• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zampule arkadasım wallahi ekol oldun :lepi:

inanın burdan bunları okuyup gülmek çok zevkli..bazen yuhhh!! demek..bazen okumadan kesmek..bazende kahkahalar atmak!

mübarek aylardan ramazanlardan sonra oraya koşarlar arkadaşlarıyla

tatlım sen benım konumu okudun mu sevgılım aldattı durdu gercek bır kızla
senınkı 3aydan sonra gıtse ne olcak eglenmeye gıtmese ne.
bıraz takdır et hamdolsun demeyı bıl. bak mubarek aylardayız.

losapcım zampule arkadaşımız şimdi çıktı , o çıktı sen geldin tesadüfe bak tühh keşke burda olsaydı neyse sen gidince gelir belki okur yazını.. dediğin doğru hamdolsun demesini bilmeli..

losapcım zampule arkadaşımız şimdi çıktı , o çıktı sen geldin tesadüfe bak tühh keşke burda olsaydı neyse sen gidince gelir belki okur yazını.. dediğin doğru hamdolsun demesini bilmeli..

dün akşam ikisi aynı anda burdaydı ama kaydirigubbakcemile

zampule gişe rekorları kırıyo yaakaydirigubbakcemile4

zampule losap ın ayağını kaydırdılülülülülülü
losap bak senden ekşınlarda var baba yaptığı hovardalığı anlatııo eski sevgili gay abi desen kez o da öyle.
sende bi garip sevgililerin oluyor okadar.
Ama bir ortak noktanız var losap zampule kolonya ve patiska olarak o da hepinizin evde kalmaktan korkması şakkıdı
tesadüfün böylesi benim evde annemi görmem kadar garip değil mi:1ninca:

Son düzenleme:
ufo gören masum köylüm Şeniz
bu kadar uzak kalınca anlamazsın tabi neler olduğunu, hoş biz hep buralardayız yine anlamıyoruz
sahi konu ne burda, son 5 sayfadır başlıkla ilgili tek bir mesaj göremedim :bbo:

anlamazsın tabi kim anladıki..kaydirigubbakcemile3

amanınn losap gelmiş yaakaydirigubbakcemile4 şapkalı sewgilisinden dert yanmış yinekaydirigubbakcemile3

tatlım sen benım konumu okudun mu sevgılım aldattı durdu gercek bır kızla
senınkı 3aydan sonra gıtse ne olcak eglenmeye gıtmese ne.
bıraz takdır et hamdolsun demeyı bıl. bak mubarek aylardayız.
okudum senin konunu balım gülüm okumaz olurmuyum
hamd olsun diyorum bu aylara hamdolsun :1rolleyes:
senin konunda nefes daralmaları yaşamıştım 15.sayfadan sonra belli aralıklarla devam ettim çünkü çok dertlisin belli

şaka gibi bir başlık olmuş :1shok::1shok::1shok::1shok:

Gerçekten ne tavrınız,ne uslubunuz ne de tartıştığınız konu kabul edilebilir.

Konu sahibine inanmayan arkadaşlar kimse sizlere zorla yorum yazdırmıyor.Samimiyetine inanmadığınız bir konuda yorum yapmayın canınızda sıkılmaz.

Gelelim konu sahibi arkadaşa sizde kimseyi repler,özel mesaj yolu ya da burdan "onunla özel ilgileneceğim" diyerek tehdit vari konuşamazsınız bu hakkı size kimse vermiyor.Sizde memnun değilseniz yorumlardan yok sayar ,görmezsiniz. Sanırım yok saymak kadar etkili bir tepki yoktur.

Saygılarımla...

Lütfen yorum yapan herkes Editör arkadaşımızın bu uyarısını dikkate alarak yazsına.s

gıtmes kı ben kıslara da guvenmıyorum neden yapıyorsunuz neden bır hemcınsınızı bu kadar usmek ıcın calısıyorsunuz demek gelıyor ıcımden o tıp kıslara yapsa bısde yaparıs bısde hıc mı gusellık yok delı oluyorum bu tıplere

esım bekarken dort sene yurtdısında gemılerde calısmıs cogu zaman bar kapatmıs eve kız atmıs kızlar atmıs.evlendıgımızden berı oyle yerlere gıtmez ısten eve evden ıse.

eğer giderse bu onun kalitesizliğini gösterir tabiki bunu kabul edemem

Back