Sevgilinin maailesine tanışmaya gitme

Yalnız gördüler konu sahibini, dilediğimiz yere çekeriz, içimizde öğütürüz gider, yöremizden değil, arkası da yok, rahatça ip gibi eğiririz diyorlar belli ki.

Yalniz mi bilmiyorum da gozu açılmamış diye sevinmislerdir. Oranin muhafazakarlari hala baslik parasi istiyor. Kuzenim bu yuzden kac yıllık kiz arkadasiyla ayrildi. Kiz uzun donem askerligi bekledi, kuzenim ise girdi vs. Kiz tarafi 60gr altin istedi. dayim odeyemem meblagi dusurelim deyince kiz tarafi isi bozdu. Kizda 2 ay sonra baskasiyla nisanlandi.

Baslik parasi olmasa bile kiz tarafi cok sey talep eder. Burun kivirir, begenmez, gozunu devirir, acayip triplere girerler ahsgwh.
Konu sahibi ise kendi ayagiyla gidiyo valla insallah iyi insanlardir. Yoksa cok sıkıntı yasar

nightwish_black in konusu gibi. Nasılsa yöreden değil ne versen yer diyorlar.

Gelsin tabi kiz evi, naz evi kendisini begendirip guven vermesi gerekiyor

Birde durumunuz çok mu kötü ben olsam çoktan kıyafeti almış dolapta hazir etmiştim özel bir gün yeni birseyler olsa iyi olmaz mı?

Bu konu benide acayip rahatsiz ediyor. Yakinda kiz tarafi cikolatasini alip istemeye gidecek

Konu sahibi kusura bakmasın konunun içine konu yazicam ama bugün galiba çok kınadım başıma geldi
Gorumcem evlilik sürecine girdi. Çalıştığı yerden biri ile evlenecek, annesi 4 saatlik mesafede. Baba yeni vefat etti ah olaydı ztn bunların hiçbirini annesine yapamazdı.
Dükkan kapatmamak için kendi evinde kv ve anneyi tanıştırdı başka akrabalarda oldu tabi, izin hafta içi kullanıyor ben gitmedim isyerine sebep sunup izin alamam daha yolun başındayız dedim
Geçen hafta allahtan abisine getirdi yoksa hepten kötü hissederdim eşim çok üzüldü neler saydı anlamadılar. Annesi kalktı 4 saat yol gitti damadı ile tanıştı aklım almıyor bari git al getir anneni.
Annesi ben hastayım gelcem der gelmez hazırlık ile uğraşamam nasıl biliyorsa öyle yapsın dedi
Asıl bomba bu akşam koptu damadın babası eşimi ve kardeşini cagirmis o çiçeği tatlıyı aldiricam olmuşken tam olsun iyice sivayalim
Saka bir yana inşallah anneye çiçek alalim fikrini biri yumurtlamaz
Hadi eşim tanıştı, kardesi de damat görmeye geliyor sinirlerim laçka.

Halası küsmüş baban olsaydı hangi birine cesaret ederdin demiş buda halasina küstü ama gerçekten insanın gücüne gidiyor. Kpederim eşini yollayacakti yani öyle mi

Damadinizin spesifik bi ozelligi var mi? Ne bileyim elon musk gibi mi ya da cok mu yakisikli

Damadinizin spesifik bi ozelligi var mi? Ne bileyim elon musk gibi mi ya da cok mu yakisikli

O konuya hiç girmeyelim eşimle bakışıp bakışıp susuyoruz
Kardeşi soruyor nasıl diye telefonda konuşuyorlar
Eşimde bir benzetme yaptı yaaa çok mu diyor garibim yazık
Ne bileyim öyle işte tipik xxx dedi ben dişlerimi sıkıyorum gülemem çok ayıp
Eşimin tek tesellisi aynı takımı tutmaları

Acaba damat bey kina gecesi ister mi su an aklima takildi

Acaba damat bey kina gecesi ister mi su an aklima takildi

Asdfgh asdfgh
Hayır bizimki de sanıyor ki evlendikten sonra annesine memlekete yazlığa fln götürür gezdirir yazık
Amca çocukları var onu da arayacağım dedi eşim diyor ki bence sakin arama şey gelemezse üzülür
Kibar adam tabi küfür ettirme diyemedi

Valla gorumcenizin cekecegi var. Cok sıkıntı ya. Gerci kendi secimi...

Valla gorumcenizin cekecegi var. Cok sıkıntı ya. Gerci kendi secimi...

Su anda gordugum çocuk cok iyi niyetli ama kapasite yok yani kınayamam baştan belli
Gorumcem sanıyor ki söylerim yapar isterim alir
Ama o işler öyle değil malesef
Hayırlısı olsun
Tabi ailesini bu kdr paspas etmesi çok kötü en azından anneni git al dimi bir kaç kez benim akrabam aldı kendi teklif etti bu sefer lafı geçti eşime bu ara çok yoğun hem konuyu ne diyeceğiz dedim kapadım daha neler
Kayinvalidem de naiftir beni aradı kırılma dedi diyemedim ne yapicam koca insanlar ile oturup bosver diye
Bizi maceralı günler bekliyor hayirlisi diyorum

Yok yapmıyorlar valla, yönettirmiyorlar kendilerini. En pısığına bile evlenince bi özgüven yükleniyor sorma. Camış gibi yayılacak o iyi niyetli damat, bi işe de el atmayacak, daha köstek olacak. Şimdi tatlı geliyor ama sonra yaka silecek görümceniz, hele kocaya doysun bi.

Aynen öyle ztn, ztn çocuk net bence
Araba konusu geçti ağzını açıp bir annemizde şu şehirde rahat gidip geliriz demedi mesela
Ben merkeze motorla da gidip geliyorum diyor.
E kör olmasın ne yapayım şu an tek derdi altin takı organizasyon

Benım rus yengem de ilk bize geldi tanıstı aslında diğer yengem de yabancı onun annesi abimle çok kez görüştü sevgililik dönemlerinde biz de bunu garipsemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…