ntarzınızı bilmediğim için fazla öneri yapamam ama kumaş pantolondan yola çıkarsam ben üstüne kare yaka herhangi bir şeyi yakıştırırım şık bir kemer ve takıyla tamamlanabilir ya da gömlek olabilir ama klasik değil klasikle günlüğü harmanlayabilirsiniz eğer kumaştan vazgeçtiyseniz yüksek bel skinny olmayan ama vücuda oturan bir pantolonla ceket tercih edebilirsiniz vs vs çoğaltılır ama ben olsaydım elbise giyerdim hem tek parça daha risksiz olurdu takıyla tamamlardım
ceket derken klasik ağır b,ir ceket değil daha basit günlük ince oturabileceğiniz çok şık ceketler var eğer vaktiniz varsa bulabilirsinizCeket bende düşündüm ama onunla oturmam daha zor olur diye düşündüm. İçine giyeceğim seyle duramam normalde de durmuyorum çünkü full kombin oturmam gerek. Epilasyon dönemindeyim midi boy oturunca açılacak pantolon fa riskli yoksa
Kot olmasa da siyah bir günlük pantolon giyerdim. Salaş demişler omuzlarım dar benım kaldırmaz vucudum
Pantolon ve kısa tişörtle asla gezmiyorum ya belime bir sey bağlıyorum ya da üstüme giyiyorum işte önlükle geziyorum zaten
n
O eve gitmeyin. Bu aradaYani bu korku içimde hep var ki ben babanne dedeyle büyüdüm. Ama ailesini istemeyen adam da sonradan anneci oluyor bunu bilemem ki
Anneme bir fikir beyan ederim diye aslında. Çünkü neyle kimle karşılaşacağını bilmiyor bilmiyorum
Kendi adıma konuşursam ben yaşamadım. Yani aile evine girip çıktığım, ailesini tanıdığım sevgililerim oldu tabi ama bu 5-6 kadının karşısına elimde çiçek çikolata ile çıkmak şeklinde olmadı. Denk geldi karşılaştık ya da bi kahve içmeye eve uğradık. Eşimin ailesiyle mesela bir cenaze dolayısıyla mecburen tanıştım. Yoksa hiç niyetim yoktuEve giderken elim bos gitmek istemedim. Ama kuzenim de eşinin ailesiyle bu şekilde tanıştı ben de eski sevgilimin ailesiyle tanıstım falan. Siz bunları yaşamadınız mı cidden? Size değil aslında sorum herkese
yanlış anlamayın ama böyle bir tanışmayı neden kabul ettiniz? resmen sizi bir çemberin içine alacaklar. Teyzelerin ne işi var allah aşkına ya? sevgilinize diyemediniz mi annen ve kardeşlerin yeter diye? Onlar hep birlikteler demişssiniz yani bu şu mu demek oluyor. Evlenince de sadece kvniz değil 5 kişiyle mi muhattap olacaksınız hep?Ablası sağ olsun çok kalabalık olmasın demiş. Ikı kızkardeşi, annesi ve 2 teyzesi olacakmış, onlara da söylemezlerse onlar için sorun olurmuş.
O zaman güzel bir geçmiş olsun size. Annenizin arkasından iş yapıyorsunuz bunu daha 8 9 aylık sevgilinize söylüyorsunuz. O ne düşünüyor sizce? Ah canım beni çok seviyor falan mı? Adamın gözünde daha şimdiden annesinden çekinen ona söz geçirmeyen ama dediğini yapmayan biri konumundasınız.Haberi olmadığını söyledim bu arada üstüne atlamaları daha kötü değil mi
Ayıp olurmuş!!Erkeğin tanışmaya gelmesi uygun değilse kadının gitmesi hiç hiç değil bence ama neyse. Arkadaşlar yazmış zaten, normalde nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin. Kumaş pantolon fikrini ben de sevmedim. Çiçeğe gerek yok.
Bir de teyzeler falan ne alaka? Sadece annesi yetmiyor mu?
Sevgili biliyorsa ailede biliyordur kızın ailesinden gizli gittiğini. Bilmeseler zaten pot kırılır işler ciddiye bindiğinde mecburen oğlan tarafına söyleyecekler ailenin haberi olmadığını. Konu sahibini çok zor bir evlilik bekliyor gibi görünüyor. İlk fırsatta yüzüne vuracaklar.O zaman güzel bir geçmiş olsun size. Annenizin arkasından iş yapıyorsunuz bunu daha 8 9 aylık sevgilinize söylüyorsunuz. O ne düşünüyor sizce? Ah canım beni çok seviyor falan mı? Adamın gözünde daha şimdiden annesinden çekinen ona söz geçirmeyen ama dediğini yapmayan biri konumundasınız.
Çok çok çok olumsuz bir intiba bırakıyorsunuz. Hem kendinizi hem ailenizi çok zor bir duruma sokuyorsunuz. Erkek milletine fazla güvenmeyin en ufak sorunda "Sen zaten annenin bile arkasından iş çevirmiş bir insansın." sözünü duyarsınız demedi demeyin.
Ay 20 yaşında ergen de değilsiniz ki nasıl düşünemezsin bunları. Yakınım olsaydınız sizi Firdevs Yöreoğlu edasıyla "Aptallık etme!" diyerek güzel bir sarsmak isterdim.
Gitmeyin o eve.
Hayır değilO eve gitmeyin. Bu arada
Bu konudaki adam mı?Ayrılık
Kısa süre devam eden bir ilişki, zor bir sevgili annesi sonucunda ayrıldık. Biliyorum bizden olmaz. Ben ne yapayım da bu adam bana tekrar olalım desin? Story mi atayım? Kabuğuma mı çekileyim? Bugune kadar hep kendim gibi davrandım. Yazdım ettim. Artık öğrenmek istiyorum. Nerde ne yapılır...www.kadinlarkulubu.com
İlişkiniz 8-9 aylık. O konu da hemen hemen o zaman açılmış. Adamdan ayrılır ayrılmaz mı bunu buldunuz?Hayır değil
Yazılmıştır belki görmedim ama kumaş pantolon ve uzun tunik gerçekten artık tesettürlülerin bile giymediği bir şey nerdeyse.Ne öneriyorsunuz mesela? Ben kaçırmısım eleştirilerin arasında da özür dilerim?
Ikı aylık bir ilişkinin ardından ideal bekleme süresi ne kadardır?İlişkiniz 8-9 aylık. O konu da hemen hemen o zaman açılmış. Adamdan ayrılır ayrılmaz mı bunu buldunuz?
Aile yapısı, geldikleri kültür, birtakım cins huylar nedense benziyor.Ikı aylık bir ilişkinin ardından ideal bekleme süresi ne kadardır?