- 17 Ağustos 2011
- 24.322
- 153.085
- 798
ama olay bir yerde (birkac ay sonra ayrilma niyetinizi okuyarak diyorum) elin kadınına tüm aile sirlarini dökmek olmuş. Anlatirken çocukluğundaki yaralari dokmek olarak anlatmis, siz de canim benim diye sarıla sarıla - büyük anlayisla dinlemişsinizdir ama neticede bir el kizi olduğunuz icin ilk kötü olayda şu moda girmissiniz;Aslında kirli çamaşır ortaya dökme şeklinde anlatmadı tabii.Cocuklugu boyunca annesine siper olmus ergenlik zaten oyle gecmis.Sabahın besinde oglunu arayıp baban beni dövüyor gel demis fen lisesini bırakıp gelmis.Bence keske kendi de bosansaymış hem kendi psikolojisi bozuk olmazmıs hem de çocugunun hayatını mahvetmezmis.Hayır kadına yetmemis simdi de gencligini mahvetmeye çalşıyor yasadıkları onu bencil biri yapmış ama sadece nazının gectigine yapabiliyor
Bunu dediği sülalesi de kocasının arkadaşıyla yatan şiddetin olduğu evliyken her boku yiyen insanlar.
e böyle olunca adamin niyeti ne olursa olsun yaptığı sey aile dedikodusu oluyor bence. sonucta cehenneme giden yollar iyiniyet taşlariyla dosenmistir, cogu insan yaptigi seyi kötülük olarak yapmaz, iyi bir sey olarak yapar. o kadin icin mesela yaptigi kötü degil oğluşunu mutsuzluktan korumak.Kendi esinden yillarca siddet görmüş, fahişelerle aldatılmış, kocasi yüzünden intihar etmis
sizin adamin da yaptigi iyi niyetle travmasini anlatmak degil ailesindeki tüm camasirlari ortaya dökmek.
insanin agzinin da bir filtresi olur. Kendi ailesi hakkinda yemeyip icmeyip her duydugunu yetiştiren (ki sadece anne de degil sulalesindeki insanlarin eslerini arkadaslariyla aldatmasi, annesinin ona dedikleri naklen yayin ve hatta annesinin onun kizkardesine beşi bir yerde almasi vs) sizin ona anlattiginiz seyleri de carsaf etmistir zaten - herkes hic bilmiyorsa bosanma sebebinizi vs biliyordur.