- 22 Temmuz 2017
- 44.476
- 131.967
- 598
- Konu Sahibi justdefneee
-
Yalan ya, adamı gebe kalıp elinde tutmak istemiş. Adam karımı boşamam deyince tutuştu belli.Bu prezervatif yırtılması da bi bana denk gelmedi yav.
Süper fikirBu başlığın paralel evreni var bir de "Kocamın beni aldattigindan şüpheleniyorum" başlıklarıkonu sahiplerini bir araya getirmeyi teklif ediyorum
Bi konuda daha yazmıştım: evli adamlar yurt dışında yaşayıp şikayet eden Türkler gibilerdir, şikayet edip sızlanırlar, orası cennet derler ama asla kurulu düzenlerini bozmazlar.Yalan ya, adamı gebe kalıp elinde tutmak istemiş. Adam karımı boşamam deyince tutuştu belli.
Kanal7 dizisinde kötü karakter ay yani çok aşık karakter prezervatif paketlerini iğneliyordu aşk meyveleri olsun diyeBu prezervatif yırtılması da bi bana denk gelmedi yav.
Ramazan başına vurmuş ama illa bir bebe olacak mühim sevişmek :)Doymadin sen de ayni konuyu milyon defa acmaya. Trolle bakalim forumu ergen kardesim, cok komik
Jshsjksjw. Çocuk istediğimde kocam istememeye devam ederse denensinKanal7 dizisinde kötü karakter ay yani çok aşık karakter prezervatif paketlerini iğneliyordu aşk meyveleri olsun diye
Bunlar hep iyi niyetli girişimlerJshsjksjw. Çocuk istediğimde kocam istememeye devam ederse denensin
Sen yırttın de mi kız, doğru söyle.Çok sarhoştum prezervatif yırtılmış farkında bile değildik o an
Avut bakalım kendini eve gittiğinde karıcım diye ağzının suyu akmıyorsa biz de neyiz. Sana zaten çocuğu aldır demiş ayak bağı olma diyeZaten onun içinde iyi olan boşanması onu sevmeyen istemeyen bir adamla çocuğu için evli mi kalıcak
Allah bilir kıza ne yalanlar söyledi. Karımı sevmiyorum, kardeş gibiyiz bla bla bla.Bi konuda daha yazmıştım: evli adamlar yurt dışında yaşayıp şikayet eden Türkler gibilerdir, şikayet edip sızlanırlar, orası cennet derler ama asla kurulu düzenlerini bozmazlar.
Ama şimdi bak adam sadakatsiz dizisindeki volkan gibi ikisini de seviyorAvut bakalım kendini eve gittiğinde karıcım diye ağzının suyu akmıyorsa biz de neyiz. Sana zaten çocuğu aldır demiş ayak bağı olma diye
He he aynen öyle. Çocukları da ailesinin zoruyla yapmış. Hep gelip başında bekliyorlarmış hadi seviş diye. Çok üzücü bir hayat hikayesi.Ailesinin bulduğu kızla evlenmiş işte aşk evliliği değil mantık evliliği yapmışlar. Ailesi çok zengin onlara karşı da gelemiyor . Ailesi yaşayana kadar o kadınla evli kalmak zorunda
Zaten iki yavrusu da gökten ve ağaç kavuğundan geldi , sevişmeden asla ten tene temas olmadan .. karısı ile ceket atıp hamile kalmış da olabilir bilemedimAllah bilir kıza ne yalanlar söyledi. Karımı sevmiyorum, kardeş gibiyiz bla bla bla.
Oysa kendi koynundan çıkınca, karısının koynuna koştu adam.
Adamın ailesi ölünce bunu alacak, öyle deme.He he aynen öyle. Çocukları da ailesinin zoruyla yapmış. Hep gelip başında bekliyorlarmış hadi seviş diye. Çok üzücü bir hayat hikayesi.
O kadın biraz bu herifi umursamasın, şıkır şıkır giyinip atsın kendini dışarı bak nasıl fır dönüyor etrafında.Allah bilir kıza ne yalanlar söyledi. Karımı sevmiyorum, kardeş gibiyiz bla bla bla.
Oysa kendi koynundan çıkınca, karısının koynuna koştu adam.
Ya zaten hep öyle oluyor biliyor musun? Hep aileleri kız bulmuş oluyor hep sevmeden evleniyorlar, çocukları da kesin sarhoşken yapmışlardır sen gibi.Ailesinin bulduğu kızla evlenmiş işte aşk evliliği değil mantık evliliği yapmışlar. Ailesi çok zengin onlara karşı da gelemiyor . Ailesi yaşayana kadar o kadınla evli kalmak zorunda
Yok ya, WC’den gebe kalmıştır karısı, daha olası geldi bana.Zaten iki yavrusu da gökten ve ağaç kavuğundan geldi , sevişmeden asla ten tene temas olmadan .. karısı ile ceket atıp hamile kalmış da olabilir bilemedim
Zaten yapıyodur kadın, mümkün mü o kadar paranın içinde paspal pespaye gezeceksin. Biliyodur da belki, arada çapkınlıklarına göz yumuyordur.O kadın biraz bu herifi umursamasın, şıkır şıkır giyinip atsın kendini dışarı bak nasıl fır dönüyor etrafında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?