Evlenirken eşimi birgun seveceğimi biliyordum. Çevremdeki evlilerin yaşadığı hiç bir sorunu yasamayacagimi, evlendikten sonra kocamı benim büyütmek zorunda kalmayacağımı ve istediğim bir erkek olduğunu görmüştüm yani sevmemek için hiç bir sebebim olmucakti. Evlilik kararını bu şekilde aldımMutluluğunuz daim olsun. Ama aramızda sevgi var diyorsunuz. Evlenirken sevmiyor muydunuz, sonradan mı sevdiniz? Öyleyse büyük şansmış, sevmeme ihtimaliniz de vardı çünkü. Konu sahibi aşkın da sevginin de olmamasından bahsediyor. Bu korkutucu değil mi sizce de? Yani ya sevemezse, ya duygusal beklentiler içine girerse, bir de o sırada çocuğu olursa... Sevgi şart bence. =)
Bu kadar hızlı karar verip mutlu olmanız ne kadar güzelEşimle arkadaşlar aracığıyla tanıştırildim. Ustelik baska sehirde oturuyordu. İlk görüşmede sıcak geldi bana. Sonra hergun konusmaya başladık. 2. Buluşma da annemle tanıştırdım beğendi efendi çocuk dedi. 3. Buluşmada nisanlandik. 4. de evlendik:)) iyi ki diyorum. İyi ki evlenmisim. Yani aşık degildim. Ama konustukca, düşünceleri ve hareketleriyle kendini sevdirdi:)
=) Çocuk sahibi olmak, isteyene büyük mutluluk, anlıyorum. Ama anne olunca, kadın tarafımızı öldürmüyoruz. Ve bence bir kadın, her insan gibi sevmek, sevilmek, ilgi göstermek ve görmek ister. Duygusal olarak tatmin olmayacağınız bir evlilikte, bir yanınız hep mutsuz ve aç olacak. Yani belki şansınız döner, evlendiğiniz adamı seversiniz (toplum baskısından kurtulayım çocuğum olsun şıkkını işaretliyorum
Bence büyük riske girmişsin ama sonu iyi olmuş. Bu büyük bir şans. Aynı şans herkese vurmayabilir. Yani umarım vurur da, ya vurmazsa kısmını da düşünüp, sevdiğimiz insanla evlenmek daha mantıklı geliyor bana. =)Evlenirken eşimi birgun seveceğimi biliyordum. Çevremdeki evlilerin yaşadığı hiç bir sorunu yasamayacagimi, evlendikten sonra kocamı benim büyütmek zorunda kalmayacağımı ve istediğim bir erkek olduğunu görmüştüm yani sevmemek için hiç bir sebebim olmucakti. Evlilik kararını bu şekilde aldım ☺ 20 yıldır evliyiz benden 15 yaş büyük. Evlendigim için birgun bile pişman olmadım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Allah herkesin yuvasına geçim huzur versin.
risk falan yoktu aslında. Bu kararın doğruluğu kendini ne kadar tanıdığına, hayattan ne istediğini bilmene bağlı. Ben ne istediğimi hep bilirdim. Zaten romantik bir tip değilimdir. Realist kararlar alıp mutlu olmasını bilirimBence büyük riske girmişsin ama sonu iyi olmuş. Bu büyük bir şans. Aynı şans herkese vurmayabilir. Yani umarım vurur da, ya vurmazsa kısmını da düşünüp, sevdiğimiz insanla evlenmek daha mantıklı geliyor bana. =)
Neden evleniyorsunuz?aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
maddiyattan değil.benim maddi durumum iyi. toplum baskısı ve çocuk sahibi olma isteğiNeden evleniyorsunuz?
Maddi durum içinse söyle söyleyeyim;akrabalarımdan cok var maddi durumu iyi diye evlenip,adamın isler bozulunca boşanan.
Demek zamanla da sevemiyr insan.
Para bitince ask da bitiyor
eskiden evleneceğei kişiyi nikahta görüpte evlenenler varmış, şimdiki evliliklerdende kat kat güzel geçinmişler doğrusu:)aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Eşim duymasınaşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Ondan önce çok severek nişanlandığım biri vardi ailem hiç istememisti. Aldatti beni ayrıldık. Ayrıldıktan sonra eğer karşıma biri cikarsa ilk önce ailemle tanistiricam onlar tamam derse evlenicem demistim. Öylede yaptım. En doğru kararı vermisim. Nasip işleri bunlar evet. İns sizde mutluluğu yakalarsinizBu kadar hızlı karar verip mutlu olmanız ne kadar güzel
Nasip işi demek ki bende mutsuz oldum
Ben de çok severek evlenmiştim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?