,huzur istedim.Cok mutluyum

Bende eşimi seviyorum ama aşık değilim sevmeden evlenme..

aşk yoksa, sevgi yoksa, sadece saygı ile yani ne bilim olur mu.. sevdigimize bile yeri geliyor tahammülümuz kalmiyorken sevmedigimize nasil katlaniriz. Aynı çatı altında takvim devirmek olur başka bişey değil..

Hep erkekler eleştiriliyo birazda özeleştiri yapalım:
Artık kadınlar kendini rahat ettirecek, hayal ettiği uzanamadığı hayatı yaşatacak, ona level atlattıracak erkekleri tercih ediyo.
Sorsan seviyorum der ama sadece imkanlarını seviyo duygu sıfır.
Ben böyle sahte bi evlilik sürdüremezdim.
Sevgi duygu şart

Aşık olmadım ama severek evlendim eşimle. Evlendikten sonra daha çok sevdim.

Ama hicbirsey hissetmediğiniz bir insanla nasıl evlenip aynı evi aynı hayatı paylaşacaksınız? Bence olmaz, kağıt üstünde evlilik olurda gönülde olmaz

Ya doğrusu mutlu olamazsın yorumları komik geliyor bana. Çünkü sevmiceksin diye bir şey yok ki. Yeni mi tanıştınız, görücü usulü mü? İlerde sevmiceniz ne belli. İlla evlenmeden körkütük aşık olmak mı gerekiyor. Aşık olarak evlenmek güzeldir bence de ama evlendikten sonra da aşık olma ihtimalin var:) Allahtan hayırlısını iste sen

sevmeden kuzenim evlenmişti, sonra boşandılar zaten... kadınlar birliktelik yaşayınca duygusal olarak daha da yakınlaşırken erkekler uzaklaşıyor malesef... seni seven bir adamla evlen bence. çünkü o zaman sana karşı güzel davranışlarda bulunur sende sevebilirsin. ama iki tarafında sevgisi yoksa mutlu evlilik biraz zor...

kafam çok karışık hala karışık...erkek kardeşim böyle evlilik yapılmaz ayrıca sen bu cocukla yapamazsın diyor. o bile durumu görüyor bense acaba diyorum hala
Ayrilmaniz iyi olmus, yürümeyeceği belli, evlenmek icin yeterli olgunluga sahip degilmis o arkadas.
Ruhsal olarak biraz bunaldiysaniz, durumu net bir sekilde degerlendirmek zorlasiyor. O yuzden kardesinizin disardan yaptığı yorum daha dogru, daha akılcıdır, duyguya kapılmadan konusuyor, yonlendiriyor sizi.

Mantik evliligi isteği, bir ruh halinden midir tarz meselesi midir bilmiyorum ama bana da bir dönem öyle bir hal gelmisti ama daha cok umutsuzluktan... "Artik kimseyi sevemem heyecanla kalbim çıkacakmış gibi atmaz" dedigim bir zamanda mantik evliligi bari yapayim diye düşündüğüm olmustur. Ama hayatin ne getirecegini bilemiyoruz. Bi zaman sonra da umu dolmustum ve olumluyu cagirinca aşık oldugum sevdigim adami bulmustum. Siz arkaniza bakmayin, iyiyi çağırın, iyi olsun, belki seveceginiz biri denk gelir insaallah.

Sevmeden evlilik neden? Benim aklıma farklı sebepler gelir böyle bir durumda. Para için falan yoksa kimsenin kafasına silah dayamıyorlardır

Senın yasadıgının aynısını yasadım desem ben antepliyim eşim Trabzonlu kuzenimin üniden arkadası eşimin akrabası ve onların vesilesiyle bız bırbırımızı fotoda gördük 2 gun sonra yanıma geldi 2 hafta sonra aileler tanıstı 4 hafta sonra nısan 5 ay sonra da düğün ve eşimden evlenmeden önce sadece etkilenmiştim su an ona aşığım onsuz bır hayat düşünemiyorum o da aynı sekilde bana aşık ve cok deger veriyor yanı ister yıllarca cık istersen en fazla 2 ay tanı yanı hayatın ne zaman ne göstereceği bellı olmaz

aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ben antepliyim eşim Trabzonlu kuzenimin üniden arkadası eşimin akrabası ve onların vesilesiyle bız bırbırımızı fotoda gördük 2 gun sonra yanıma geldi 2 hafta sonra aileler tanıstı 4 hafta sonra nısan 5 ay sonra da düğün ve eşimden evlenmeden önce sadece etkilenmiştim su an ona aşığım onsuz bır hayat düşünemiyorum o da aynı sekilde bana aşık ve cok deger veriyor yanı ister yıllarca cık istersen en fazla 2 ay tanı yanı hayatın ne zaman ne göstereceği bellı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…