• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SevgiliminEvlilik Teklifi

Siz baya bulmuş da bunuyorsunuz. Benim ayıcık baya baya sevgililer gününde evlenme teklif etmişti, üstelik nasıl edeceğini bile düşünmemiş. Yüzük cebinde bunu düşünürken cebinden çıkmıuş da ayağıma batınca fark ettim :KK70:
İnceden bir düşüncesizlik var tabi, hangimiz hediye evimize yollansa ve açma dese açmadan durabiliriz ki :KK53: ama çok büyütülecek bişey yok, düşünmüş yapmış işte, cebinden düşeydi daha mı iyiydi :KK45:

Sana konulacak teşhis tıp literatüründe varmi..? ;
- sana sakın açma yanımda acacaksin diyor
- otelde organizasyon yapıyor
- el emegi bir jest hazırlıyor
Ve sen hediye böylemi verilir kendin niye vermedin diye kavga çıkarıyorsun:duduk: Psikolojin mi bozuk bilemiyorum hasta olabilirsin diye birseyde diyemiyorum ama adama çok yazık olucak

Entresan aman diyim zaten yapamıyor,hep diyor ki o şehirde ailen bilmesin dediğin için sıkıntılar çıkıyor aklıma gelen fikirleri yapamıyorum diyor... Evlensek aynı evde olsa rahat bir otam olsa elimden geleni fazlasıyla yaparım diyor, ama sadece diyor işte...

Caninfistigi canım korkutmayın beni gerçi onun kalbini alırım o beni seviyor ben de onu ama işte... Kız milletiyiz diye biraz nazlı mı oluyoruz nedir anlamadım yaptığım yanlıştı belki de... Hala içimden dürtüyor bir his, diyor ki adam vermesi gereken şeyi gitti kargoyla gönderdi önceden vaktinde vermeliydi tam o gününde... Offf
Hala uzattığının farkında mısın?hala diyorsun ki kargoyla yollamış vs..sen böyle devam edecek olursa bir süre sonra alacak bir gönül bulamayacaksın

kızlar benimki biraz odun süpriz konusunda... Kaç yıl geçti hala yanyana gelip bir süpriz beceremez. Yapım bu diyip duruyor, süpriz dışında herşey belli ama eve gelir arar konuşuruz saatlerce,evlilik planları yapar dururuz... İsteme işinin vaktine düğün vaktine kadar konuştuk aslında,hatta bunu günlük konuşuyoruz. sizin de yorumlarınızla gitgide kendimi haksız görmeye başladım,objektif yorumlarınız için sağolun.
Kac tane erkek karşısindakine çaktırmadan süpriz yapabilirki.
Biz kadinlarin suprizi onceden sezmemesi mumkunmu:)esimle 9 yildir evliyiz cok romantiktir.suprizler yapar bir çoğunu önceden sezer çaktırmamaya çalışırim.mutlu olurum bundan o da mutlu olur.
Şimdi her sürprizi başına kaksam,birsey beceremiyorsun be adam hepsini onceden çakiyorum,aldigin şeyler zevkime hitap etmiyor.bir iki kullanip kurtulmak istiyorum desem olurmu?
Onun suprizlerini begenmiyorsan sen yap süpriz bu da bir seçenek.hep romantik suprizli taraf erkek olmamali..

Adam, evlilik teklif edeceğim,sürprizimde eline kesin ulaşsın,gecikmesin mantığıyla size göndermiş ve eklemiş "açma paketi,ben yanındayken açmanı istiyorum" diye,sizde tamam demişsiniz ama paketi bir güzel açıp sürprizi bozmuşsunuz.
Açma dediyse açmasaydınız,paketi gönderip aç dese,kendi gelmese ,sizde diyin böyle evlilik teklifi mi olur diye amenna ama burada yüzde yüz hata sizde kusura bakmayın.
Sizide anlıyorum,gönül ister ki çaktırmadan yapsınlar birşey yapacaklarsa ama olmuyor,erkeklerin geneli böyle,herşey garanti olsun,reddedilmeyeyim,hediyem de garanti olsun beğensin kesin,diye düşünmüş olacak ki,yüzük seçimini dahi beraber yapmışsınız. Buda demek oluyor ki zaten aleniymiş teklif olacağı,siz boşuna sorun çıkarıyorsunuz.

bu karılardaki süpriz merakını ben anlamıyorum. napsın adam iki eli bağlı denize atlasın, köpekbalığını yumruklarıyla öldürsün, yuttuğu inci kabuğunu karnını deşerek çıkarsın içinden de tek taşı bulup size mi versin? napsın bu adamlar?

Ben evlilik teklifi daha almadım.
Bak aklıma geldi şimdi moralim bozuldu :işsiz:
Neyse dugune kadar zamanı var nisanlimin :tokat:
Çocuğun sürprizini bozmuşsun aslında gayet güzel bir teklif :cool:

bu karılardaki süpriz merakını ben anlamıyorum. napsın adam iki eli bağlı denize atlasın, köpekbalığını yumruklarıyla öldürsün, yuttuğu inci kabuğunu karnını deşerek çıkarsın içinden de tek taşı bulup size mi versin? napsın bu adamlar?
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Elif kardeşim, 'açma' demiş sana! 'Açma' demek, ne demek?

Hem sürprizi bozmuşsunuz, hem üste çıkıyorsunuz.

Sevgilin sonuna kadar haklı.

Ben yanlış mı anladım acaba? Farklı şehirlerdesiniz. Kitap size geldi. Açtınız. Sevgilin daha sonra senin yaşadığın şehire geldi. İlk gördüğün anda böyle salak saçma laf edeceğine evet deseydin o güzellik yine yok olmazdı. Dalga geçiyosun bence böyle bi saçmalık olamaz

kesin dalga geçiyor bu bizimle :KK59:

Arkadaşlar bu ne karı ne? Napıyorsunuz yahu? Köpekbalığı esprisi iyiydi ama :)

Back