Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Yalan ya, adamı gebe kalıp elinde tutmak istemiş. Adam karımı boşamam deyince tutuştu belli.
Bi konuda daha yazmıştım: evli adamlar yurt dışında yaşayıp şikayet eden Türkler gibilerdir, şikayet edip sızlanırlar, orası cennet derler ama asla kurulu düzenlerini bozmazlar.

Kız sen yan figürsün ya haysiyetsiz adamın hayatında esasss kadın Haseki sultan kol gibi nikahlı karısı hiç dokunmuyor mu gururuna.. bir erkeğin tek eşi olmak varken yan sanayi kapı kolu gibisin. Sırf bu yüzden bile şutlaman lazım şu herifi , her kadın kendi hikayesinde bas rol olmayı hak eder

Zaten onun içinde iyi olan boşanması onu sevmeyen istemeyen bir adamla çocuğu için evli mi kalıcak
Avut bakalım kendini eve gittiğinde karıcım diye ağzının suyu akmıyorsa biz de neyiz. Sana zaten çocuğu aldır demiş ayak bağı olma diye

Bi konuda daha yazmıştım: evli adamlar yurt dışında yaşayıp şikayet eden Türkler gibilerdir, şikayet edip sızlanırlar, orası cennet derler ama asla kurulu düzenlerini bozmazlar.
Allah bilir kıza ne yalanlar söyledi. Karımı sevmiyorum, kardeş gibiyiz bla bla bla.
Oysa kendi koynundan çıkınca, karısının koynuna koştu adam.

Ailesinin bulduğu kızla evlenmiş işte aşk evliliği değil mantık evliliği yapmışlar. Ailesi çok zengin onlara karşı da gelemiyor . Ailesi yaşayana kadar o kadınla evli kalmak zorunda
He he aynen öyle. Çocukları da ailesinin zoruyla yapmış. Hep gelip başında bekliyorlarmış hadi seviş diye. Çok üzücü bir hayat hikayesi.

Allah bilir kıza ne yalanlar söyledi. Karımı sevmiyorum, kardeş gibiyiz bla bla bla.
Zaten iki yavrusu da gökten ve ağaç kavuğundan geldi , sevişmeden asla ten tene temas olmadan .. karısı ile ceket atıp hamile kalmış da olabilir bilemedim

He he aynen öyle. Çocukları da ailesinin zoruyla yapmış. Hep gelip başında bekliyorlarmış hadi seviş diye. Çok üzücü bir hayat hikayesi.
Adamın ailesi ölünce bunu alacak, öyle deme.
O zamana kadar doğuracağı sabi en az 20 yaşına gelir.

O kadın biraz bu herifi umursamasın, şıkır şıkır giyinip atsın kendini dışarı bak nasıl fır dönüyor etrafında.

Ailesinin bulduğu kızla evlenmiş işte aşk evliliği değil mantık evliliği yapmışlar. Ailesi çok zengin onlara karşı da gelemiyor . Ailesi yaşayana kadar o kadınla evli kalmak zorunda
Ya zaten hep öyle oluyor biliyor musun? Hep aileleri kız bulmuş oluyor hep sevmeden evleniyorlar, çocukları da kesin sarhoşken yapmışlardır sen gibi.

Zaten iki yavrusu da gökten ve ağaç kavuğundan geldi , sevişmeden asla ten tene temas olmadan .. karısı ile ceket atıp hamile kalmış da olabilir bilemedim
Yok ya, WC’den gebe kalmıştır karısı, daha olası geldi bana.

O kadın biraz bu herifi umursamasın, şıkır şıkır giyinip atsın kendini dışarı bak nasıl fır dönüyor etrafında.
Zaten yapıyodur kadın, mümkün mü o kadar paranın içinde paspal pespaye gezeceksin. Biliyodur da belki, arada çapkınlıklarına göz yumuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…