E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bi de garawel mi var :1shok:
ayy çok şekerim, bu garawel g.o.r.a'daki garavel hani şu cızırtılı çeken bi görünüp bi kaybolan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de garawel mi var :1shok:
kız ne cevap vercem ben bı konum vardı ben dertten yanarken orda tum gun zırlayıp aglarken sız burda losap derdındesınız , sımdıde kablo baglamısız falan
geyık yapıyosunuz konumun ıcınde ne dınlıcem sızı ben. bak bu kızın konusunda da geyık yapıyosunuz bısey sormus adam gıbı cevap vermıyosanız ne kızdırıyosunuz bence sureklı savunuyo o da kendını. ne savunuyo o da savunulcak bıseyı mı var,
merak ettım erkek arkadasın yoksa klube gıtmesınde ne sakınca var kı sevdıgın kısının? demek capkınmıs bıraz,her erkek bekarken capkındır önemlı olan sevgılısı varken capkınlık etmemesıdır :gitme:
oooofff neyse sız gecın dalganızı
losap seni yakalamışken burda söylermisin niye seni ben benide sen sanıyorlar :bbo:
losap patrikayla kolanya kim?
al benden de o kadarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben tanımıyorum onları ama seni konundan tanıyorum.koca bulamadım ondan bekarımsen ben degılsın ben de patıska degılım, pekı sen mısın onlar?
kardesım de degılsın ablamda degılsın bır de...
yasın kaç senın 34 mu neden ewlı degılsın? seçemedın mı daha?
dur özelden sorayım.
ayy çok şekerim, bu garawel g.o.r.a'daki garavel hani şu cızırtılı çeken bi görünüp bi kaybolan
ozaman oylamaya sunalım topikcekdelikafadulden5.ci niki bu olsun gayet yaratıcı bence ampul den daa manalı conem...
sen ben degılsın ben de patıska degılım, pekı sen mısın onlar?
kardesım de degılsın ablamda degılsın bır de...
yasın kaç senın 34 mu neden ewlı degılsın? seçemedın mı daha?
dur özelden sorayım.
ben tanımıyorum onları ama seni konundan tanıyorum.koca bulamadım ondan bekarım
minyon tipliyim
evet yanımda dev gibi adamlar oluyo minyon oluncaeheheheh :))))))) ben de bulamıyom kız ben de mınyon tıplıyım yaa
bız aynı kişiyız galıba :))) olur mu kızım mınyon tipli her kız evde kalmaz kı mınyonlukla alakası cok yok bence. ne çirkinler evlenıyo ne mınık kısacık kızlar evlenıo ne 190lık kızlar evlenıyor . kader kısmetımız gelmemiş daha bana kalırsa. buyrunnnnnnnnn
demek benim bu süper ego semptomlarımın teşhisini yaptınızbu losap tarzi melankoli olaylarinin altinda sucluluk psikolojisi yatar genelde eger ki sucluluk degilse takintilar bu duruma sebep olur. super egoya ters dusen bu durum melankolik hikayelerde (kisinin kendi yarattigi) aciga vurma seklinde ortaya cikar . ama arkadas ben degilim diyor onu bilemem butun yollar sana cikiyor ne desen olay be zampule
bu losap tarzi melankoli olaylarinin altinda sucluluk psikolojisi yatar genelde eger ki sucluluk degilse takintilar bu duruma sebep olur. super egoya ters dusen bu durum melankolik hikayelerde (kisinin kendi yarattigi) aciga vurma seklinde ortaya cikar . ama arkadas ben degilim diyor onu bilemem butun yollar sana cikiyor ne desen olay be zampule
demek benim bu süper ego semptomlarımın teşhisini yaptınız
yada benim adıma guguliyeden araştırma yapıp burayamı kopyalayıp yapıştırdınız
peki anksiyetede varmı bende yüksek psikiyatr hanım sositososito
tamam hadi konuma dönünüz ve topiğimde uslu durunuz.