• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlamdıgım ne bİlİyıonuz mu zampule ben losap deĞİlİm dİyor ama losap Çıkıpta ben zempure deĞİlİm demİyor.zampure anlAdıgım kAdrıyla losap ta senın yerınd e olmk İstemİyor canım ya :)
losap ben zempule deĞİlİm dedİ de ben gÖrmedıysem bİlemİyorum da :))

bence bırbırımız degılız :))) bu nasıl soylenebılır kı daha acık,aynı anda neteyız falan. o baska ben baska ben o degılım nasıl denır kı mantıklı mı bu. sadece yapılarımız aynı. konusma tarzımız, ama özelden msj attım benı gecıstırdı dıye kırıldım yazmıycam ona daha fazla. :umursamaz:

bence bırbırımız degılız :))) bu nasıl soylenebılır kı daha acık,aynı anda neteyız falan. o baska ben baska ben o degılım nasıl denır kı mantıklı mı bu. sadece yapılarımız aynı. konusma tarzımız, ama özelden msj attım benı gecıstırdı dıye kırıldım yazmıycam ona daha fazla. :umursamaz:
:1shok: geciçtirmedim valla
beynim durdu uzun yazamadım senin aklın benden daha çok çalışıyor şimdi :sinifsinif:
kitlendim kaldım a.s.

Bende zampuleyim, bende losapım, hepimiz tütün kolonyasıyız:lepi:-tatlicadiarzu-

Yahu inanmıyosanız konuyu uzatmayın, konuya cevap verin konturmatik barlara gidilirse ne olur:mymeka:

Aynı kişilerse zaten ortaya çıkar merak etmeyin demi ama konu sahabı:umursamaz:

Bende zampuleyim, bende losapım, hepimiz tütün kolonyasıyız:lepi:-tatlicadiarzu-

Yahu inanmıyosanız konuyu uzatmayın, konuya cevap verin konturmatik barlara gidilirse ne olur:mymeka:

tam yeis rüzgarlarına kapılmıştım yarıldım yorumuna :roflol:
evet ortaya çıksınlar artık kaydirigubbakcemile5

:1shok: geciçtirmedim valla
beynim durdu uzun yazamadım senin aklın benden daha çok çalışıyor şimdi :sinifsinif:
kitlendim kaldım a.s.

bılmıom benı sevgılımden daha cok uzdun şu an şu saat olmus gecenın bılmemkacı ben sana bısey yazıom sen haha hıhı dıyon yollaya basıon
tamamzampul konusmaya lım bı sure. ben cıkıyorum yarın bakarız. :sinifsinif: üzdün ama benı bıl yani.
ancak ben losap degılım ama olmak ısterdım falan dersen belkı affederım hıh :kedi:

bence bırbırımız degılız :))) bu nasıl soylenebılır kı daha acık,aynı anda neteyız falan. O baska ben baska ben o degılım nasıl denır kı mantıklı mı bu. Sadece yapılarımız aynı. Konusma tarzımız, ama özelden msj attım benı gecıstırdı dıye kırıldım yazmıycam ona daha fazla. :umursamaz:

tabı canım haklısın zumpule bi arkdasına losap nicikye giriver demez zaten dımı.

bende zampuleyim, bende losapım, hepimiz tütün kolonyasıyız:lepi:-tatlicadiarzu-

yahu inanmıyosanız konuyu uzatmayın, konuya cevap verin konturmatik barlara gidilirse ne olur:mymeka:

ama canım bu konu sahıbesı arkadas çok mantıklı çok guncel bı konu acsada aynı tepkıyı yıne alıcakkı.burdakı mevzu konu değil konuyu zampule nın açmış olması.
Bu konuda hem fikirmıyız arkadlaşr

:1ninca: hala mı sürüyo bu losap zampule kolonya patiska muhabbeti

kk son zamanlarda ekşın üstüne ekşın yaşıyo olmalı -tatlicadiarzu-

evet her erkek gidiyormuş
hatta bekarken gitmeyenler evlenince gidiyormuş :bbo:

Nerden bu kanıya vardınız babanız kişi kendinden bilir işi hesabı gider demiş.
Bende kendi babamdan cevap verirsem herkes gitmez tercih meselesi derim.Sizinki gidiyor dye topluca bütün erkekler mi yapıyor oldu?
Böyle genellemeler yapmayın ltfen çok komik oluyor.

bılmıom benı sevgılımden daha cok uzdun şu an şu saat olmus gecenın bılmemkacı ben sana bısey yazıom sen haha hıhı dıyon yollaya basıon
tamamzampul konusmaya lım bı sure. ben cıkıyorum yarın bakarız. :sinifsinif: üzdün ama benı bıl yani.
ancak ben losap degılım ama olmak ısterdım falan dersen belkı affederım hıh :kedi:

Eşim öyle barlara giderse alnından öperim.
Ay dur bu ters oldu,bir üyelik alayım da destek çıkayım kendime:delphin:.

psikoloji mezunuyum zaten ayni zamanda ordan bu teshisler fakat losap tarzi durumlar demistim zaten sen degilsen uzerine alinma zaten uslu durdum tamam :)
psikoloji mezunusun ama ekonomist olmuşsun :1ninca:

Akşam nerden geldiyse,
losap,zampule,kolonya,patiska vs vs aynı kişi denilince aklıma geldi...CADIARZU
Patiska yı biliyorum önceden,hatta tartışmıştık ta.. CADIARZU
Yalnız kolonya ile muhabbetimiz vardı...CADIARZU
iyi anlaşıyorduk...
aklıma takılan nasıl oluyorda aynı kişiyle hem iyi anlaştım hem tartıştım...:uhm:kaydirigubbakcemile3
iyi işletmiş beni valla helal olsun....
kaydirigubbakcemile3

Akşam nerden geldiyse,
losap,zampule,kolonya,patiska vs vs aynı kişi denilince aklıma geldi...CADIARZU
Patiska yı biliyorum önceden,hatta tartışmıştık ta.. CADIARZU
Yalnız kolonya ile muhabbetimiz vardı...CADIARZU
iyi anlaşıyorduk...
aklıma takılan nasıl oluyorda aynı kişiyle hem iyi anlaştım hem tartıştım...:uhm:kaydirigubbakcemile3
iyi işletmiş beni valla helal olsun....
kaydirigubbakcemile3

cnm o bazen kendisiyle bile bi ii anlaşıo bi kawga ediokaydirigubbakcemile3 geçmişi oku görürsün kendine özelden mesaj yazıo cwp gelmeyincede kızıo:roflol:

akşama gelicem dedi gelmedi
beklevdim saatlerdir
ellerimde biralar
o al içeriz demişti ayrılmıştık anlatmıştım ya sonra barıştık onunla bi şans daha verdim
ama eğildiğimde öpersin bundan sonra dedim
ama gelmedi ellerimde biralar kaldırımda oturdum bekledim :sinifsinif:

akşama gelicem dedi gelmedi
beklevdim saatlerdir
ellerimde biralar
o al içeriz demişti ayrılmıştık anlatmıştım ya sonra barıştık onunla bi şans daha verdim
ama eğildiğimde öpersin bundan sonra dedim
ama gelmedi ellerimde biralar kaldırımda oturdum bekledim :sinifsinif:

oyy kıyamam sana bebeeemmm:delphin:

zampule seni anlamak için dekoder lazım vallahikaydirigubbakcemile3

Back