Karşı cinsle telefonda konuşmasını abartıyor muyum?

Aşırı iyi huylu davranıyor son 24 saattir. Yani zaten ters huylu birisi değil ama bu üst düzey sakinlik sinirlerimi bozdu. Konuyu da hiç açmadık ikinci kez.
Olay konuşmada kalmış olduğu için böyle sakindir. İlerisi olsa, görüşme falan olsa bu kadar sakin kalamaz. Bir şeyler denenmiş ama olmamış gibi. Ya da kendisi red etti.

Arkadaş olsalar ve bu konuları istişare etseler cidden umrumda olmaz. Arkadaş değiller ve senede bir kere bile görüşmüyorlar. Telefonunu göster demek istiyorum ama böyle vurguladıkça eşeğin aklına karpuz kabuğu mu olur? 😕
Evet öyle olur. Zaten konusu açılmış ve eşin sana diyeceklerini demiş. Bu kez konuyu sen açarsan eşin iyice işkillenir

Bunda bu kadar neye takıldın derseniz açıklayayım. Bana bu konuşmayı neden 3 ay sonra anlattı? Üstelik ben sormasam hiç söylemeyecekti? Birisinin sana hisleri olduğunu sezdiysen neden konuşmaya devam edersin? Bu arada karşı cinsle arkadaş olunmaz kafasında değilim. Evli bütün arkadaşlar toplanır güle oynaya sohbet ederiz. Hiç de umrumda olmaz çünkü herkes aynı masada her şey ortada olur. Küs olduğumuz dönemde birinin ilgisi hoşuna mı gitti yani? Ya ben abartıyor muyum hanımlar?
Eşinizin söyledikleri doğruysa o ara zaten muhabbetiniz bozukmuş, o günlerde yaptığı her şeyi rapor ediyor muydu? bunu da etmemiş demek anlatma gereği duymamış. Siz kız hakkında bir şey sorunca da anlatmış. Birisinin (ki 4 sene görüşülmeyen eski bir okul arkadaşı) size karşı hisleri olduğunu sezdiğiniz an telefonu şak diye kapatmazsınız zaten, kibar bir iki çift laf eder, kısaca sohbet eder kapatırsınız. Kız alenen söylememiş ki zaten eşiniz kendi kendine öyle düşünmüş de olabilir. Karşı cinsle arkadaş olunmaz kafasında değilim diyorsunuz, ben de değilimdir ama birinin diğerine karşı hissi varsa olunmaz; eşiniz de arkadaş olmamış zaten kız bir daha aramamış. Takmayın kafanıza derim. Görüşmeye devam ederlerse ya da ileriki bir tarihte tekrar görüşecek olurlarsa o zaman bakarsınız duruma. O zaman "bu kızın sana karşı hisleri olduğunu söylemiştin niye görüşüyorsun" falan diyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba iyi akşamlar hanımlar. Forumu bazen okurdum ama başıma kafa karıştırıcı bişey gelir de konu açarım diye düşünmemiştim. Neyse hemen konuya geçiyorum. 3 senelik evliyim. 3 ay önce eşimle birlikte az vakit geçiriyoruz diye tartışmıştık. Futboldur, playstationdır, erkeklerle laklaktır. Bu tip basit şeylerdi. Sonra eşim eve daha fazla vakit ayırıcam dedi konu kapandı bitti.

Eşim geçen sene bana bir üniversite arkadaşından bahsetmişti. Çok iyi niyetli, ilginç bir kızmış ama herkes zorbalarmış çünkü safmış. Beni de dün gece şeytan mı ne dürttü, bu kız hakkında bir şey sordum. 3 ay önceki tartışmada 3-4 gün falan soğuk ve küs kalmıştık. Meğer eşime o küs olduğumuz günde üniversiteden bu kız arkadaşı ulaşmış. Önce mesajlaşmışlar sonra kız aramış. 4 yıldır konuşmuyorlarmış. Kız ona birisi bana evlenme teklifi etti sence ne yapayım diye fikir danışmış. Neden illa sana danışsın ki dedim. Galiba bana hisleri vardı da yokladı dedi. Eşime sen ne dedin dedim? Konuyu değiştirip evli olduğumu söyledim dedi. Ee sonra telefonu kapattın mı dedim? Yok. Kızın kariyeri hakkında yardıma ihtiyacı varmış. Eşim istersen online toplantı yapalım demiş. Sonra telefonu kapatmışlar. Kız da bir daha aramamış. Bunda bu kadar neye takıldın derseniz açıklayayım. Bana bu konuşmayı neden 3 ay sonra anlattı? Üstelik ben sormasam hiç söylemeyecekti? Birisinin sana hisleri olduğunu sezdiysen neden konuşmaya devam edersin? Bu arada karşı cinsle arkadaş olunmaz kafasında değilim. Evli bütün arkadaşlar toplanır güle oynaya sohbet ederiz. Hiç de umrumda olmaz çünkü herkes aynı masada her şey ortada olur. Küs olduğumuz dönemde birinin ilgisi hoşuna mı gitti yani? Ya ben abartıyor muyum hanımlar?
Abartılı veya değil kişiye göre değişir.
E siz de yapın sizden hoşlanan ex erkekler ile bir konuşun bakalım eş kişisi medeni şekilde rahatsa. Bence problem yok

Uyuduğu zaman telefonu bir karıştırın bakalım. Şüpheleriniz çıkacak mı?
Yeni olan şeyleri anlatayım. Karıştırmadım ama mesajlarını silmeden açar mısın beraber bakalım dedim. 4 sene önce değil 3 sene önce biz nişanlıyken buluşulmuş. Buluşma sebebi kızın kariyerine yardım etmekmiş yine. Mesajlarda kalp öpücük yoktu. Gülücük vardı bol bol. Kız mesajlardan birinde "seviyorum seni ya" demiş. Yani biri bir iyilik, komiklik yapar da seviyorum seni ya deriz ya, öyle. Kanka muhabbeti yok. Ama eşim ne zaman yardıma ihtiyacın olursa buradayım demiş. Bunlar 3 sene önceki yazışmalar. Sonra bu yıl mayıs ayında nasılsın naber tarzı kısa bir konuşma var. Sonra da kız hattan aramış. Kaç dakika konuştular bilemiyorum. Biri evlenme teklifi etti sence ne yapayım mevzusu konuşulmuş. O günden sonra mesaj da yok. Arama da yok. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Yeni olan şeyleri anlatayım. Karıştırmadım ama mesajlarını silmeden açar mısın beraber bakalım dedim. 4 sene önce değil 3 sene önce biz nişanlıyken buluşulmuş. Buluşma sebebi kızın kariyerine yardım etmekmiş yine. Mesajlarda kalp öpücük yoktu. Gülücük vardı bol bol. Kız mesajlardan birinde "seviyorum seni ya" demiş. Yani biri bir iyilik, komiklik yapar da seviyorum seni ya deriz ya, öyle. Kanka muhabbeti yok. Ama eşim ne zaman yardıma ihtiyacın olursa buradayım demiş. Bunlar 3 sene önceki yazışmalar. Sonra bu yıl mayıs ayında nasılsın naber tarzı kısa bir konuşma var. Sonra da kız hattan aramış. Kaç dakika konuştular bilemiyorum. Biri evlenme teklifi etti sence ne yapayım mevzusu konuşulmuş. O günden sonra mesaj da yok. Arama da yok. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Valla ben de şaşırdım kaldım.😯

Eşiniz, siz küs olduğunuz dönemde ondan hoşlandığına emin olduğu kişiyi aramış olmasın? Sonrasında ortaya çıkmasın diye biraz değiştirerek anlatmış olabilir.
Çünkü 4 yıl hiç konuşmayıp evlenme teklifi aldım ne yapıyım diye aramaz kimse. Birde tam konuşmadığınız zaman tesadüfe bak

Kim yazmış peki ilk bu mayıs ayında?
Naber nasılsın eşiniz mi kız mı?
3 sene önce kız başlatmış sohbetleri. Buluşma teklifi de kızdan gelmiş. Özledim seni ya buluşalım mı demiş. Eşim de gün önermiş. Çok üzüldüm. Bari sorduğumda normal anlatsaydı. Mayıs ayında da kız yazmış. Bir de eşim diyor ki bir şey yapmış olsam sence mesajları silmez miydim.

Merhaba iyi akşamlar hanımlar. Forumu bazen okurdum ama başıma kafa karıştırıcı bişey gelir de konu açarım diye düşünmemiştim. Neyse hemen konuya geçiyorum. 3 senelik evliyim. 3 ay önce eşimle birlikte az vakit geçiriyoruz diye tartışmıştık. Futboldur, playstationdır, erkeklerle laklaktır. Bu tip basit şeylerdi. Sonra eşim eve daha fazla vakit ayırıcam dedi konu kapandı bitti.

Eşim geçen sene bana bir üniversite arkadaşından bahsetmişti. Çok iyi niyetli, ilginç bir kızmış ama herkes zorbalarmış çünkü safmış. Beni de dün gece şeytan mı ne dürttü, bu kız hakkında bir şey sordum. 3 ay önceki tartışmada 3-4 gün falan soğuk ve küs kalmıştık. Meğer eşime o küs olduğumuz günde üniversiteden bu kız arkadaşı ulaşmış. Önce mesajlaşmışlar sonra kız aramış. 4 yıldır konuşmuyorlarmış. Kız ona birisi bana evlenme teklifi etti sence ne yapayım diye fikir danışmış. Neden illa sana danışsın ki dedim. Galiba bana hisleri vardı da yokladı dedi. Eşime sen ne dedin dedim? Konuyu değiştirip evli olduğumu söyledim dedi. Ee sonra telefonu kapattın mı dedim? Yok. Kızın kariyeri hakkında yardıma ihtiyacı varmış. Eşim istersen online toplantı yapalım demiş. Sonra telefonu kapatmışlar. Kız da bir daha aramamış. Bunda bu kadar neye takıldın derseniz açıklayayım. Bana bu konuşmayı neden 3 ay sonra anlattı? Üstelik ben sormasam hiç söylemeyecekti? Birisinin sana hisleri olduğunu sezdiysen neden konuşmaya devam edersin? Bu arada karşı cinsle arkadaş olunmaz kafasında değilim. Evli bütün arkadaşlar toplanır güle oynaya sohbet ederiz. Hiç de umrumda olmaz çünkü herkes aynı masada her şey ortada olur. Küs olduğumuz dönemde birinin ilgisi hoşuna mı gitti yani? Ya ben abartıyor muyum hanımlar?
Valla bana inandırıcı gelmedi. Eşiniz hem kızdan bahsediyor hemde tesadüf hiç konuşmazken küs olduğunuz sürede mesaj arası tutuyor kızın tesadüfe bak. Bence normalde de görüşüyorlar

Hiç abartmıyorsun. Ayrıca olaylar silsilesi eşinin anlattığı gibi degıldır emınım. Ama sen bı sessız kal kontrol et

Küs olduğunuz döneme denk gelmesi bana çok manidar geldi.

Bunu size anlatmaması konusunda birşey diyemem çünkü çok da anlatılacak bir konu değil. Ortada birsey yokken tatsızlık çıkacak birde gereksiz bir ayrıntı.

Doğru bir davranış değil fakat fındık kabuğunu dolduracak birşey de değil.

ÖZET:

KONU SAHİBİ, eşinin küs oldukları dönemde eski bir kadın arkadaşıyla görüştüğünü geç öğrenince, neden hemen anlatmadığını ve konuşmayı sürdürme nedenini sorgulayıp kafasının karıştığını belirtiyor.

Bakınız bu bir amme hizmetidir.
Ferasettir, emektir, örnek bir harekettir.
Tüm uzun konularda şöyle bir özet geçenimiz olsa sırtımız yere gelmez arkadaşlar 🧿

Kocana ulaşan kız mı acaba? Yoksa aranız bozukken kocan kendine eğlence mi aramış? Üstelik kızın kendisine ilgisine de biliyor.

Bir de üstünden 3 ay geçtikten sonra anlatması da değişik.

Kocan bir haltlar karıştırmış,
şimdi de kokusu çıkacak diye önden böyle bir hikaye uydurmuş olabilir mi?
Banada böyle geldi

Çooook basit bir yalan ben size söyleyeyim. Kız eski sevgilisi, tekrar bir yoklama almışlar işte. Kız yıllar sonra mesaj atıyor, her nasılsa sizin küs olduğunuz ana denk geliyor.
Keşke azıcık zeki olsalar da akılcı yalanlar dinlesek ya 😂 çok bayık bu erkekler

X