• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşama gelicem dedi gelmedi
beklevdim saatlerdir
ellerimde biralar
o al içeriz demişti ayrılmıştık anlatmıştım ya sonra barıştık onunla bi şans daha verdim
ama eğildiğimde öpersin bundan sonra dedim
ama gelmedi ellerimde biralar kaldırımda oturdum bekledim :sinifsinif:

zampuşum belkide bara gitmiştir gelememiştir..

zampuş valla bir topicte canımı sıktılar senin burda da güldüm..helal sana ya..
ne olursan ol;insan ol demişler önce..
valla duygulandım..:sinifsinif:

zampuşum belkide bara gitmiştir gelememiştir..
oralara gidiyomusun demiştim evet gittim daha önce dedi
yine giden arkadaşlar var benide çağırıyolar dedi içiyorlarmış
ama masalarına kons almıyolarmış şovları programları seyrediyorlarmış rusların
dedim bende geleym bende seyredeyim
senide yanıma alırsam yanımda seni konsomatrisi saanarlar yanımda dedi
giderse beni almıycak yanına benneyaptımki
:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
oralara gidiyomusun demiştim evet gittim daha önce dedi
yine giden arkadaşlar var benide çağırıyolar dedi içiyorlarmış
ama masalarına kons almıyolarmış şovları programları seyrediyorlarmış rusların
dedim bende geleym bende seyredeyim
senide yanıma alırsam yanımda seni konsomatrisi saanarlar yanımda dedi
giderse beni almıycak yanına benneyaptımki
:sinifsinif:

ee ikna et gitme boşver ben sana evlenince şovlar yaparım gitmeye ne gerek duyuyosun de.. hem mübarek aylardayız ne işin var edepsiz yerlerde de​

mübarek aylardan ramazanlardan sonra oraya koşarlar arkadaşlarıyla

anacım sen ayrıl bundan bu herifin gözü dışarda:delphin: bak hoş hatunmuşssun minyon tipli falan kısmetin çok olur senin, hem yeniden sewersin üzülme:delphin:

çok acayıp konular acıyorsun arkadasım.. nerde fesatlık var sensin.. mılletın aklına karpuz kapugu kacırmaktan baska senın işin yokmu..
sanane kim ne yapıyorsa yapıyor.. illakı ogrenmek istiyorsan anket hazırla kapı kapı gez bakalım sana kaç kısı cevap verecek :kahve:

anacım sen ayrıl bundan bu herifin gözü dışarda:delphin: bak hoş hatunmuşssun minyon tipli falan kısmetin çok olur senin, hem yeniden sewersin üzülme:delphin:
biz bunla anlaşçaz sanırım benimde gözüm dışarda sıkıldım evde işe işten eve bende merak ediorum oraları benimde gitmem ortam görmem lazım

ayrılmıştım öpmedi diye kafamı uzatınca ama çok özür diledi rahmetliydi yine hortladı
hoşlantımda artmaya başlamıştı ama ellerimde bira şişeleriyle kaldırımda bekletti yine kızdım neymiş sebebi gelememiş annesi evde köfte pişirmiş çabuk oğlum gel sıcak sıcak ye demiş
oda annesini kıramamış köftesini yemek için koşmuş eviüne
tabi sonra gelmiş benide bulamadı her zaman komşulardan saklanmak için buluştuğumuz yer var dedikodu olmasın diye
bende gittim eve açtım biraları lukur lukur kendim içtim çarptı :bbo:
biz bunla anlaşçaz sanırım benimde gözüm dışarda sıkıldım evde işe işten eve bende merak ediorum oraları benimde gitmem ortam görmem lazım

zampule seni bişe çarpmış ama biramı başka bişemi çözemedim wala:delphin:

zampule ;

wayy demek gercek kesitlerınız çok ınandırıcı gercektennnnn...

bana eksı rep vermednızde umrum değil.. sizin gibilerle işim olmaz... önce insan olun sonra karsıma çıkın..

demek sıze karsı çıkan aynı fıkırde olmayan ınsanları eksı rep yagmuruna tutuyorsunuz sızın bu durumunuza ancak
:roflol: :roflol: :roflol:

zampulecimm sen gerçekten benim topiğe gelsene geyikte bizde böyle ekşın yaratcak senaryolar üretip kendi çapımızda eğleniyoruzz seninde hayal gücünü pek bi güçlü gördümmmm
bekliyoruzzzz

zampule ;

wayy demek gercek kesitlerınız çok ınandırıcı gercektennnnn...

bana eksı rep vermednızde umrum değil.. sizin gibilerle işim olmaz... önce insan olun sonra karsıma çıkın..

demek sıze karsı çıkan aynı fıkırde olmayan ınsanları eksı rep yagmuruna tutuyorsunuz sızın bu durumunuza ancak
:roflol: :roflol: :roflol:
herkezi birbirine rep veriyor sen bana ben sana
senin ağır tahrik mesajına karşılık repte cevabımı yazdım konularımı kıskanma sen demek çok klasik şeyler yaşıyosun konu açamıyosun ama benimkiler hayatımdan kesitler yaşanmışlıklarım :oklava:
benimle hem işin olmuyo hemde topiğime yazma zahmetine girebiliyorsun demekki bi işin var benimle :kızgın:
insanım zaten kedi mi sandın

çok acayıp konular acıyorsun arkadasım.. nerde fesatlık var sensin.. mılletın aklına karpuz kapugu kacırmaktan baska senın işin yokmu..
sanane kim ne yapıyorsa yapıyor.. illakı ogrenmek istiyorsan anket hazırla kapı kapı gez bakalım sana kaç kısı cevap verecek :kahve:

yazma sende acayipse ne gelip gidip bişey yazıyosun :olmaz:

zampule neden eksi rep verirken yazıyosun içindekileri buraya açıktan yazsana bana olan hisleriniiii
senin gibilerden çok geldi geçti kk dannn
ben nelerini gördüm kendi yalanlarında kendileri boğulldularrrrrr

Son düzenleme:
zampule neden eksi rep verirken yazıyosun içindekileri buraya açıktan yazsana bana olan hisleriniiii
senin gibilerden çok geldi geçti kk dannn
ben nelerini gördüm kendi yalanlarında kendileri boğulldularrrrrr
ay bıktım ama artık losap patrika kolanya muhabbetinden
sen sayfaları iyice bi oku sonra yorumunu yaz
burası benim sana cevap vermem yerim değil yetiştiremem yani rep veririm açıklamamı orda görürsün.
buraya yazıcaksan konumla ilgili yaz
ben o kadar çok gördüm ki muhalefet takılıpta,benim topiğime yalan değip burun kıvırıpta gizlice misafir olarak seyrettiğini
kim yüzüyor kim boğuluyor muamma
neyse konuma dönelim.konumla ilgili yazmıcaksan hiç yazma yazıcaksanda özel mesajımdan yazarsın.

ay bıktım ama artık losap patrika kolanya muhabbetinden
sen sayfaları iyice bi oku sonra yorumunu yaz
burası benim sana cevap vermem yerim değil yetiştiremem yani rep veririm açıklamamı orda görürsün.
buraya yazıcaksan konumla ilgili yaz
ben o kadar çok gördüm ki muhalefet takılıpta,benim topiğime yalan değip burun kıvırıpta gizlice misafir olarak seyrettiğini
kim yüzüyor kim boğuluyor muamma
neyse konuma dönelim.konumla ilgili yazmıcaksan hiç yazma yazıcaksanda özel mesajımdan yazarsın.

ben senin konuna cevap yazalı çok oldu ilk sayfaları okusaydın görürdünn
her erkek gitmez çünkü eşimde babamda gitmedi dedim
gizlice gelmemede gerek yok ben burda adımla şanımla tek bir nickle yoluma devam ediyorummm
çift karakterli olup başka başka nicklerle kendime yorum yazmıyorummm
ister losap ol ister zampule insan ol ve kendin gibi davran yeter

Back