2. Şıkkı yasadım ve hiç pişman değilimHoşlanti varsa evlenilebilir.
Ben ısrarla aşık olarak evlenmeyi bekledim ve öyle de oldu. Ama dönüp baktığımda beni çok daha fazla mutlu edecek insanlara yüzümü cevimişim.
evlenince aşk bitiyor zaten. Gerisi karşındaki adamın karakterine kalmış.
1-Sevdiğin adamı artık sevmeyerek evlilige devam edebilirsin,
2-sadece hoslanarak evlendigin adamı çok sevebilirsin.
2-Her iki şıkkın tam tersi olabilir.
ben de aynı şekilde bir kitap kadar tecrübem var evlenirsem tecrübelerim daha da katlanabilir.o zaman yazacağım bir bir :)Bir evlensem herkese tek tek tecrübelerimi yazacam
maddiyatı kast ediyorsanız maddi durumum gayet iyi yani maddiyat için kimseyle evlenecek değilim. ben toplum baskısından ve çocuk sahibi olma isteğimden dolayı bunu düşünüyorum. yaşım 36 çünkü.Hep erkekler eleştiriliyo birazda özeleştiri yapalım:
Artık kadınlar kendini rahat ettirecek, hayal ettiği uzanamadığı hayatı yaşatacak, ona level atlattıracak erkekleri tercih ediyo.
Sorsan seviyorum der ama sadece imkanlarını seviyo duygu sıfır.
Ben böyle sahte bi evlilik sürdüremezdim.
Sevgi duygu şart
parayla alakası yok zaten adamın parası yoktu.evlenmeye niyetlendiklerimin hiçbirinin maddi durumu benden iyi değildi. toplum baskısı canıma tak etti beni canımdan bezdirdi laflar... yalnızım yalnızlığa da doydum ve anne olmak istiyorum.sadece bu sebeplerden evlilik istiyorum.Sevmeden evlilik neden? Benim aklıma farklı sebepler gelir böyle bir durumda. Para için falan yoksa kimsenin kafasına silah dayamıyorlardır
birçoğunda başta hoşlantı oluyor bu sefer olacak diyorum yok anacım olmuyor :) sonradan soğuyorum.Hoşlanti varsa evlenilebilir.
Ben ısrarla aşık olarak evlenmeyi bekledim ve öyle de oldu. Ama dönüp baktığımda beni çok daha fazla mutlu edecek insanlara yüzümü cevimişim.
evlenince aşk bitiyor zaten. Gerisi karşındaki adamın karakterine kalmış.
1-Sevdiğin adamı artık sevmeyerek evlilige devam edebilirsin,
2-sadece hoslanarak evlendigin adamı çok sevebilirsin.
2-Her iki şıkkın tam tersi olabilir.
Başına iş alma bu saatten sonra aman yaa bekar evlenmek ister evli boşanmak hayırlısı artıkbirçoğunda başta hoşlantı oluyor bu sefer olacak diyorum yok anacım olmuyor :) sonradan soğuyorum.
Ama sevmediğiniz biriyle olmazki, insanlar aşık oldukları kişiyle bile kanlı bıçaklı olabiliyorken sevgisizlikten neler olur siz düşünün, tabi sonradan sevme ihtimaliniz de var ama bu çok büyük bir risk, nasibinizdeki kişiyi beklemeniz daha uygun olur, nasipte evlilik, annelik varsa zaten olacağına varıyor herşey, ama zorlama doğru gelmedi banaparayla alakası yok zaten adamın parası yoktu.evlenmeye niyetlendiklerimin hiçbirinin maddi durumu benden iyi değildi. toplum baskısı canıma tak etti beni canımdan bezdirdi laflar... yalnızım yalnızlığa da doydum ve anne olmak istiyorum.sadece bu sebeplerden evlilik istiyorum.
Allah mesut etsin :) Ben 1. Şıkkı yasadim. Mutsuz değilim, ama mutluluktanda havalara uçmuyorum yani. Öyle aile olduk gidiyoruz işte.2. Şıkkı yasadım ve hiç pişman değilim
Maddiyat açısından sizi kastetmedim zaten.maddiyatı kast ediyorsanız maddi durumum gayet iyi yani maddiyat için kimseyle evlenecek değilim. ben toplum baskısından ve çocuk sahibi olma isteğimden dolayı bunu düşünüyorum. yaşım 36 çünkü.
ben öyle bi evliliğin direginden dönendenim.. yapamazdim, sonuna kadar direndim.. isinamadigin biriyle ayni yatagi paylaşmak düşüncesi bile korkutucuydu... görücü usulu tanisip begenmek basa bisey.. simdi evliyim sevdiğimle onla bile hani görmedikçe göresin gördükce öldüresin gelir o hesapaşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ah şu aileler ve çevre baskısı elalem ne der diye birşey var saçma sapan ,sevmediğin insanla evlilik ölümden beter ha sevip aşık olup evleneceğin birini tanıdıkça ondan da nefret edebiliyor insan ,benimde ikinci evliliğim yaşım ilerlediği için çocuk sahibi olayım bir yuva kurayım hayat arkadaşım olsun diye yola çıktım aşık olmadım sevdimmi sayılır 5 aylık evliyim pişmanım aile kurmak güzel bir şey fakat doğru kişiyle o doğru kişiyi bulmak çok zoryaşım 36, mesleğim devlet memurluğu, maddi durumum gayet iyi. kolay kolay kimseye karşı sevgim oluşmuyor başta hoşlanıyorum sevebilirim diye düşünüyorum ama tam tersi tanıdıkça soğuyorum. tanıştıklarımın çoğunun konuşmaları sığ geliyor,anlaşamıyorum. son çıktığım çocukla dün ayrıldım. az önce annesi arıyor, biz mahvolduk, tansiyonumuz fırladı neden istemiyor ben onu çok sevdim falan diyor anneme. üzerimde inanılmaz bir baskı var, baskıdan bunaldım.halam bile o evlenmez boşuna onu birileriyle tanıştırmayın demiş akraba değil düşman mübarek.buna benzer zilyon tane laf geliyor ben başkasının lafını takmam ama bu dedikodulardan dolayı ve evlenemediğim için annem-babam-kardeşlerim üzülüyor.baskıdan kurtulmak, ailemi mutlu etmek ve anne olmak için sevmeden de olsa evlenecek noktaya geliyorum ama büyük bir korku içimi kaplıyor yapamıyorum. artık kendimi sorunlu görmeye başladım.
bir tarafta istemediğin biriyle evlenmek öbür tarafta hiç evlenememek belki de. seç hangisini seçersen.Ah şu aileler ve çevre baskısı elalem ne der diye birşey var saçma sapan ,sevmediğin insanla evlilik ölümden beter ha sevip aşık olup evleneceğin birini tanıdıkça ondan da nefret edebiliyor insan ,benimde ikinci evliliğim yaşım ilerlediği için çocuk sahibi olayım bir yuva kurayım hayat arkadaşım olsun diye yola çıktım aşık olmadım sevdimmi sayılır 5 aylık evliyim pişmanım aile kurmak güzel bir şey fakat doğru kişiyle o doğru kişiyi bulmak çok zor
Bence olmaz. Evlilik bu aynı ev aynı yatak. Ben zaten mantık evlılıgını de anlamıyorum.aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?