Sevgilinin maailesine tanışmaya gitme

bunlar da kızlarına 80 gram altın istemişler gelinlerine de bunu yapmışlar . Bana da sordu hatta sizinkiler ne ister diye. Çok yalnız değilim aslında onlar gibi değiliz ama çekirdek ailem birlik biliyor bunu. Babamın bana olan duskunluğunu. Vermez diye korkuyorum falan dedi geçen

Kuzeniniz için üzülsem mi sevinsem mi bilemedim yasadığı sey zor olmuş. İnşallah daha iyi kapılar açılır ona

Bir de Karadenizliler doğuluları istemez tramvası var benimkinin. Çok beni ezecek gibi durmuyor yani

Biri bana beyaz pantolon giymekle epilasyon süreci arasındaki ilişkiyi anlatabilir mi?
Gerçekten anlamadığım için soruyorım, herhangi bir pantolonun epilasyonla nasıl bir ilgisi oluyor?
Söyle açıklayayım bu dönemde kesinlikle bir traşlama yapma dediler . İster istemez uzun şeyler giyiyorum siyah çorap tercih edebileceğim kombinler
Birde durumunuz çok mu kötü ben olsam çoktan kıyafeti almış dolapta hazir etmiştim özel bir gün yeni birseyler olsa iyi olmaz mı?
Hayır hayır maddi bir sorun söz konusu değil. Buraya danısmaya geldim aslında hani su olur denilen bir şey olsa alırım da zaten hani her türlü öneriye açığım. Ama bana diz hizasında elbise demişler mesela bunu ben giyemiyorum ki babamın kuralları. Ya da sifon tarzda bir gömlek alıp içime tepemem ki babamın kuralları… babam basımı kapattırmıyor ama tişörtler bisiklet yaka oluyor, pantolonun üzerine uzun bir şey giyiliyor ayak bileğimin bir karıs üzerinde elbise giyebilirim ama daha kısası değil. Dünden beri muhafazakar aileye göre kendimi şekillendirmişim diye taslanıyorum ama bu benım babamın kuralı aslında

Sagolun insallah sizin icinde hayirlisi olur.
Eş adayinizdan ziyade ailesiyle yasayabileceginiz sorunlara degindim ben. Tabi umarim yasamazsiniz bunlari

Bu konu benide acayip rahatsiz ediyor. Yakinda kiz tarafi cikolatasini alip istemeye gidecek
Annem damatla tanışmıyor.. babama abilerime ben söyleyemiyorum . Ki abim çocugu bilmeden gördü o zaman aramızda bir sey yoktu da . Abime şimdi bu o diye nasıl bakacağım diye kara kara düşünüyorum. Ailem bu kadar kasmasa bu kadar sorun olmazdı aslında

Yok yok haklısınız riskli kalabalık oluşları da aile apartmanındalar bir de . Biz nerede yaşayacağız falan diye sorguladım bende . Umarım hepimiz mutlu oluruz
Sagolun insallah sizin icinde hayirlisi olur.
Eş adayinizdan ziyade ailesiyle yasayabileceginiz sorunlara degindim ben. Tabi umarim yasamazsiniz bunlari

Yok o kadar nazli erkek bi is yapmaz. Gorumce acilen hayal aleminden cikmali yoksa sonra cok üzülür. Bikez kayinvalidesi ile ters dussun bakalim kimin tirnaklari nasil çıkıyor

Yok yok haklısınız riskli kalabalık oluşları da aile apartmanındalar bir de . Biz nerede yaşayacağız falan diye sorguladım bende . Umarım hepimiz mutlu oluruz

Amannn sakin aile apartmanini kabul etmeyin, sakin sakin sakin. Her aksam cay-kek-cekirdek alemi yaparlar. Mahvolursunuz

Benım rus yengem de ilk bize geldi tanıstı aslında diğer yengem de yabancı onun annesi abimle çok kez görüştü sevgililik dönemlerinde biz de bunu garipsemiştik
Garipsediginiz şeyi yapıyorsunuz hadi onlar yabancı bir şekilde tolere edilmiş.Eeee sevgili tarafı aynı kültürden onlar sizi garipsemiyecek mi?
Bunun lafını etmiyecekler mi?
Temeli nasıl atarsanız yapı ona göre sağlam olur Anneyi ikna edin önce erkek tarafı gelsin,ilerde bunun lafını çok duyarsınız,gerek yok.......

Bir de aslında sevgilim annemle tanısmak konusunda ısrar etti(babamla bunun olmayacağını basından beri konuşuyoruz)
Konuyu geçen hafta anneme anlattığımı söyledim. Tanısma isteğini de söyledim ama hayır dedi dedim. Biz de hiyerarşik olarak önce kadın tanıştırılıyor deyince “o zaman bir yerden başlayalım ben tanıştırayım seni” deyip ailesine iletti durumu. Ablası ve kız kardeşi uzun zamandır istiyormuş çok sevinmişler yani çocuk söyleyince oldu. Sonraki aşamada da anneleri tanıştırırız dedik. Nerede dedim. size geliriz dedi. Yalnız babam bilmiyor onlar bize gelemez. Siz gelirsiniz ben sizi alırım dedi(annem de yurume sorunları yasıyor o yüzden) annem gelmek istemez dedim. Dışarısı en iyisi dedim annesi rahatsız diye çıkamıyor. Öyle arada kaldık yani

Amannn sakin aile apartmanini kabul etmeyin, sakin sakin sakin. Her aksam cay-kek-cekirdek alemi yaparlar. Mahvolursunuz
Yok o ikimizin ailesine aşırı uzak bir yerde yasamak istiyor. O kadar uzağa gitmeyelim diye ben dedim. İşime ulasmak zor. Sabah bırakırım diyor her aksam omu bekleyemem iş saatlerimiz farklı dedim
Yanlış anladınız beni sanırım. Abimin kayınvalidesi abimle çok kez görüştü. Kız annesi görüştü yani bunu biz garipsedik. Halam da kuzenimin sevgilisiyle görüşmüştü ilk zamanlar annem bunu da çok “ayıp” karşıladı

Siz daha kendi annenizi taniyamamissiniz erkekleri ve ailelerini taniyamadan saçma sapan kişilere denk gelmiş olmanıza hiç sasmamali anneniz önce kız gitmeli anlayışında falan değil ben kimsenin ayağına gitmem oğlum da olsa kızımda olsa kimsenin ayağına gitmesin bizim ailemizin bir değeri var kafasında ha iyi bişey mi değil oğlan annesiyken iyi değil ama sizin anneniz olarak bu yaptığı en doğru hareket zaten öyle dediğiniz gibi bir kafada olsa annenizden gizli gitmezdiniz bu hamamda kız bakma etkinliğinin kisirli versiyonuna.

Ama olmaz ki korkudan babaya,abiye söylenmiyor anne istemiyor.Siz tanismaya gidiyorsunuz.Bunu ogrenseler "aferin kızım bizden gizli güzel iş yapmişsin "diye kucak açmazlar . Yapmayın siz erkek tarafına gidince aileniz ikna mi olacak? Karşı taraf hadi bizde tanışalım işi uzatmayalım derse kısa sürede ikna edip nasıl bı işten sıyrılacaksınız?????

Benım rus yengem de ilk bize geldi tanıstı aslında diğer yengem de yabancı onun annesi abimle çok kez görüştü sevgililik dönemlerinde biz de bunu garipsemiştik
Rusla ortadoğulu bir değil ki. Yabancı kız, kültürü farklı diye normal görülmüş, Türk kızı olsa anneniz bu kadar normalleştirmeyecekti. Allah bilir ne kusuru var, koşa koşa geliyor diyecekti içten içe, ay zamk gibi yapıştı pırlanta oğlumu kapacak diye kurulacaktı. Erkekler de bekaret konusunda ne var ki onların kültürü deyip geçiyor, ama Türk kızının ilkokuldaki sıra arkadaşına kadar sorguluyor.

Ben erkek tarafı kız tarafı kısmına çok katılmayan taraftayım. Belki kendim sıkıntı yaşamadığım içindir, önce eşimin annesiyle tanıştım hatta aynı evde kaldım kaç kere. Hiç sorun yaşamadık çok şükür.

Ama sizin durumunuzda bu kadar kalabalık tanışma bana bile absürt geldi. Ben kendi akrabalarım arasında (varlarken tabii, şu an yoklar ) bile rahat edemezken hamamda kız görmeye çıkacaklar gibi olacak. Bi de annenizden habersiz. İş ciddiye bindiğinde bunun konuşması yaşanmayacak mı mesela nedir sizin aklınızdaki?

Kendinizi Rus gelinle bir görmeyin anneniz fırsatı görmüş, adet bilmez nasılsa zaten baştan hafiftir adı üstünde Rus kalksın gelsin diyerek kendi ailesini daha üstün bir konuma getirmiş. Bu tavırda bir anne kızının kendisinden habersiz oğlanin sülalesinin karşısına çıktığını öğrense hele bunu babanız falan öğrense bu nasıl bir kendi ailenizi ezmektir, nasıl dusunemezsiniz bunları valla çok garip ya.

Yalı capkinindaki hamamda kız görme sahnesi geldi aklıma ki orda bile ağa ailesi olmalarına rağmen, erkek ailesi kalkıp Antep'e gitmişti.

Korkudan değil saygıdan o . Anneme zaten söyledim ciddiye gittiğni

Annemi ne kadar fettan küstah yapmıssınız. Putin yolları kapattı tüm olay buydu:)

Ayrıca onlar gelmezlerse bir daha gidecek halim yok

Dogu Avrupalilar cok farkli ya, onlari bir kenara alalim. Kendi ulkeleri disindan bir erkegi kacirmamak icin ellerinden geleni yaparlar Hatta Orta ve Merkez Avrupa'ya sirf evlilik umidiyle gidenler var. Diger yenge nereli bilmiyorum ama Azeri/Iranli/Arap ulkelerinden falan ise normaldir.

Özbek / Kazak karısık :) yani benım su an bu daveti iptal etmem çok daha ayıp olmayacak mı cidden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…