Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Ben erkek olucam benim sevgilim süprizimin içine edecek üstüne beni azarlayacak ona yüzüğün fotosunu gönderip anca rüyanda görürsün yazar terkederdim böyle memnuniyetsiz birini net.
Duyduğum en itici kapris listesinde ilk üçü zorlarsın diyeyim , var gerisini sen düşün .
Bence zorlamadan girer listeye.
Eşime anlattım olayı, böyle bir şey yapsaydım ne olurdu diye, vazgeçerdim evlilikten bırakır giderdim muhtemelen dedi ki galiba yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım. Kız hala aralarının düzeldiğini anlattığı mesajda bile kaprise devam ediyor. Elemanda peygamber sabrı mı var? 6 yıldır kör kütük aşık da gözü hiçbir şeyi görmüyor mu? Kız gerçekten premses mi? Evlendikten sonra beyefendinin gözü açılır mı? Bilmiyorum artık.
Şu bdv bölümünde ek bi bölüm açmalılar. Bi derdim var sananlar diyeKızlar merhaba, bir konu kafamı kurcalıyor sizce çok mu abartıyorum bir yardımcı olur musunuz...
Sevgilimle epey yıldır uzak şehirlerde yaşıyoruz, bugünlerde de benim doğum günüm var.Sürekli evlilik tektaş pırlanta yüzük modellerinden konuşuyoruz,bana fotolar atıyor şunu beğendim vs vs...Evlilik teklifini düşünüyor anlayacağınız.
Konuyu dağıtmayım o da benim doğumgünüm için yanıma geliyor bir yandan da hediye hazırlıyordu. Hediye hakkında hep onu sıkıştırmayı seven biriyim, o da biraz ağzından kaçırdı kitap tarzı bir hediye olduğunu. Şehirler farklı olduğu için kitabın basılma süresini bilemediğinden adres olarak benim adresimi vermiş.Buraya kadar sorun yok...
Kitap sana gelince sakın açma diye defalarca uyardı. Ben yanına gelince açmanı istiyorum diyip durdu. Ben de kitap gelince dayanamadım açtım, çizimli komik ve romantik bir kitap hazırlamış kendi uğraşmış belli,beğendim. Ancak son sayfasını okumamla hayatımın şokunu yaşadım,evlilik teklifi vardı son sayfada. Şimdi ona çok kızgınım, geleceği gün böyle bir hediye böyle mi verilir diye bir sürü kavga ettik, neden elinle kendin vermiyorsun tam teklif edeceğin zaman diyip duruyorum.Otelde yer ayırtcam falan diyordu,sanırım orada teklifi yapacaktı aslında.Benim için 12 saatlik yoldan gelip giderken epey kızdım ona. O da kendini savunuyor,açma demiştim sana o kitabı hep bakınca anlamı olsun diye öyle hazırladım diyip duruyor...Senin için en iyi siteyi araştırıp orada çizim yaptım diyor, eline illa ulaşsın diye bu yolu seçtim diyor. Aslında yüzüğümü bile aldı modelini de çok beğendim biliyorum... Sizce kim haklı uzun olduysa kusura bakmayın...
kesinlikle sen haksızsın kusura bakma ama eliyle hazırlamış uğraşmış ne kadar güzel bir hediye çok anlamlı birşey hazırlamış ve sen mahvetmişsin üste çık birde çocuğu suça boğ yaptığını da beğen hatta valla çok düşüncesisin yaptığını Nasıl düzelteceksin çok merak ettim ilerde evlenince de kocanın yaptığını bozduğunu hiç unutmazsın kaç kız teklif almıyor farkında mısınKızlar merhaba, bir konu kafamı kurcalıyor sizce çok mu abartıyorum bir yardımcı olur musunuz...
Sevgilimle epey yıldır uzak şehirlerde yaşıyoruz, bugünlerde de benim doğum günüm var.Sürekli evlilik tektaş pırlanta yüzük modellerinden konuşuyoruz,bana fotolar atıyor şunu beğendim vs vs...Evlilik teklifini düşünüyor anlayacağınız.
Konuyu dağıtmayım o da benim doğumgünüm için yanıma geliyor bir yandan da hediye hazırlıyordu. Hediye hakkında hep onu sıkıştırmayı seven biriyim, o da biraz ağzından kaçırdı kitap tarzı bir hediye olduğunu. Şehirler farklı olduğu için kitabın basılma süresini bilemediğinden adres olarak benim adresimi vermiş.Buraya kadar sorun yok...
Kitap sana gelince sakın açma diye defalarca uyardı. Ben yanına gelince açmanı istiyorum diyip durdu. Ben de kitap gelince dayanamadım açtım, çizimli komik ve romantik bir kitap hazırlamış kendi uğraşmış belli,beğendim. Ancak son sayfasını okumamla hayatımın şokunu yaşadım,evlilik teklifi vardı son sayfada. Şimdi ona çok kızgınım, geleceği gün böyle bir hediye böyle mi verilir diye bir sürü kavga ettik, neden elinle kendin vermiyorsun tam teklif edeceğin zaman diyip duruyorum.Otelde yer ayırtcam falan diyordu,sanırım orada teklifi yapacaktı aslında.Benim için 12 saatlik yoldan gelip giderken epey kızdım ona. O da kendini savunuyor,açma demiştim sana o kitabı hep bakınca anlamı olsun diye öyle hazırladım diyip duruyor...Senin için en iyi siteyi araştırıp orada çizim yaptım diyor, eline illa ulaşsın diye bu yolu seçtim diyor. Aslında yüzüğümü bile aldı modelini de çok beğendim biliyorum... Sizce kim haklı uzun olduysa kusura bakmayın...
Arkadaşlar bu ne karı ne? Napıyorsunuz yahu? Köpekbalığı esprisi iyiydi ama :)