SevgiliminEvlilik Teklifi

Saka gibisiniz. Bir de kim hakli diye soruyorsunuz. Pes. Eilik teklifini bu sekilde emrivakiye yoneltmek de ayri bir konu. Insan icinden nasil geliyorsa oyle yapmali.

Altı üstü evlenip ureyeceksiniz.
Çok abartmiyor musunuz binlerce yıldir tüm canlılar ciftlesiyor bunu resmi zemine oturtacaksiniz işte .
Benimle evlenir misin diyecek evet diyeceksin padişah kızı değilsin, Peri kizi değilsin
Ne gerek var o kadar gösterise

Niyeyse evlilik teklifi bana çok saçma geliyo.zaten evlilik niyetiyle görüştüğün insansa kabul edeceğin belli.hele sizinki baya saçma olmuş.

Benim eşim bir avm nin marketinden çıkarken, sen benle evlensene yaa demişti, romantiklikte çığır açmıştı. Hey gidi günler hey

Ayy böyle birsey olacak o gelene kadar kutunun başında beklerim ama yinede açmam.
Hadi actin diyelim. Niye soyledin be güzelim. Bak ögrenmissin. Söyle o güne bi süslenip püslenseydin. Kendini hazırlasaydın. Garipcikte teklifini yapsaydı. Mutlu mesut olsaydınız.
Şimdi böyle tartışma falan oldu mu hiç ? Bu adam simdi sana nasıl evlilik teklifi etsin. Elinle bozmussun. Suprizi kacti etmesin bari bi sure sonra supriz yapsin yeniden

Bütun sureci yonet bide utanmadan istedgm gbi olmadi de..insanda biraz mide olur ya nasl kabul edebliyo iciniz boyle seylerde adamlari yonlendrmeyi anlamiyorum..birakin adam icinden ne geliyosa onu yapsin goŕun sizin icin neler dusundugunu insani zorla bana sunu yapsn diye yonlendrmek nasl bi kafa..bide her kadnin boyle nazi olmaz mi demis..hayir olmaz gormemis prenseslerin olur sadece..adi da naz degildir.Allah sabir versn cocuga..

Bu ne kapris böyle hem açma demiş acmissin hemde üstüne azar sevgilin sana tavır yapsa yeri

Bayağı saçmalamışsın. Adamın dediğini yapmaz, işini tamamlatmazsan böyle kitap içinde teklif mi olur diye bağrınmayacaksın. Kendin batırmışsın her şeyi, kusura bakma. Artık " bana da ede ede yazıyla uzaktan evlenme teklif etti" diye gezersin artık, ne diyim.

Ayy vallahi çocuğun yerine koydum da kendimi şöyle bir titredim. Ben onun yerinde olsam vazgeçerdim evlilik teklifinden. Sana paketi açma demiş, açmışsın. Açmakla kalmamış bir de kurcalamışsın. Sürprizi mahvetmekle de kalmamışsın bir de zeytinyağı gibi üste çıkmışsın. Allah sabır versin adamcağıza.

valla siz evlenirseniz sen bu çocuğu çok darlarsın bu gereksiz alınganlıklarınla. çocuk burda olsa "emin misin evlenmeye?" diye sorardım. hem sürprizi boz, hem üstüne dırdır et -ki çocuk evlenme teklif etmek için 40 tane hazırlık yapmış!- nerde o kadir kıymet bilen insanlar?

Şimdi sen burada kim haklı çözemedin mi?? Kaç yaşındasın?? Yok yani çocuk gibisin...

Çocuğun sürprizini bozmuşsun resmen, dokunmasaydın belki farklı bir anlamı olacaktı şimdi hiç bir anlamı kalmamış tabiki...

Sevgilin haklı sen haksızsın...

Ben o çocuğun yerinde olsam hiç bir şey hak etmiyorsun deyip evlilik teklifi falan da yapmazdım...

Adam senden koşarak uzaklaşsa yeridir. Allah sabır versin adamcağıza.

Benim sevgilim böyle bişey yapsaydı ve bana açma deseydi, ben açıp bu Nasıl bişey diye sitem etmemle benden ayrılması bir olurdu. Seni seven birini bulmuşsun abartma istersen, Prenses değiliz ki bulutların üstünde evlenme teklifi alalım.

Kusura bakma ama ben sevgilin olsam bu tavrindna sonra seni terk etmistim.
Adam basarili olabilsin yada olamasin, sonuc olarak dusunmesi cabalamasi bile cok guzel birsey
Dusunsene senin icin. Senin icin ugrasmis cabalamis. Sende acmasaydin onceden. Onun sana kizmasi gerek.

Bence bastan sonra sen haksizsi ki fazla birseyde anlamadim zaten anlatimindan.

Oyle teklif etmis boyle teklif etmis ne onemi var onemli olan degisik seyler dusunup emek sarf etmesi.

Benim esim webcamle konuşurken kagida yazip kamera tutmasi bile beni mutlu etmisti.
O kagit hala duruyor hatta...
Biraz kanaatkar olmak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…