Giyim ve aile yapılarımızın alakası yok ama dertler ortak, ben de bu haftasonu ailelerin tanışması için ne giyeceğimi düşünüyorum kaç gündür
Bi üye şık bi iş günü kombini yap demiş, bence çok da güzel söylemiş. Kendi adıma ben öyle bi karar verdim en son, siyah fitilli midi boy bi elbise seçtim. İçinde rahat hareket edebildiğim, hareket halindeyken kırışma, katlanma, frikik verme riski taşımadığım, beni yansıtan, abartısız ama şık ve özellikle de belli bi kalıba sokulamayacak bi elbise olduğunu düşünerek tercih ettim.
Siyah siyah olmasa mıydım diye bi kaygım var hala ama siyah severim ben, sade gold aksesurla da renk veririm diye düsünüyorum şu an
Tabi aslında üstünüzde görmek lazım ama genel fikir olarak pantolon üstü tunik bence pek bu kriterleri karşılayan bi kıyafet degil.
Yani özellikle dize kadar inen tunikler genelde pek şık durmuyor ve hareket ederken de insanın bacağını engelleyen, otururken kırışan, toplanan tuhaf bi yapısı oluyor o kıyafetin.
Sizinki de öyle midir?
Bi de kadın - kadına bi tanısmaysa bu keske sizin aileden de biri olsaydı, cünkü siz böyle jüri önüne çıkmışsınız gibi olmuş. Alakalı alakasız bi sürü kadın akraba hepsi birleşmiş sizi yorumlamaya oturacak sanki, siz ise tek.
Ki öyle bi noktada yorumlarda söylenenler dogru, hani siz 10 üzerinden 7 muhafazakar bi hayat sürüyosanız ve o ortama o tunik - pantolon kombiniyle giderseniz sizden gelecek için beklenecek muhafazakarlık seviyesi 10 üzerinden 9 olabilir mi, bence gayet olabilir. Tunik - pantolonun getirdigi bi kalıp var cünkü. Elbisede pek bu sorun yaşanmaz mesela. Elbise seçenegimiz yok mu?
Diger sorulara gelince;
2. Buluşacağınız günün ve ögünün kategorisine uygun bir tatlı almanız yeterli.
3 ve 4. İçten ama abartısız. Kendi ailenizde sevilen ama sizin ilk defa gördüğünüz bi akrabayla tanışıyomuşsunuz gibi. Güler yüzlü olun, hoş sohbet olun, anlatılanları dikkatli ve içten dinleyin, size sorulan seylere de aynı ictenlikle cevap verin ama gereksiz ayrıntılardan, çok fazla konuşmaktan da kaçının.
Asla şimdilik ayıya dayı diyeyim moduna girmeyin, onların hoşuna gideceğinizi düşündüğünüz şeyleri değil içinizden geçenleri saygı ve sevgi çerçevsinde söyleyin.