- Konu Sahibi EU1
bırı bana ne oldugunu hemen anlatsın kolonya patıska losap fılan :mymeka:
sorma böle zor sorular ya aaaaaa.....şimdi sayfalar dolusu nasıl anlatsam nereden başlasam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırı bana ne oldugunu hemen anlatsın kolonya patıska losap fılan :mymeka:
bende okudum losapin kounusunu okurken daraldım benolmayabilirsin diyorum ama bu losapin sacmaladigini degistirmez ama su orjinal nickler pastiska losap ve zampule ..birde su sessizlik hic normal degil nyse ya cok onemli degil benim icin diger iyi niyetli uyeler uyansin diye yazdim
sorma böle zor sorular ya aaaaaa.....şimdi sayfalar dolusu nasıl anlatsam nereden başlasam...
öfkeme yenilecek ve şu güzelim mis gibi siteden beni kale sanıp gol atmaya çalışan bir kaç insana laf yetiştirip çirkeflik yapıp banlanıcak kadar aptal değilim.zekam haysiyetimi korumama yetiyor.öfkeyle kalkan zararla oturur.
ekmek kuran çarpsın ben losap,kolonya,patrika değilim diyen bir insanın hala üstüne gelebiliyorsun.burdaki başa çıktığım perspektifi bir analiz etmelisiniz.
öfkeme yenilecek ve şu güzelim mis gibi siteden beni kale sanıp gol atmaya çalışan bir kaç insana laf yetiştirip çirkeflik yapıp banlanıcak kadar aptal değilim.zekam haysiyetimi korumama yetiyor.öfkeyle kalkan zararla oturur.
ekmek kuran çarpsın ben losap,kolonya,patrika değilim diyen bir insanın hala üstüne gelebiliyorsun.burdaki başa çıktığım perspektifi bir analiz etmelisiniz.
losap seni yakalamışken burda söylermisin niye seni ben benide sen sanıyorlar :bbo:
losap patrikayla kolanya kim?
iyi bari :gitme: mübarek gecede inanan bir kul çıktıayyyy şu mübarek gecede böyle yeminler etme
Tamam ben inandım değilsinnnnn
iyi bari :gitme: mübarek gecede inanan bir kul çıktı
konum gayet güzel kıskanıp kitletmeyin aranızda kişisel kavgalar yapmayın -tatlicadiarzu-
abaaooww noliy burda ,
birileri 48 tane nick alıp kafamı buluyor
,
çekilin dağılın ben doktorumm
bende okudum losapin kounusunu okurken daraldım ben
hiç bir şey anlamadım
demekki o kız kendini öyle ifade edebiliyor
benim konularımda anlaşılmıcak ne var ki
ben nerede saçmaladım :sinifsinif:
konuma cevap yazarsan bende senin soruna cevap verme gereği duyarım
evet durmadan diyorum konuma yazın onlar uslu durmuyoryazılanlar cok komık cıdden ama olan senın konuna olmus zampule şekerım, konu fasa fiso olmus.
bu losapda garawel gibi görünüp görünüp kayboluo ne işse
gulmek yetmez niye sen savunuyorsun da losap savunmuyor.losap zaten bisi yapmiyor anasini satayim okadar lafi yiyor yarabbi sukur oluyor.biri bana en ufak bisey dicek haksiz olucaklar sallar gecerim ortaligi herkes bunu yapar.. takmis bir maske gidiyor vazgec guzelim bu sevdadan kafa bulurken millet senle dalgasini geciyor haberin yok şakkıdı
losap burda kalsana
evet durmadan diyorum konuma yazın onlar uslu durmuyor