• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili arkadaşlar konumuzun başlığı belli ve hangi konuda fikir beyan edeceğimizde belli Sevgiliniz(Eşiniz) Konsmatrisli Barlara giderse?... geyik yapmak isteyen arkadaşlarımızı buraya davet ediyorum Geyik Sohbeti - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU aksi takdirde konumuz amacından uzaklaşıyor.

Konu sahibi arkadaşımızla ilgili sıkıntılarınız varsa, samimiyetinden ve olası üyeliklerinden ! ( ki bunlar sizin farazileriniz) bunu yönetime bildirebilirsiniz burda tartışmak yerine. Emin olunki adminlerimiz ve konu sorumlularımız sizin bilemediğiniz noktaları biliyor ve gerekeni yapıyordur.

Bu ricamdan sonra geyik soh betinin ve konu sahibinin üzerinden dönen sohbetlerin sonlanacağına inanıyorum

kız zampuş eşim sevgilim konsmatrisli barlara giderse gözünü oyarım onun :oklava:
hadi bu konudan sıkıldık, başka konu aç...

ayyy ya bu konuyu hep unutuyorum ne kadar cümbüş bi konu tühh neler kaçırmısın vallahhh

denmur pardon da bu iki kişi arasındaydı .. ucuncuye ne duser iyi bilirsin... şakkıdı şakkıdı

benim bildiğim haddini aşan tarafa haddini bildirmek düşer tatlımsengözlerimebaksanab

Niye Sulandırıyosunzu Arkadaşlar..
Uyarıdan sonra hala inatla devam edenler yönetime bildirilecek
Gerekli işlem yapılacaktır.

akşama gelicem dedi gelmedi
beklevdim saatlerdir
ellerimde biralar
o al içeriz demişti ayrılmıştık anlatmıştım ya sonra barıştık onunla bi şans daha verdim
ama eğildiğimde öpersin bundan sonra dedim
ama gelmedi ellerimde biralar kaldırımda oturdum bekledim :sinifsinif:

bu sefer vallahi üzülüdüm ya :utangac:
beklemişsin o kadar :umursamaz:

pavyona,giden erkekler ,biraz farklı bir kültür yapısına sahip. yani aldıkları kültürle, yetiştikleri ortamlada ilgili biraz.her erkeğin hoşlanacağı bir ortam değil oraları.

yabancı ülkede yaşıyor olsam
ben de erkek striptiz kluplerine hihoyyyt
giderdim karşılık olarak ama burda
yaşadığıma göre öyle bir şans yok
haddini bildirmekle yetinirdim :olmaz:

Back