eskiden herkes görücü usulüyle evleniyordu. olabilir yani neden olmasın? çok sevipte evlenenleride görüyoruz, herşey kader kısmet. Erkek evine bağlı , karısına saygılı sevgili, çocuklarına baba gibi baba olduğu sürece sevilir neden sevilmesin ki ? Kadınların öyle büyük beklentileri yok tek istedikleri sevgi saygı. Bunuda gördükçe herşey güzel olabilir. Kendimce fikrim bu , ama farklı düşüncelerde vardır elbette. Seçim sizinaşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Evlilikten bazen katlanasi olan tek şey sevgi oluyor. O yoksa neye, nasil katlanacaksin.yapan çok. nasıl mutlu oluyorlar merak ediyorum.ask evliligi yapan bi arkadaşım evleneceksen mantık evliliği yap diyor ilginç.
kafam çok karışık hala karışık...erkek kardeşim böyle evlilik yapılmaz ayrıca sen bu cocukla yapamazsın diyor. o bile durumu görüyor bense acaba diyorum hala
kafam çok karışık hala karışık...erkek kardeşim böyle evlilik yapılmaz ayrıca sen bu cocukla yapamazsın diyor. o bile durumu görüyor bense acaba diyorum hala
Ayrilmaniz iyi olmus, yürümeyeceği belli, evlenmek icin yeterli olgunluga sahip degilmis o arkadas.kafam çok karışık hala karışık...erkek kardeşim böyle evlilik yapılmaz ayrıca sen bu cocukla yapamazsın diyor. o bile durumu görüyor bense acaba diyorum hala
Hayat paylaşıcaksın his olmadan nasıl olur zindan gibi gelir ev.aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Senın yasadıgının aynısını yasadım desem ben antepliyim eşim Trabzonlu kuzenimin üniden arkadası eşimin akrabası ve onların vesilesiyle bız bırbırımızı fotoda gördük 2 gun sonra yanıma geldi 2 hafta sonra aileler tanıstı 4 hafta sonra nısan 5 ay sonra da düğün ve eşimden evlenmeden önce sadece etkilenmiştim su an ona aşığım onsuz bır hayat düşünemiyorum o da aynı sekilde bana aşık ve cok deger veriyor yanı ister yıllarca cık istersen en fazla 2 ay tanı yanı hayatın ne zaman ne göstereceği bellı olmazEşimle arkadaşlar aracığıyla tanıştırildim. Ustelik baska sehirde oturuyordu. İlk görüşmede sıcak geldi bana. Sonra hergun konusmaya başladık. 2. Buluşma da annemle tanıştırdım beğendi efendi çocuk dedi. 3. Buluşmada nisanlandik. 4. de evlendik:)) iyi ki diyorum. İyi ki evlenmisim. Yani aşık degildim. Ama konustukca, düşünceleri ve hareketleriyle kendini sevdirdi:)
ben antepliyim eşim Trabzonlu kuzenimin üniden arkadası eşimin akrabası ve onların vesilesiyle bız bırbırımızı fotoda gördük 2 gun sonra yanıma geldi 2 hafta sonra aileler tanıstı 4 hafta sonra nısan 5 ay sonra da düğün ve eşimden evlenmeden önce sadece etkilenmiştim su an ona aşığım onsuz bır hayat düşünemiyorum o da aynı sekilde bana aşık ve cok deger veriyor yanı ister yıllarca cık istersen en fazla 2 ay tanı yanı hayatın ne zaman ne göstereceği bellı olmazaşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bence o hatayi hic yapma duygular çok önemli buna mecbur degilsindir umarimaşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?