Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Metres!! Baban mezarindan kalkip senin suratina tükürür!! Yaziklar olsun.. yuva yikanin yuvasi olmaz. Metresin cocugu kim ne yapsin?!
Babam öleli 10 sene oldu. Babam öldüğünde annemle babam boşanmışlardı. Hepsi onun yüzünden zaten benimle hiç ilgilenmemiş onu hiç özlemiyorum

Ahh şu erkekler, ailesinin arkasında olmayacağını bildiği kadınları ne güzel kullanıyorlar.
Hesap soracak şöyle ağzını yüzünü dağıtacak bir baba abi olsaydı görürdüm ben sesini çıkarmazsan ev alırım tekliflerini.
Lütfetmiş bey efendi.
Bebeği aldır demeye vicdanım el vermiyor ama böyle bir adama da heba olmak?
Çok gençsin!

Geldi yine bak kardesim senin yüzünden ban yiyorum hadi git işine

İste siz kendinize istediginizi secin sozlukten.guzelleyip prensesim de deseniz gercekte 'tdk'ya gore siz bir metressiniz, cocugunuz ise evlilik disi bir cocuk olacak.kandirilmis degilsiniz , durumu ogrendiginiz halde bile bile hala ardiniza donup gitmediginiz, adami bosatmaya calisip kadin ve cocugun gunahina girdiginiz icin gene size uyan bir tanim var ama uygun dusmez bana dile getirmek.bende evli bir adamla zamaninda bilmeden birlikte oldum.ogrendigim gun tum iletisimi kestim.sizle bizim aramizdaki farki anladiniz mi? Asla masum degilsiniz!! Kucuk 2 cocuga acimayan siz ve o les adama aciyacak degiliz.hakettiginiz neyse onu yasayaksiniz.nsil bu kadar gerceklikten kopuyorsunuz aklim almiyor. Kendinizi kandirmaya aynen devam...

Seni dilber ile kıyaslamadık, sen eğitim alan bir bireysin koca üniversitede yiğit bekar düzgün bir erkek yoksa onlar utansın suç asla sende değil aşk bu

Evet çok yalnızım. Annemden başka kimsem yok. Bir kardeşim yok . Babam bana hiç babalık yapmadı bütün suç onun.10 sene önce öldü o zaman da çocuktum. Onunla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum

Metres!! Baban mezarindan kalkip senin suratina tükürür!! Yaziklar olsun.. yuva yikanin yuvasi olmaz. Metresin cocugu kim ne yapsin?!
Bahar dizisindeki Rengin karakteri geldi aklıma göz yaşım pıt

Korunmayı bile beceremeyen bir gerizekalıya neden aşık oldunuz?

O’na mı yoksa parasına mı aşık oldunuz?

Adamın zengin olduğunu söylemişsiniz ve adam sizden evli olduğunu gizlememiş, karısını boşamayacağını size söylemiş.
Bunları bile bile herifle birlikte olmuşsun ve şimdi kapatması olacaksın.
Heeee, ben metres değilim deme. Adam sana aldır demiş, para avcısı sen aldırmam demişsin. Bakmış yüzsüzlük diz boyu, senden kurtulacağı yok, bari ev alayım orada sessiz sedasız otur gıkını çıkarma demiş.
Bu metresliğin alâsı değil de ne?

Evet çok yalnızım. Annemden başka kimsem yok. Bir kardeşim yok . Babam bana hiç babalık yapmadı bütün suç onun.10 sene önce öldü o zaman da çocuktum. Onunla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum
Eceli ile adam öldü ise burda adamın günahı ne ölmüşün arkasından konuşmayalım yazık
Rüyalarına girip git şu evli yakışıklı adamla yat demedi ise adamlık bir durum yok gibi geldi bana

Bu kadar insan sana akıl verirken her şeyin suçunu babana atman yanlış olur,
Yaşın küçük idrakinde değilsin senin sevgilim dediğin adamın aslında ne kadar şer***** olduğunu belirtmek için yazdım arkanda kimsenin olmadığını.
Sevgilin sütten çıkmış ak kaşık mı?
Ve sen ne yazık ki aile durumun bu olaylara zemin hazırlasa da ne yapayım deyip kapatma olmayı kabul mü edeceksin?
Silkelen kendine gel,
Firdevs Yöreoğlu diliyle APTAL! LIK etme.

e hazır eli değmişken senle de evlenseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…