Konuyla ilgili çok tavsiyem yok ama normalde kumaş pantolon üstüne tunik giydiğinizi sanmıyorum sırf adamın ailesi muhafazakar diye sakın bu hatayı yapmayın normalde nasıl giyiniyorsanız öyle giyinip gidinMerhaba
Aslında bundan 6.5 sene önce benzer bir konu açmıştım çok da güzel yanıtlar almıştım, onu da gözden geçiriyorum şimdi
Yaş ,dönem… değiştiği için tekrar sizlere danışmak istedim.
29 yaşındayım. 8-9 aylık bir ilişkim var. Geçen hafta anneme söyledim(normalde çekinirim annemden bu konularda). Pazartesi onun ailesiyle tanışacağım.
Yaşımı belirttim.
Aile muhafazakar. Doğulu. Ben tesettürlü değilim ama çok açık da değilim.
Mesleğim öğretmenim.
Giderken siyah, düz , dizüstü bir tunik giyeyim altına da siyah spor tarzda bir kumaş pantolon giyeyim dedim. Siyah babet, krem trenç kot.
Çiçek ve tatlı götürürüm diye düşündüm. Tanışmada 2 teyze, anne, abla , kız kardeş ve belki kardeşinin eşi ve kucuk kızı olacak.
1)Ne giyeyim ?
2)Ne götüreyim?
3)Nasıl davranayım?
4)Varsa tavsiyeleriniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Konuyla ilgili çok tavsiyem yok ama normalde kumaş pantolon üstüne tunik giydiğinizi sanmıyorum sırf adamın ailesi muhafazakar diye sakın bu hatayı yapmayın normalde nasıl giyiniyorsanız öyle giyinip gidin
Her şey ilk alttan alma ilk taviz ilk evetle başlar
Olduğunuzun dışına çıkmaya çalışmayın.Giyiminiz nasılsa öyle giyinip gidin. Sizi kıyafetinizle yargılayıp karar vereceklerse ,davranışınıza bakmayacaklarsa oğullarına kendileri bulsun.
Tesettürlüyüm,çocuklarım,Aişe fertlerim benim gibi giyinmiyor bu birliğimizi muhabbetimizi hiççç etkilemiyor dilimiz aynı dünyaya bakış açılarımız farklı ama hepsi benim için değerli.
Olduğunuz gibi kabul etsinler
Evet klasik giyim güzel ama illaa tesettüre yakın olsun diye kapalı,uzun ,bol giyinmeyin.Normalde daha spor giyiniyorum. Pantolon içine badi ve gömlek( uzun olsun diye) sadece klasik daha sık durur diye tercih ettim. Aile yapım da bu şekilde aslında hatta kapalılık geçmişim de var sağlık sorunlarıyla açılmak durumunda kaldım
Ben olsam bunca kalabalığın içine girmem 1, önce damat adayı gelsin benim evime tanışsın ailemle 2, dışarda bir çay içmek dururken bu ne böyle istemeye gider gibi 3…
Sevgiliniz önce gelip dizin aile ile tanışmadiysa gitmeniz doğru değil.Evlilige adım içinse bu tanışma doğrusu önce erkek tarafının gelip tanışması ,Benim fikrim bu kızların evlilik meraklısı gibi koşa koşa erkek tarafına gidip kendini beğendirme çabası hoşuma gitmiyor.Ne ben ne ailem ne çevrem hiç duymadım yapmadım erkek gelmeden kızın ilk gitmesini.Eger geldi ise o zaman sözüm yok olduğunuz gibi gidin,rol yapmaya gerek yok, eğer olmazsa baştan olmasın eğilip bükülmeye gerek yok.....Merhaba
Aslında bundan 6.5 sene önce benzer bir konu açmıştım çok da güzel yanıtlar almıştım, onu da gözden geçiriyorum şimdi
29 yaşındayım. 8-9 aylık bir ilişkim var. Geçen hafta anneme söyledim(normalde çekinirim annemden bu konularda). Pazartesi onun ailesiyle tanışacağım.
Yaşımı belirttim.
Mesleğim öğretmenim.
Giderken siyah, düz , dizüstü bir tunik giyeyim altına da siyah spor tarzda bir kumaş pantolon giyeyim dedim. Siyah babet, krem trenç kot.
Çiçek ve tatlı götürürüm diye düşündüm. Tanışmada 2 teyze, anne, abla , kız kardeş ve belki kardeşinin eşi ve kucuk kızı olacak.
1)Ne giyeyim ?
2)Ne götüreyim?
3)Nasıl davranayım?
4)Varsa tavsiyeleriniz?
Şimdiden teşekkür ederim
yani ben olsam uzun dökümlü güzel bi elbise giyinirim altına güzel bi ayakkabı üzerine minnak bi hırka bitti gitti tatlı al sadece çiçeği boşver çiçeğin parasına tatlıyı biraz fazla yaptırabilirsin kalabalıklardır muhtemelenMerhaba
Yaşımı belirttim.
Mesleğim öğretmenim.
1)Ne giyeyim ?
2)Ne götüreyim?
3)Nasıl davranayım?
4)Varsa tavsiyeleriniz?
Şimdiden teşekkür ederim