• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SevgiliminEvlilik Teklifi

Ne de itici bir kısssz:KK51:böyle huyunla seni seveni bulmuşun öp başına koy. Ben erkek olsam seni oracıkta terkederdim. Beni bile darladin çocuğa Allâh sabır versin.:kahve:

Benim bir arkadaşıma inanılmaz benziyorsunuz.
O da böyle evlilik sürecini kendi yürütmüştü. X yerde olacağız şu yüzüğü takacaksın, şu ölçüm falan diye. Bana çok absürt gelmişti. Evlenme teklifi geleceğini bile bile hazırlanıp gitmek, gelecek yüzüğü bile bile almak falan nasıl kafalar. Evlenme teklifi cidden sürprizse taraflardan birinin haberi yoksa anlamlı.
Siz o sürprizi kitabı açarak değil de yüzüğün fotoğraflarını isteyerek bozmuşsunuz zaten.
Otelde ve şu yüzükle teklif edecek diye bekliyorsunuz da kitabın son sayfasına bozuk atıyorsunuz, çok çok saçma.
Geçen gittiğim bir barda öyle baya eğlendik bir çiftle. Çiftin masası bir tek gül yaprağıyla dolu, sadece o masada koca şamdan var ve ne tesadüf gelen kız cart renkli inanılmaz dikkat çeken bir elbiseyle teşrif etti. Hani bir bakışta anlamamak mümkün değil kızın haberi var muhtemelen o istedi o mekanı falan. Neyse çocuk klişe cümlelerle evlenme teklifi etti kız numaradan ağladı biz bayıldık gülmekten. Ne gerek var ki o kadar parodiye? Yan illa herkesin baktığı aşırı tekliflere, özenilmiş sürprizlere mi gerek var?
Kusura bakmayın ama böyle çaba verilmiş ama iki tarafında beklediği teklifler duygusuz bir piyesten öte gitmiyor.
Komple hatalısınız.
İlk hatanız adamı gerizekalı bellemiş gibi hediyelerine bile karışıp aldığı yüzüğe kadar karışmanız. Alınan hediyeyi göstertmeniz. Ben eşimin bana istediği hediyeyi almasını tercih ederim kendi hediyemi seçmektense. Asla sevmediğim bir şeyi alsın ama zögür iradesiyle beni düşünerek alsın. Ne saçma şey fotoğraf istemek asla böyle bir saçmalık yapmadım yapmayım da yani.
İkinci hatanız da evlenme teklifi edeceği kabak gibi belliyken o kitabı açmanız. Ki üstelik eş adayınıza verdiğiniz sözü tutmananız ayrı bir falso direkt güven zedeleyeci bir şey.
Üçüncüsü de zaten tekliflikten çıkıp tiyatroya dönen bir şeye fazla anlam yükleyip durduk yere arıza çıkarmanız.
Her şey beliyken bu trip ne? Çok saçma
Evlenme olgunluğunda değilsiniz.

Kızlar merhaba, bir konu kafamı kurcalıyor sizce çok mu abartıyorum bir yardımcı olur musunuz...
Sevgilimle epey yıldır uzak şehirlerde yaşıyoruz, bugünlerde de benim doğum günüm var.Sürekli evlilik tektaş pırlanta yüzük modellerinden konuşuyoruz,bana fotolar atıyor şunu beğendim vs vs...Evlilik teklifini düşünüyor anlayacağınız.
Konuyu dağıtmayım o da benim doğumgünüm için yanıma geliyor bir yandan da hediye hazırlıyordu. Hediye hakkında hep onu sıkıştırmayı seven biriyim, o da biraz ağzından kaçırdı kitap tarzı bir hediye olduğunu. Şehirler farklı olduğu için kitabın basılma süresini bilemediğinden adres olarak benim adresimi vermiş.Buraya kadar sorun yok...
Kitap sana gelince sakın açma diye defalarca uyardı. Ben yanına gelince açmanı istiyorum diyip durdu. Ben de kitap gelince dayanamadım açtım, çizimli komik ve romantik bir kitap hazırlamış kendi uğraşmış belli,beğendim. Ancak son sayfasını okumamla hayatımın şokunu yaşadım,evlilik teklifi vardı son sayfada. Şimdi ona çok kızgınım, geleceği gün böyle bir hediye böyle mi verilir diye bir sürü kavga ettik, neden elinle kendin vermiyorsun tam teklif edeceğin zaman diyip duruyorum.Otelde yer ayırtcam falan diyordu,sanırım orada teklifi yapacaktı aslında.Benim için 12 saatlik yoldan gelip giderken epey kızdım ona. O da kendini savunuyor,açma demiştim sana o kitabı hep bakınca anlamı olsun diye öyle hazırladım diyip duruyor...Senin için en iyi siteyi araştırıp orada çizim yaptım diyor, eline illa ulaşsın diye bu yolu seçtim diyor. Aslında yüzüğümü bile aldı modelini de çok beğendim biliyorum... Sizce kim haklı uzun olduysa kusura bakmayın...
Çocuğun sürprizini bozmussunuz ya birde üstüne resmen azar yapıyorsunuz? Üzüldüm......

Kızlar merhaba, bir konu kafamı kurcalıyor sizce çok mu abartıyorum bir yardımcı olur musunuz...
Sevgilimle epey yıldır uzak şehirlerde yaşıyoruz, bugünlerde de benim doğum günüm var.Sürekli evlilik tektaş pırlanta yüzük modellerinden konuşuyoruz,bana fotolar atıyor şunu beğendim vs vs...Evlilik teklifini düşünüyor anlayacağınız.
Konuyu dağıtmayım o da benim doğumgünüm için yanıma geliyor bir yandan da hediye hazırlıyordu. Hediye hakkında hep onu sıkıştırmayı seven biriyim, o da biraz ağzından kaçırdı kitap tarzı bir hediye olduğunu. Şehirler farklı olduğu için kitabın basılma süresini bilemediğinden adres olarak benim adresimi vermiş.Buraya kadar sorun yok...
Kitap sana gelince sakın açma diye defalarca uyardı. Ben yanına gelince açmanı istiyorum diyip durdu. Ben de kitap gelince dayanamadım açtım, çizimli komik ve romantik bir kitap hazırlamış kendi uğraşmış belli,beğendim. Ancak son sayfasını okumamla hayatımın şokunu yaşadım,evlilik teklifi vardı son sayfada. Şimdi ona çok kızgınım, geleceği gün böyle bir hediye böyle mi verilir diye bir sürü kavga ettik, neden elinle kendin vermiyorsun tam teklif edeceğin zaman diyip duruyorum.Otelde yer ayırtcam falan diyordu,sanırım orada teklifi yapacaktı aslında.Benim için 12 saatlik yoldan gelip giderken epey kızdım ona. O da kendini savunuyor,açma demiştim sana o kitabı hep bakınca anlamı olsun diye öyle hazırladım diyip duruyor...Senin için en iyi siteyi araştırıp orada çizim yaptım diyor, eline illa ulaşsın diye bu yolu seçtim diyor. Aslında yüzüğümü bile aldı modelini de çok beğendim biliyorum... Sizce kim haklı uzun olduysa kusura bakmayın...
ayy şaka mısın
erkek arkadasın haklı kesınlıkle
yuzuk var hedıye var hedıye kesın net ulassın dıye sana yollatmıs sorun tam olarak nerde bılemedım ben

tahminden çok gene otelde olsun, masada en azından güller olsun belki adıma bir şarkı istemiş olsun orada da kitabı bana tam teklif edeceği an versin istemiştim. Kitabı baştan alınca moralim bozuldu, yoksa o otele yer ayırttığını bana diyordu zaten... Ufak bir yer olduğu için imkanlar bunlar aslında, bu sefer biraz abarttım sizin yorumlarınızdan anlıyorum
bence söyle bisey yapabilirsin, en basa sarin sen o kitabi hic acmamis gibi ol. Sevgilinede söyle istedigin gibi olsun en bastan alalim hepsini diye, en azindan öyle gönlünü alirsin. Onunda hevesi kursaginda kalmasin. Inan senin bekledigin gibi olsa asil ozaman bi anlami kalmazdi saten beklentindi sonucta.

Tabi ki sevgiliniz hakli. Insan iste boyle boyle huzurunu kaciriyo. Sizin ki bildiginiz simariklik

Yanlış anlama canım ama,boyle mülayim çocukları nerden alıyorsunuz adres versende kızım, kardeşim .kuzenim için alsam yok yani nesli tükendi bunların sende kıymet bil be kizim bak sonra elden gider öyle bakakalırsın....

:KK57: yok artik . Hem haksizsiniz hem de uste cikmissiniz . Allah askina ne sabirli ne iyi birini bulmussunuz . Teklif de cok guzel olcakmis bozmussunuz valla . Kacirmayin bu adami

Açmamalıydın... Madem bi hata ettin aynen paketleyip çaktırmaman gerekirken bide adama fırça atmışsın. Hemde senin için saatlerce yol gelen adama. Valla ben onun yerinde olsam "yok sana teklif meklif yırt at" derdim :) Hevesini kırsağında bırakmak tam olarak bu bence. Neyse demekki çok seviyo seni buna emn ol bence :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Açma demiş söz dinleseydin şimdi bunların hiçbiri olmayacaktı

Açma dediyse açmasaydiniz keşke. Ben ş 'ben böyle hayal etmiyordum' lafinida anlayamadim. Sonucta bir emek var yahu böyle hayal etmiyordum ne?:kızgın:

Back