Herkese merhaba,
Uzun yıllar sürmüş olan evliliğimin sonlanması sonrasında 3 yıl kimseyi almadım hayatıma.
Ancak duygusal boşluktan ziyade artık mutlu olmak istiyorum dediğim anda ve umudumu kestiğim anda sevgilimle tanıştık ve ilk görüşmede aramızda inanılmaz bir sinerji oluştu.
Benden 2 yaş büyük daha önce hiç evlilik yapmamış, ben ise 1 çocuklu bekarım.
Yaklaşık 2 ay oldu ilişkiye başlayalı.
Sürekli görüşüyoruz. Yakın mesafe olduğu için bazen her gün görüştüğümüz oluyor.
Evlenmeyi düşünmüyoruz diyerek başlamıştık ilişkiye.
Çok değer veriyor, üstüme düşüyor çok ilgili, her an yanımda oluyor.
Kültürel olarak sohbetlerimiz iyi kısacası aslında iyiyiz.
Ancak, yapı olarak çok zıttız.
Ve ilişki başında ben cinselliğe açık bir insan olmadığımı belirtmiştim.
Oda “böyle şeyler planlı değildir. Ancak ben ilişkide cinselliğede önem veririm arkadaşlığı sevgililikten ayıran özeliktir bu. Ancak iki kişi isterse olur bu durum.” Demişti.
Duygusal anlamda tatmin oranı oldukça iyi, ancak evime bir kaç kez geldiğinde yakınlaştık. duygusal bir gelişmeden ziyade kısa süre sarıldıktan sonra bir kaç dakika direk öpüşmek için ve yakınlaşmak için zemin oluşturdu.
Bende istediğim için yakınlaştık tam anlamıyla sevişmiş olmasakta yakınlaştık.
Ancak son geldiğinde artık tam anlamıyla olmasını istediğini söyledi. Bende istemiştim, fakat yapamadım. İçimden gelmedi, aileme ve kendime ihanet ediyormuş gibi hissettim. (Muhafazakar bir ailede büyüdüm. )
Ve bir şekilde sıyrıldım.
Her gün ve düzenli bir cinsel hayatımız olsun istiyor anladığım kadarıyla, ama son olandan sonra farklı bir kaç durum daha geliştiği için, erotik sayılabilecek mesajlarına cevap vermedim.
Buna takılmaya başladığına eminim.
Şöyle bir ayrıntı vereceğim.
Hesabı ortak olmasa da bir o bir ben sayılabilecek gibi ödüyoruz, benim aracım var ve dışarıdaki buluşmalar genelde ona yakın olan yerde olduğu için ben gidiyorum. Bazen alıp bırakıyorum bazen kendi geliyor ben bırakıyorum ama çoğunlukla ben alıp bırakıyorum. O belirlemiyor aslında ben belirliyorum gideceğimiz yeri.
Her an her dakika gel desem saat kaç olursa olsun geldi ve gelir.
Evlenip boşanmış bir kadın olarak sizce kullanılıyor muyum ?
Birde nedense benim ona aşık olduğumu düşünüyor.
Birine kanım kaynayınca ilgileniyor ve özeniyorum bence bu sebepten bunu düşünüyor. Birde ara ara iş temposu yoğun olduğu zamanlar işteyken uzak gibi davranıyor mesajlarda ama yanyana gelince o durum olmuyor.
Ben ne yapmalıyım ? Kendimi bırakıp anımı yaşamalıyım içimden geldiği gibi. Yoksa bu ilişkiye son mu vermeliyim ?
Evlenmeyi minimum 3 yıl sonra düşünürüm oda çok seversem ancak şuan için maalesef zorunlu sebeplerim var o yüzden evlilik düşünmüyorum demiştim.