sevmeden evlilik

sizin beklentilerle benim beklentiler yakın aslında.tutku isterim. mantığıma uyan beni seven birisini zamanla sevebileceğime inanıyorum ama mantığıma da uymuyor içim de ısınmıyor olmuyor işte

Mantik elbette olmali. Kör gibi sade aşkla yapilan evliliklerde de mutlu olunmuyor. Ben de gozumu kapatip sadece asigim nolursa olsun diye evlenemezdim. Ama sadece aşkla olmadigi gibi sonradan severimle de olmaz bana gore ve karsimdaki adamin da bana askini gormek isterim.

İnsallah gonlune gore birini bulursun.

4 ay kadar görüştük çıktık. kendisi ve ailesi bana bizi oyaladın dedi. o kadar zoruma gitti ki bu laf. vicdanen de huzursuz oldum.geleceği göremedim evlenip ayrılsak daha mı iyiydi.istiyorlar ki 3-5 ayda hemen evlenelim.tanımadan sevemezsin tanımak için de zaman gerekiyor. en son dün görüştüğümüzde bile canımı sıkan bir yönünü gördüm. bazı şeyleri zamanla görüyorsun.

Aynen oylevbide evliyken düşün neler neler bide sana tavsiyem söyledikleri şeyleri takma hayat senin hayatın gelecek senin

Siz ara ara farkli uyeliklerle gelip bunu soran kisi misiniz?
eski üyeliğim var (1 tane) ama deşifre olduğum için o üyeliğimi artık hiç kullanmıyorum. ilk defa böyle bir konu açıyorum bahsettiğiniz üyelikler kim ya da kimlerdir bilemiyorum.

eski üyeliğim var (1 tane) ama deşifre olduğum için o üyeliğimi artık hiç kullanmıyorum. ilk defa böyle bir konu açıyorum bahsettiğiniz üyelikler kim ya da kimlerdir bilemiyorum.
Hmm anladim,yok o zaman degildir benim benzettiklerim.
Bahsettigim uye/uyeler de ara ara gelip aynen boyle 1er 2ser cumleyle sevmeden evlilik olur mu/evlenince erkek sonradan sever mi/cocuk olunca sever mi/soguyan erkek sonradan geri isinir mi tarzinda sorular soruyorlardi da. Benzettim demek ki

Sorunuza gelince,konuyu biraz acmaniz lazim. Yasiniz kac,mesleginiz ne,maddi durumunuz nasil,neden sevmeden evlilik,es adayinizin duygulari ne durumda,sevilmedigini biliyor mu? Bunlari bilmeden saglikli yorum yapamayiz bence

yaşım 36, mesleğim devlet memurluğu, maddi durumum gayet iyi. kolay kolay kimseye karşı sevgim oluşmuyor başta hoşlanıyorum sevebilirim diye düşünüyorum ama tam tersi tanıdıkça soğuyorum. tanıştıklarımın çoğunun konuşmaları sığ geliyor,anlaşamıyorum. son çıktığım çocukla dün ayrıldım. az önce annesi arıyor, biz mahvolduk, tansiyonumuz fırladı neden istemiyor ben onu çok sevdim falan diyor anneme. üzerimde inanılmaz bir baskı var, baskıdan bunaldım.halam bile o evlenmez boşuna onu birileriyle tanıştırmayın demiş akraba değil düşman mübarek.buna benzer zilyon tane laf geliyor ben başkasının lafını takmam ama bu dedikodulardan dolayı ve evlenemediğim için annem-babam-kardeşlerim üzülüyor.baskıdan kurtulmak, ailemi mutlu etmek ve anne olmak için sevmeden de olsa evlenecek noktaya geliyorum ama büyük bir korku içimi kaplıyor yapamıyorum. artık kendimi sorunlu görmeye başladım.

Sevmeden evlilik olmaz insan sevmedigi bi insanla nasil ayni evde yasar bazen sevdiginle bile zor olabiliyorken nasil ayni yatakta yatar. Neden sevmeden evlnmeyi dusunuyorsuniz

Belli bir süre sonra tahammül etmek zorlaşır diye düşünüyorum
bi nişandan döndüm mantık üzerineydi kendimce, evlenince severim diye düşündüm o zaman
şimdi düşünüyorum ben o adamın ailesini bile nasıl evimde ağırlayacaktım acaba diyorum o derece
daha neler neler bu daha sadece biri
Şu an kriterlerim, düşüncelerim çok çok farklı
Ha ek olarak şunu da söylemek istiyorum bazıları gerçekten çok şanslı, anadan doğma şanslı hatta Allah o şanstan versin inşallah ne diyim :)

bazıları çok hem de çok şanslı katılıyorum. arkadaşım ölesiye sevdiğini söylediği sevgilisinden ailesi istemediği için ayrıldı ailesinin istediği birisiyle ağlaya ağlaya istemeden evlendi.şimdi çok mutlu ailesine teşekkür ediyor 3 tane de çocuğu oldu.ben niye bunu yapamıyorum diyorum ama ben yapsam mutsuzluktan ölürdüm.

Allah daha fazla mutlu etsin
Ben yapsam aynen beni de bi sıkıntı bulur
Biraz risk ve çok şans....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…