• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bundan sonra yazmıyorum hayatımda ilgili tek detay
muhalefetler konumla egolarını tatmin ediyorlar
onlara prim vermiyorum
herkez konumla ilgili yazsın bundan sonra
bu konu benim konum burda kavga edilmesin :delphin:

zampuuşm detayları yazdın yazacağın kadar zaten tatlım... kavga istemiyorum diyorsun fakat tatlım sen dün hem rep olarak hemde özel mesaj yoluyla yazdın yazıcağını bana sölemim dedim ama en sonunda sölettin, sonrada kavga istemiyorum diyorsun güzelim ilk önce sen bi sakin olmasını dene ve sonra konuna dönelim olurmu tatlım???

zampuuşm detayları yazdın yazacağın kadar zaten tatlım... kavga istemiyorum diyorsun fakat tatlım sen dün hem rep olarak hemde özel mesaj yoluyla yazdın yazıcağını bana sölemim dedim ama en sonunda sölettin, sonrada kavga istemiyorum diyorsun güzelim ilk önce sen bi sakin olmasını dene ve sonra konuna dönelim olurmu tatlım???
tatlım şekerim ne yazdım repine,sende bana rep vermedin mi kaç kere?
abba nikli kişi,repime lanlı manlı bişey yazmış,erkek olduğunu düşünüyorum
bir kadın nasıl lanlı konuşabiliyor onunla özel ilgileneceğim
tamam hayatım balım güzelim konuma dönelim

konu sahıbı arkadas benım özelime yazıp benı taciz edemezsin bu 1
benı tehdit edemezsin bu 2
kımın erkek kımın bayan oldugu gayet ortada buda 3

istedigin yere şikayet et umrum değil.. bu son sozlerımde sana kapak olsun..

konu sahıbı arkadas benım özelime yazıp benı taciz edemezsin bu 1
benı tehdit edemezsin bu 2
kımın erkek kımın bayan oldugu gayet ortada buda 3

istedigin yere şikayet et umrum değil.. bu son sozlerımde sana kapak olsun..
abba sen erkek olduğunu düşündürebilecek bir lugata sahipsin.ben bir kadının ağzından böyle bi laf duymadım,'lan'kelimesi hoş mu bana rep verirken
sen replerinle beni taciz ettin.
sana taciz içeren ne yazdım ıspatla istersen kopyala buraya yaz.taciz içeren hiçbir mesajım yok tehtidimde yok.seni kibarlığa davet eden bir mesajım var.:olmaz:

gitmiştir belki benden önce bilemem.. ama şimdi hayatında ben varken giderse kafasını koparırım..:)

abba benden hoşlanmıyorsan bile bu forumda paylaşım platformunda bulunuyorsan saygı kuralları çerçevesinde olman gerekli.bu sana kapak olsun demen bile hoş değil.

bende senı şikayet ettım hadi bakalım..
lan yamazdım nan yazdımm nolmus bundaaa nan yazdıysam nolmusss

sizinle daha fazla muhatap olmucam siz ancak prim yapıyorsunuz burda baska bişey değil..
benım degerımı bilenler bılıyo sız kendınıze bakın.. benı tanıyanlar var burda..
olmasalardı bile gormeselerdi bile .. karakter denılen birsey var bılmem farkınbdamısınız

zapmuş konuma dönelim diyorsun abarttıkça abartıyorsun be güzelim bırak replerine özeline yazılan şeylerii hadi dediğin gibi konuna dönn...

canınız ban istiyo herhalde..atışmaktan vazgeçin..

Gerçekten ne tavrınız,ne uslubunuz ne de tartıştığınız konu kabul edilebilir.

Konu sahibine inanmayan arkadaşlar kimse sizlere zorla yorum yazdırmıyor.Samimiyetine inanmadığınız bir konuda yorum yapmayın canınızda sıkılmaz.

Gelelim konu sahibi arkadaşa sizde kimseyi repler,özel mesaj yolu ya da burdan "onunla özel ilgileneceğim" diyerek tehdit vari konuşamazsınız bu hakkı size kimse vermiyor.Sizde memnun değilseniz yorumlardan yok sayar ,görmezsiniz. Sanırım yok saymak kadar etkili bir tepki yoktur.

Saygılarımla...

burası acık birsey ben dusuncemı soyledım .. bi topık acılırken olumlu veya olumsuz sonuclar gelebılır konuyu acan bu tur seylerı kaldırabilmeli..

düşünceni söylemiyosun bence resmen çirkince tartışıyosun kapak olsun falan çok ayıp:olmaz:

çok haklısınız yok saymak kadar etkili bir tepki yoktur.
onun bana attığı repi yönetime bildirdim.
özel ilgileneceğim derken bunu kastetmiştim,(yönetime bildirmeyi) ama sanırım yanlış ifade etmişim.teşekkür ederim.

wallahi arkadaşlar bugün başka bi topicte bir patlama oldu medenice herkes söliceni söledi gitti bitii...bu topic şenlik yeri gibi ya dün akşamdan beri kaynıyor...delikafadulden

wallahi arkadaşlar bugün başka bi topicte bir patlama oldu medenice herkes söliceni söledi gitti bitii...bu topic şenlik yeri gibi ya dün akşamdan beri kaynıyor...delikafadulden

zampule gişe rekorları kırıyo yaakaydirigubbakcemile4

Back