- 11 Aralık 2018
- 39.729
- 246.251
Cidden götürmediler mi sizi?Annem tanışmayı istememişti. Benden 4 gün sonra abilerim, annem ve babam erkek arkadaşımla tanıştı ama bir sürü sorun o ayrı..
Anlattıysanız görmedim neler yapmışlar sevgilinize?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden götürmediler mi sizi?Annem tanışmayı istememişti. Benden 4 gün sonra abilerim, annem ve babam erkek arkadaşımla tanıştı ama bir sürü sorun o ayrı..
Cidden götürmediler mi sizi?
Anlattıysanız görmedim neler yapmışlar sevgilinize?
Ben gelmek istediğimi söyledimNasi gecti tanışma :)?
Bu işten hayır gelmez baba dürüst davranıp niyetini belirtmiş ilk başta,açık kız istemem demiş.Ben gelmek istediğimi söyledim
Ertesi gün de işten geldim, kıyafetlerimle oturdum. Bunu yalnızca bir yere gideceksem yaparım bir sey demediler götürdüler.
Tanısma aşırı korkunçtu. Ben bir köşede oturdum başım yerde. Çocuğu soru yağmuruna tuttular. Ailesinin haremlik selamlık olusunu eleştirdiler. Babam kiracılığın zorluklarını usteledi (ki normalde bunu yapanı eleştirir) her şeyiyle aşırı gergindi.
Çocugun babası da kız açıksa razı değilim demiş. Çocuk ben sivridille evleneceğim demiş.
Annemler bunu henüz bilmiyor. Eğer annesi ameliyat olmazsw pazartesi biz gideceğiz.
Ailesine gittiğimi anneme söyledim doğal karsıladı
Böyle birçok arkadaşım var ama sonucta eski nesil bu bakıs açısındayken yeni nesil farklı yasayabiliyor.Bu işten hayır gelmez baba dürüst davranıp niyetini belirtmiş ilk başta,açık kız istemem demiş.
Haremlik selamlık işine hiç girmiyorum bile,bunun her 2 aile içinde ciddi sıkıntıları olacaktır,el vermezler ayrı oturmaya kalkarlar.
Giydiğine tepkiyle bakarlar isterleriki onlar gibi olacaksın,sen itiraz edeceksin yada zamanla onlara ayak uydurup kendi benliğinden ödün vermeye başlayacaksın.
Yol yakınken bitir bence yoksa ileride başını vurursun duvarlara,sevgide bir yere kadar çünkü,sevgilin istediği kadar evlenecem dedin şu anda ilerisini oda göremiyor,ailesine karşı bir noktada dur diyemeyecek zaten.
Bir büyüğün olarak yazıyorum bunları,yakma başını bu sevgiiçin.
İstediği kadar farklı baksın,bir noktadan sonra pes ediyorlar bir tarafta eş,bir tarafta aile maalesef.Böyle birçok arkadaşım var ama sonucta eski nesil bu bakıs açısındayken yeni nesil farklı yasayabiliyor.
Tanısma da erkek tarafında bir sorun da yasanmadı ama annem sağ olsun,
Gerekeni fazla fazla yaptı
Sizin sizi isteyecekler diye menfez kıran bir abiniz var, karşılarına geçip gık diyemiyorsunuz hiçbir aile bireyinizin. Siz kimseden daha fazla yaşayamıyorsunuz pek çok şeyi. Eski nesil dediğiniz sizden daha rahattı hatta. Siz sanırım 1970 lerle falan kıyas yapıyorsunuz.Böyle birçok arkadaşım var ama sonucta eski nesil bu bakıs açısındayken yeni nesil farklı yasayabiliyor.
Tanısma da erkek tarafında bir sorun da yasanmadı ama annem sağ olsun,
Gerekeni fazla fazla yaptı