- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
bunlar da kızlarına 80 gram altın istemişler gelinlerine de bunu yapmışlar . Bana da sordu hatta sizinkiler ne ister diye. Çok yalnız değilim aslında onlar gibi değiliz ama çekirdek ailem birlik biliyor bunu. Babamın bana olan duskunluğunu. Vermez diye korkuyorum falan dedi geçenYalniz mi bilmiyorum da gozu açılmamış diye sevinmislerdir. Oranin muhafazakarlari hala baslik parasi istiyor. Kuzenim bu yuzden kac yıllık kiz arkadasiyla ayrildi. Kiz uzun donem askerligi bekledi, kuzenim ise girdi vs. Kiz tarafi 60gr altin istedi. dayim odeyemem meblagi dusurelim deyince kiz tarafi isi bozdu. Kizda 2 ay sonra baskasiyla nisanlandi.
Baslik parasi olmasa bile kiz tarafi cok sey talep eder. Burun kivirir, begenmez, gozunu devirir, acayip triplere girerler ahsgwh.
Konu sahibi ise kendi ayagiyla gidiyo valla insallah iyi insanlardir. Yoksa cok sıkıntı yasar
Kuzeniniz için üzülsem mi sevinsem mi bilemedim yasadığı sey zor olmuş. İnşallah daha iyi kapılar açılır ona
Bir de Karadenizliler doğuluları istemez tramvası var benimkinin. Çok beni ezecek gibi durmuyor yani