Sevgilimle kavgamız

Ama ben bunu bilerek yapmıyorum o anda gerçekten çok üzüldüm gerçekten hevesim kırıldı. Ben nasıl yapabilmişsin falan demesini bekledim. O da zaten yapabileceğini biliyordum senin diyor. Bilmiyorum ikimiz için bir şey yapmış gibi hissettim ben. Sonrasında evimizde kullanırız bizim de kahve köşemiz olur böyle şeyler konuşuruz diye düşündüm. O da konuşamadan hemen kızdın ben sana kahve alayım dedim sonrasında konuşacaktık belki ama hemen hevesimi kırdın demeye başladın diyor. Hevesimin kırılması mı saçma yani benim?
Gerçekten saçma, yukarda hatam varsa söyleyin demişsiniz, tarafsız bir gözle yorumluyoruz, ve burdan bakınca öyle görünüyor. Ben sizi hiç haklı bulmadım. Düzeltmek istiyorsanız sizin de bunu kabul etmeniz lazım.

Vaay ne güzel olmuş Aşkım ne güzel yapmışsın ne kadar beceriklisin gibi şeyler söylemesini bekledim
Guzel olmus demis zaten abartmadigi icin bu kadar buyuk kavga cikartmaniz cok anlamsiz. Siz psikiyatriye gorunun bunun altinda sanki birsey var gibi aileniz sizi takdir etmiyormuydu o yuzden mi en ufak birseyde abarti tepkiler bekliyorsunuz

Gerçekten saçma, yukarda hatam varsa söyleyin demişsiniz, tarafsız bir gözle yorumluyoruz, ve burdan bakınca öyle görünüyor. Ben sizi hiç haklı bulmadım. Düzeltmek istiyorsanız sizin de bunu kabul etmeniz lazım.
Tabii ki kabul ederim. Zaten ben ona da söyledim böyle böyle kırıldım ama tepkilerim yanlıştı üzgünüm kırdıysam dedim. Ama o uzattı işte. Bunu haketcek bir şey demedim ben falan diye

Guzel olmus demis zaten abartmadigi icin bu kadar buyuk kavga cikartmaniz cok anlamsiz. Siz psikiyatriye gorunun bunun altinda sanki birsey var gibi aileniz sizi takdir etmiyormuydu o yuzden mi en ufak birseyde abarti tepkiler bekliyorsunuz
Yok aksine her zaman takdir edilirim. Ama başkasından da beklemiyorum ondan bekledim sadece. Sanki bizim evimize bir şey yapmışım gibi hissettim ben bir de yoruldum yaparken öyle hemen geçiştirilsin istemedim üzerine konuşmak istedim

:KK43: ilgiye ihtiyacım var belki :KK43:
İlgiye ihtiyacınız varsa bunu dile getirirsiniz. Bu şekilde agresif tavırlarla ilgi almak bir yana ancak adamı kendinizden uzaklaştırırsınız. Şu gereksiz yaratılan gerginlikten sonra ilgi gösterecek aklı başında bir insan yoktur.

İlgiye ihtiyacınız varsa bunu dile getirirsiniz. Bu şekilde agresif tavırlarla ilgi almak bir yana ancak adamı kendinizden uzaklaştırırsınız. Şu gereksiz yaratılan gerginlikten sonra ilgi gösterecek aklı başında bir insan yoktur.
Evet ama işte diyorım ki bunu anlayıp yanlış tepki verdim üzgünüm dedim ama bu sefer de o beni suçlamaya devam etti. Ben şuan ne yapmalıyım? Amacım burda bana haksızsın diyenlere haklılığımı ispat etmeye çalışmak değil. Gerçekten düzeltmek istiyorum o yüzden akıl istiyorum

Bence hatalı olan sizsiniz.
Sevgilinizin yerinde olsam bu ilişkiyi ciddi ciddi gözden geçirirdim.
Hem kaprisli hem de üzgünüm ama kaba bir profil ciziyorsunuz.
Birinin yüzüne telefon kapatmak nedir? Çok yakışıksız olmuş.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çocukça davranıyorsunuz.

Yok aksine her zaman takdir edilirim. Ama başkasından da beklemiyorum ondan bekledim sadece. Sanki bizim evimize bir şey yapmışım gibi hissettim ben bir de yoruldum yaparken öyle hemen geçiştirilsin istemedim üzerine konuşmak istedim
O zaman acikca soyleseydiniz istediginizi adamda isten gelmis yemek yapiyormus kafasi yogundur. Su anda tepkinizin hatali oldugunun farkindasiniz degil mi kendinizi duzeltin gercekten icten bi sekilde ozur dileyin bir daha yapmicaginizi soyleyin gercektende yapmayin. Herkes sizi hatali buldu burda da demek ki hatali sizsiniz

Sevgilimle 7 aydır birlikteyiz ve son 2 aydır da birbirimizden uzaktayız iş gereği. İki gün önce yaşadığımız bir problemi anlatmak istiyorum çünkü ağlamaktan boğulacağım kafayı yemek üzereyim.

İki gün önce kahve köşesi yapmak için böyle üç katlı rafları olan bir şey almıştım o geldi. Kurumu zor değildi ama tek başıma baya uğraştım tornavidayla falan. Yaparken de erkek arkadaşımla görüntülü konuşuyoruz. O da işten geldi kendine yemek falan hazırlıyordu ben uğraşırken.
Her neyse bitti ben de üstüne hemen kahve makinasını koydum kupalarımı falan koydum böyle hevesli hevesli hemen bak diye ona gösterdim. Bir de alt kısmına süt koymuştum. Neyse gösterdim çok güzel olmuş ama süt saçma aşkım dedi neyse ben de sustum o an bir şey demedim bana işte bir kahve firmasının sahibiyle tanıştığını oradan istediğim kahveyi alacağını falan anlatmaya başladı. Bu sefer ben çıldırdım sana hevesle bir şey gösteriyorum süt saçma diyorsun sonra hemen başka şeylerden bahsediyorsun bu mu yani söyleyeceğin dedim o da ne diyeyim güzel olmuş dedim kötü bir şey demedim falan dedi hevesimi kırdın dedim sürekli ne deseydim ne deseydim sonra da bana mı yaptın sanki falan dedi. Ben iyice sinirlendim sütü açık sandım ondan saçma dedim bozulur diye dedi. Ben de hayır değil falan dedim neyse tam konuyu kapatacaktım biraz daha bir şeyler ekledim düzenledim tekrar gösterdim bu sefer ooo inanılmaz süper falan diye dalga geçti. Ben de telefonu yüzüne kapattım.

Daha önce de bunu yaptığımı bi daha yapmamamı vs söylemeye başladı mesajla. Yani mesele tamamen benim üzerime yıkıldı. Bu yaptığını bi düşün ben sana kötü bir şey demedim güzel olmuş dedim heves kıracak bir şey söylemedim ne demem lazımdı konuşmayacağız şuan git düşün yazma falan demeye başladı. Tabii ben iyice sinirlendim yazmazsan yazma defol git ne yaparsan yap dedim. Telefonu kapattım yarım saat sonra açtım. İki tane mesaj yazıp silmiş. Neyse konuşmadık gece beni aradı uyuyordum açmadım.

Sabah içime dert oldu kendimi suçlu hissettim ve o şekilde tepki vermek istemedim seni kırdıysam üzgünüm dedim. Sadece senden daha farklı bir yaklaşım bekledim üzerine daha fazla konuşmak istedim vs dedim düzgünce. Ama o hala beni suçlamaya devam etti. Ben onu suçluyormuşum telefonu yüzüne kapatıyormuşum o bunu haketcek bir şey yapmamış vs vs. Tamam diyorum kırmak istemedim yanlış davrandım hala uzatıyor benim ona kırılıp da böyle davranmış olduğumu idrak edemiyor. Sonra işinden dolayı mesajlaşmamız yarım kaldı. İşten çıkınca beni aradı tekrar konuyu açtık tabiiki.

Ben seni anlıyorum ama bu şekilde davranman yanlış ben sana kötü bir şey demedim hatta sana kahve alayım hangisini istiyorsan bak dedim vs demeye başladı. Ben de tamam kötü bir şey dedin demiyorum ama o an ben daha fazla güzel şey duymak istedim diyorum sanki çok büyük bir şey yaptın falan demeye başladı bu sefer. Ya böyle anlamsız bir şekilde saçma sapan savunmaya devam ediyor sürekli bana dese ki tamam haklısın o an tam yansıtamadım ne bileyim yorgundum ama gerçekten çok beğendim sana öyle hissettirmek istememiştim falan kapanacak. Ama yok takmış benim tepkilerime. Ben kendimi duygularımı o an hissettiklerimi anlatmaya çalıştıkça boğulmaya başladım.

Sonra bağırdım diye niye bağırıyorsun suçlu psikolojisi mi bu dediği anda kapatmak istiyorum konuşmak istemiyorum deyip kapattım. Bu en son dün gece oldu ve dün gece dahil bugün sabah sürekli ağlıyorum. Pms teyim ben mi abartıyorum ama beni sevmediğini bile düşünüyorum şuan. O kadar anlayışsız davranıyor ki. İnanamıyorum böyle yapmasına şok oluyorum. Kimseye de anlatmak istemiyorum son çare olarak size anlatmak istedim. Umarım uzun olmamıştır.
Bence ortada problem olacak hiç bir şey yok abartmışsınız . Normalde böyle şeylere takılan biriyseniz destek almanızı öneririm. Fakat şahsi düşüncem uzak ilişkilerde böyle olur 2 aydır birbirinizi görmemişsiniz fiziksel olarak yan yana olan ilgiyi alamadığınız için en küçük şey bile gözünüze batıyor bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum. Eğer imkanınız varsa çıkın sevgilinizin yanına gidin birbirinizi görünce ne salak salak kavga ediyoruz diyip gülmeye başlayacaksınız muhtemelen. Her şey gönlünüzce olsun ama unutmayın hayat böyle küçük şeylere göz yaşı dökmek için çok kısa

Bence PMS’te olduğunuz için böyle olmuş bir de insan nazını çekene daha fazla kapris yapıyor keşke o kadar uzatmasaydınız ama. Bir gönlünü alın bence erkekler daha düz düşünüyor kırmak istememiş zaten.
Teşekkür ederim. Ama kırdıysam üzgünüm dedim zaten. Ama o yine anlamadı yine sen şöyle dedin falan diye uzattı konuyu. Ben şuanda ne demeli ne yapmalıyım bilmiyorum

Ama ben bunu bilerek yapmıyorum o anda gerçekten çok üzüldüm gerçekten hevesim kırıldı. Ben nasıl yapabilmişsin falan demesini bekledim. O da zaten yapabileceğini biliyordum senin diyor. Bilmiyorum ikimiz için bir şey yapmış gibi hissettim ben. Sonrasında evimizde kullanırız bizim de kahve köşemiz olur böyle şeyler konuşuruz diye düşündüm. O da konuşamadan hemen kızdın ben sana kahve alayım dedim sonrasında konuşacaktık belki ama hemen hevesimi kırdın demeye başladın diyor. Hevesimin kırılması mı saçma yani benim?
İlişkiler kafamızdaki senaryolara göre mi ilerliyor sizce?
Siz düşünüp hayal edeceksiniz ve o da buna uygun davranıp konuşacak öyle mi?

Bence ortada problem olacak hiç bir şey yok abartmışsınız . Normalde böyle şeylere takılan biriyseniz destek almanızı öneririm. Fakat şahsi düşüncem uzak ilişkilerde böyle olur 2 aydır birbirinizi görmemişsiniz fiziksel olarak yan yana olan ilgiyi alamadığınız için en küçük şey bile gözünüze batıyor bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum. Eğer imkanınız varsa çıkın sevgilinizin yanına gidin birbirinizi görünce ne salak salak kavga ediyoruz diyip gülmeye başlayacaksınız muhtemelen. Her şey gönlünüzce olsun ama unutmayın hayat böyle küçük şeylere göz yaşı dökmek için çok kısa
Birkaç gün sonra gideceğim zaten. Teşekkür ederim o kadar çok ağladım ki hani kapris olsa amacım onu üzmek olurdu ben kendimi helak ettim iki gündür. Haklısınız hayat çok kısa tekrar teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için

Hem suçlusunuz hem güçlü olmaya çalışıyorsunuz ya pes vallahi.
Sevgilinizde ufacık bir suç yok.
Akşam saçma sapan davranıp, yüz telefon kapatıp, sabah özür dilerim demeyle de konunun kapanmasını istiyorsunuz üstelik.

X