- 24 Haziran 2016
- 7.217
- 26.143
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Ama çok saçma şeylere takılıp adamı kirmissin haklı olsan kadın dayanışması olurdu ama yaptığın doğru değil ki küçük çocuk şımarıkligi. Hem hak veriyorsan bizi anlıyorsun demektir.Ya nasıl kadın dayanışması bu sabahtan beri demediğiniz kalmadı ki hak da veriyorum
Anlıyorum zaten gönlünü de aldım bir daha da yapmayacağımmAma çok saçma şeylere takılıp adamı kirmissin haklı olsan kadın dayanışması olurdu ama yaptığın doğru değil ki küçük çocuk şımarıkligi. Hem hak veriyorsan bizi anlıyorsun demektir.
Şşşşt aman haAdamın gönlünü almış. Adam burada kendisine hak veren onlarca kadın olduğunu bilse konu sahibini süründürürdü.Konu sahibi sen de tövbe ettim de arkadaşlar yakanı bıraksın
Hahahah hırsını alamamışsın bendenAy bu konu hala sürüyor mu
Neyse gelmişken şunu yazayım; kahve köşesi bence artık çok banal bişey. Her evde var, herkes kahve gurmesi. Sosyal medyada görüp görüp aynı tarzda dekore edilmiş, aynı evler yapıyor herkes. Yarın biri çıkar içki köşesi yapar hepiniz onu yapmaya çalışırsınız, öbür gün biri çıkar mıçma köşesi yapar yine hurraaa herkes aynısını yapar.
Evinde işlevsel kahve köşesi olan tek bir kişi tanıdım o da gerçekten kahve gurmesi bir adam. Barista ayarında kahve yapar profesyonel makineleriyle. Adamın hobisi kahve. Onun dışındakiler hep özenti.
Yüzde yz haksız olmanıza rağmen şok olmanıza da ben şok oldum. Pes.şok oluyorum
Niye hırsım olsun ki size karşı? Hayatımda bir yeriniz yok ki. Kendinizi dünyanın merkezinde görmenizin sonucu bu düşünce biçimi. Oysaki en son güzel güzel yazıp bitirmiştik mevzuyu. Hoşunuza gitmeyen bir şey yazılınca hemen hırsımızı alamamış oluyoruz.Hahahah hırsını alamamışsın bendenkahve makinası aldım ve koyacak yerim yoktu almam gerekiyordu böyle bir şey alınca da kahve köşesi oldu işte amaaan ya öfff valla pişman ettiniz
Benim yerim yoktu makineyi vs koyacak ondan yaptım başkanım ben ortada sayılır mıyım litfen sayılayımAy bu konu hala sürüyor mu
Neyse gelmişken şunu yazayım; kahve köşesi bence artık çok banal bişey. Her evde var, herkes kahve gurmesi. Sosyal medyada görüp görüp aynı tarzda dekore edilmiş, aynı evler yapıyor herkes. Yarın biri çıkar içki köşesi yapar hepiniz onu yapmaya çalışırsınız, öbür gün biri çıkar mıçma köşesi yapar yine hurraaa herkes aynısını yapar.
Evinde işlevsel kahve köşesi olan tek bir kişi tanıdım o da gerçekten kahve gurmesi bir adam. Barista ayarında kahve yapar profesyonel makineleriyle. Adamın hobisi kahve. Onun dışındakiler hep özenti.
Yanına airfryer da koyarsan olur yoksa saymamBenim yerim yoktu makineyi vs koyacak ondan yaptım başkanım ben ortada sayılır mıyım litfen sayılayım
O da var alt rafta tüh ben tam popüler kültür kölesiyim yav, gidem de Dubai çuklatı yiyemYanına airfryer da koyarsan olur yoksa saymam
Benim de yoktuuuuuBenim yerim yoktu makineyi vs koyacak ondan yaptım başkanım ben ortada sayılır mıyım litfen sayılayım
Afiyet olsun anam yarasın, süt koyma ama altaBenim de yoktuuuuu
Yok kendimi bir şey görmemin sonucu değil güzel güzel yazıp bitirdikten sonra hala gelip buraya gereksiz eleştiride bulunmanızın sonucu sevgilerNiye hırsım olsun ki size karşı? Hayatımda bir yeriniz yok ki. Kendinizi dünyanın merkezinde görmenizin sonucu bu düşünce biçimi. Oysaki en son güzel güzel yazıp bitirmiştik mevzuyu. Hoşunuza gitmeyen bir şey yazılınca hemen hırsımızı alamamış oluyoruz.
Süt mü? Asla!!!Afiyet olsun anam yarasın, süt koyma ama alta
Özür dilerim nau nauYüzde yz haksız olmanıza rağmen şok olmanıza da ben şok oldum. Pes.
Özür dilerim nau nau
Vallahi böyle olsa sevgilisine adam sevgi yumağına döner.Çok tatlısınız cidden sevgilinize de böyle olun