- 21 Eylül 2021
- 3.624
- 10.577
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneniz neden kabul etmedi ? Tanisacaginizdan ailenizin haberi var mı ?O annemle tanısmak istedi. Annem kabul etmediği için bir yerden başlamak lazım diye onun ailesine ben gidiyorum.
Dışarıyı ben de teklif ettim fakat annesi hasta ve sık sık lavaboya gitmesi gerekiyor . Normalde de dışarı çıkmıyor ev oturmaları dışında. O yüzden böyle bir şey oldu
Kimse alınmasın kusura bakmasın ama o dize kadar elbise gibi tunikler (hatta bazıları elbise bence) tesettürlüler dahil kimseye yakışmıyor. Hadi tesettürlünün bir amacı, uyması gereken kuralları var o yüzden yakışıp yakışmaması önemli değil de başı açık insanda fecaat bi görüntü bence. 80’li 90’lı yıllarda önlüğün altına pijama giydirilen kız çocukları gibiÖnce beyefendinin sizin annenizle tanışması lazım. Bi kadınlar konseyi düşünün annesi çocukla tanışmak istemeden kız kalkmış gelmiş o kızı hafife alırlar. Normalde öyle olmamalı ama o tarz aileler hafife alır, basit görür.
Tesettürlü olmayıp da uzun tunik giyeni hiç görmedim. Normal kıyafetlerinizle gidin. Çiçek de götürmeyin. Kuru pasta ya da tatlı yeterli. Bana kalsa hiç gitmeyin orası da ayrı mesele. Ne o öyle komisyondan geçer gibi.
Yani ben bazı kadınları gerçekten anlamıyorum erkek tarafı gelip tanışmadan kostur koştur tüm aile ile tanışmak birde adamı istemeye gider gibi tatli çiçek götürmek üstüne üstlük facia bi kombin ile göze girmeye çalışmak. Biraz kendinize saygı duyun normalde tarziniz neyse ona göre giyinin, dünden hevesli gibi çicek tatli götürmeyin ya çicek ya tatlı yeter. Sizin peşinize dolanmaları gerek onlarin size kendilerini sevdirmeleri güven vermeleri gerek. Kız evi naz evi demişler. 8-9 aylık ilişkide erkek arkadaşiniz annenizle tanışsın he anneniz yok istemem derse sizde kimseyle tanismayin ilişki ilerlesin sonra erkek tarafi yakin kadin akrabalari ile annenizle tanismaya gelsin. Usul böyledir yada illa tanişcam diyorsaniz annesi ile disarda bi kahve icin yeter.Merhaba
Aslında bundan 6.5 sene önce benzer bir konu açmıştım çok da güzel yanıtlar almıştım, onu da gözden geçiriyorum şimdi
Yaş ,dönem… değiştiği için tekrar sizlere danışmak istedim.
29 yaşındayım. 8-9 aylık bir ilişkim var. Geçen hafta anneme söyledim(normalde çekinirim annemden bu konularda). Pazartesi onun ailesiyle tanışacağım.
Yaşımı belirttim.
Aile muhafazakar. Doğulu. Ben tesettürlü değilim ama çok açık da değilim.
Mesleğim öğretmenim.
Giderken siyah, düz , dizüstü bir tunik giyeyim altına da siyah spor tarzda bir kumaş pantolon giyeyim dedim. Siyah babet, krem trenç kot.
Çiçek ve tatlı götürürüm diye düşündüm. Tanışmada 2 teyze, anne, abla , kız kardeş ve belki kardeşinin eşi ve kucuk kızı olacak.
1)Ne giyeyim ?
2)Ne götüreyim?
3)Nasıl davranayım?
4)Varsa tavsiyeleriniz?
Şimdiden teşekkür ederim
O annemle tanısmak istedi. Annem kabul etmediği için bir yerden başlamak lazım diye onun ailesine ben gidiyorum.
Dışarıyı ben de teklif ettim fakat annesi hasta ve sık sık lavaboya gitmesi gerekiyor . Normalde de dışarı çıkmıyor ev oturmaları dışında. O yüzden böyle bir şey oldu
Ay valla katılıyorum. Görüntüsünün vasatlığını geçtim rahat da değil yani, tam adım atacaksın bir şey tutuyor dizinden. Bence konu sahibi tesettürlü değilken öyle bir tunik giyerse çok yapmacık olur, zorlama durur yaniKimse alınmasın kusura bakmasın ama o dize kadar elbise gibi tunikler (hatta bazıları elbise bence) tesettürlüler dahil kimseye yakışmıyor. Hadi tesettürlünün bir amacı, uyması gereken kuralları var o yüzden yakışıp yakışmaması önemli değil de başı açık insanda fecaat bi görüntü bence. 80’li 90’lı yıllarda önlüğün altına pijama giydirilen kız çocukları gibi
Yav tuniğin amacı totoyu kapatması değil mi zaten? Birçok insan tayt üstüne falan toto altına inecek şeyler giyiniyor. Hassasiyeti vardır uzun bişey giymek ister anlarım da bunu dize kadar uzatmanın, pantolon üstüne elbise giymenin ne anlamı var? Her şeyde olduğu gibi bunun da mokunu çıkarttıkAy valla katılıyorum. Görüntüsünün vasatlığını geçtim rahat da değil yani, tam adım atacaksın bir şey tutuyor dizinden. Bence konu sahibi tesettürlü değilken öyle bir tunik giyerse çok yapmacık olur, zorlama durur yani
Çiçek alma abartı , sadece tatlı götür , normalde ne giyiyorsan öyle giy, sen böyle değildin şimdi ne oldu dedirtme. Selamün Aleyküm de gir içeri, nasıl bir kisiliksen öyle davranMerhaba
Aslında bundan 6.5 sene önce benzer bir konu açmıştım çok da güzel yanıtlar almıştım, onu da gözden geçiriyorum şimdi
Yaş ,dönem… değiştiği için tekrar sizlere danışmak istedim.
29 yaşındayım. 8-9 aylık bir ilişkim var. Geçen hafta anneme söyledim(normalde çekinirim annemden bu konularda). Pazartesi onun ailesiyle tanışacağım.
Yaşımı belirttim.
Aile muhafazakar. Doğulu. Ben tesettürlü değilim ama çok açık da değilim.
Mesleğim öğretmenim.
Giderken siyah, düz , dizüstü bir tunik giyeyim altına da siyah spor tarzda bir kumaş pantolon giyeyim dedim. Siyah babet, krem trenç kot.
Bu arada bunları giymek zorundayım anlamında söylemedim fikir olarak mantıklı geldi. Ben simsiyah severim çunkü. Zaten yine soru olarak size yönelttim. Çok kısa giyemiyorum kendi ailemin içinde de hep bu tarz giyiniyorum ben. Tunik senelerdir dolabımda olan bir parça mesela :)
Çiçek ve tatlı götürürüm diye düşündüm. Tanışmada 2 teyze, anne, abla , kız kardeş ve belki kardeşinin eşi ve kucuk kızı olacak.
Annem tanışmaz bizim aile yapımıza tersmiş. Yengelerim de gelip bizimle tanıstı . Aile tanışması da çok uzamadan olacak. Biz su an evlilik konuşuyoruz yani
1)Ne giyeyim ?
2)Ne götüreyim?
3)Nasıl davranayım?
4)Varsa tavsiyeleriniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Bizim evin iki cephesi cam, bir cam yere kadar, diğeri yarım cam petek üstü.Kimse alınmasın kusura bakmasın ama o dize kadar elbise gibi tunikler (hatta bazıları elbise bence) tesettürlüler dahil kimseye yakışmıyor. Hadi tesettürlünün bir amacı, uyması gereken kuralları var o yüzden yakışıp yakışmaması önemli değil de başı açık insanda fecaat bi görüntü bence. 80’li 90’lı yıllarda önlüğün altına pijama giydirilen kız çocukları gibi